Γενικές Ειδήσεις

Αθλητισμός Πεζοπορία: Πώς να “δέσετε” την ομάδα στην επιχείρησή σας

Αθλητισμός Πεζοπορία: Πώς να “δέσετε” την ομάδα στην επιχείρησή σας

Αθλητισμός Πεζοπορία: Με αυτόν τον τρόπο θα ενισχύσετε την εμπιστοσύνη μεταξύ των συνεργατών και θα προωθήσετε την κουλτούρα της επιχείρησης.

Η οικοδόμηση της αίσθησης των εργαζομένων ότι ανήκουν σε μια ομάδα είναι, χωρίς αμφιβολία, ένας από τους καλύτερους τρόπους για να βελτιώσετε το ηθικό καθενός και καθεμίας χωριστά, αλλά και του συνόλου της ομάδας. Με αυτόν τον τρόπο θα ενισχύσετε την εμπιστοσύνη μεταξύ των συνεργατών και θα προωθήσετε την κουλτούρα της επιχείρησης. Φυσικά, υπάρχουν πολλές εξαιρετικές δραστηριότητες που μπορείτε να οργανώσετε για τους υπαλλήλους ή συνεργάτες σας, τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους. Αναμφίβολα όμως η δραστηριότητες που λαμβάνουν χώρα στην ύπαιθρο θα κινητοποιήσουν λίγο περισσότερο τις αισθήσεις των συμμετεχόντων.

Ο ανοιχτός ουρανός και ο καθαρός αέρας θα κάνουν “τη δουλειά” τους, βοηθώντας τους συναδέλφους σας να χαλαρώσουν και να αισθάνονται πιο υγιείς. Παράλληλα, η σωματική δραστηριότητα θα ενισχύσει την ψυχική υγεία και τη σωματική τους ευεξία. Το να είστε στη φύση και μακριά από την πολυσύχναστη πόλη είναι ίσως ο καλύτερος τρόπος για να περάσετε χρόνο μαζί.

Γιατί λοιπόν να μην οργανώσετε μια ομαδική εξόρμηση και πεζοπορία που θα δώσει στους συνεργάτες σας μια απολαυστική εμπειρία και θα σας βοηθήσει να προωθήσετε την επιχείρησή σας μακροπρόθεσμα;

Μπορείτε να οργανώσετε πεζοπορία σε κοντινούς λόφους ή εθνικούς δρυμούς. Φροντίστε να οδηγήσετε μαζί στον προορισμό σας επιλέγοντας ένα τοπικό μέσο μεταφοράς ή νοικιάστε ένα μικρό λεωφορείο ώστε να έχετε αρκετό χώρο για όλους και να μπορείτε επιπλέον να αποθηκεύσετε με ασφάλεια τυχόν εξοπλισμούς που θα χρειαστεί να έχετε μαζί σας για την εξόρμηση. Προτιμήστε να κρατήσετε ένα σταθερό ρυθμό στις πεζοπορίες σας – που να μπορούν να ακολουθήσουν όλοι – και ζητήστε από έναν επαγγελματία οδηγό για να σας αποκαλύψει τα πιο όμορφα αξιοθέατα της περιοχής. Στο τέλος της διαδρομής, οργανώστε ένα μικρό πικ νικ. Αυτό θα δώσει στους συμμετέχοντες την δυνατότητα να ξεκουραστούν και να διασκεδάσουν μεταξύ τους.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Πώς να κάνετε την άσκηση μια υγιή ρουτίνα στη ζωή σας

Αθλητισμός για μικρά παιδιά: Πώς να επιλέξετε με βάση την ηλικία

Η υγεία και η ευημερία ως απόρροια της αθλητικής δραστηριότητας

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες σήμερα

Καιρός 21/02: Σποραδικές καταιγίδες, πιθανόν πρόσκαιρα ισχυρές τις πρωινές ώρες θα εκδηλωθούν στα νοτιότερα νησιά του Ιονίου και την Πελοπόννησο, κυρίως στα θαλάσσια και παραθαλάσσια τμήματα.

ΑΠΘ Νομική: Διαδικτυακή διεξαγωγή των μαθημάτων από 26/2 για όσο χρόνο διαρκεί η κατάληψη

Επίσης, μόλις ανοίξει η Σχολή, θα δοθεί η δυνατότητα σε όσους φοιτητές χρωστούν μέχρι και τρία μαθήματα για να λάβουν το πτυχίο τους (πλέον αυτών που δεν κατάφεραν ενδεχομένως να δώσουν στην εμβόλιμη εξεταστική) να εξεταστούν σε αυτά τα μαθήματα με φυσική παρουσία στη Σχολή.

Ποιος γιορτάζει σήμερα 21 Φεβρουαρίου;

Σήμερα Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου η Εκκλησία μας τιμά τη μνήμη του Αγίου Ευσταθίου του Αρχιεπισκόπου Αντιοχείας της Μεγάλης και του Αγίου Γεωργίου του Θαυματουργού του Επισκόπου Αμάστριδος.

Ο Δημήτρης βρίσκεται σε σοκ - απόψε στον ΑΝΤ1

Παγιδευμένοι 20/2: Ενώ ο Δημήτρης σκέφτεται πώς θα ανακαλύψει αν όντως η Λίνα σκότωσε τον Άκη, το βίντεο που του στέλνει ανώνυμα ο Αλέκος, έρχεται να το επιβεβαιώσει.