Γενικές Ειδήσεις

Αpple : H πολιτική που ορίστηκε για τους εργαζομένους της

Αpple : H πολιτική που ορίστηκε για τους εργαζομένους της

APPLE : Η νο1 εταιρία κινητής τηλεφωνίας στον κόσμο, ανακοίνωσε ότι από τον Σεπτέμβριο οι εργαζόμενοι επιστρέφουν στην επιχείρηση τουλάχιστον τρεις φορές την εβδομάδα.

Οι εργαζόμενοι στο άκουσμα αυτής της είδησης έχουν αναστατωθεί και τόλμησαν να μαζέψουν υπογραφές προκειμένου να καταφέρουν να συνεχίσουν την τηλεργασία χωρίς να χρειάζεται η φυσική τους παρουσία στην εταιρία της Apple.

Ακόμα, η απόφαση που πήρε η Apple, έκανε και πάρα πολλοο ύς εργαζομένους να παραιτηθούν σύμφωνα με μία επιστολή, προκειμένου να μην εκτεθούν στον κίνδυνο να κολλήσουν την νόσο.

Η διαμαρτυρία των συντακτών

 • Σύμφωνα με την γραπτή επιστολή των συντακτών της γραπτής εταιρίας Apple,οι εργαζόμενοι διαμαρτύρονται ότι κλείνονται να επιλέξουν ανάμεσα στο να είναι μέρος της εταιρίας η να έχουν την ευημερία και οικογενειακή γαλλήνη.
 • Ακόμα δηλώνουνε ότι κατά την διάρκεια του έτους νιώθουνε ότι η εταιρία δεν είναι μαζί τους και δεν τους στηρίζει και θεωρούν ότι σαν να το κάνουν επίτηδες.

Η επιστολή του Τιμ Κούκ

 • Μία επιστολή από τον Τιμ Κούκ, ήταν αρκετή για να ξεσπάσει όλος αυτός ο πανικός. Σύμφωνα με αυτή στάλθηκε σε όλους τους εργαζομένους της εταιρίας για να τους ενημερώσει ότι από τον Σεπτέμβριο και μετά θα βρίσκονται με φυσική παρουσία κάθε Δευτέρα , Τρίτη και Πέμπτη στα γραφεία της εταιρίας.

Τι ζητούν οι εργαζόμενοι από την εταιρία Apple

 • Να αφήσει την απόφαση για τηλεργασία ή επιστροφή στο γραφείο στα επιμέρους τμήματα.
 • Να ερευνήσει το θέμα σε όλα τα τμήματα και όλο το εύρος της εταιρείας.
 • Να ρωτά τους υπαλλήλους που παραιτούνται αν έπαιξε ρόλο στην απόφασή τους η πολιτική της φυσικής παρουσίας.
 • Να καταρτίσει σχέδιο για την ευέλικτη απασχόληση ατόμων με αναπηρία.
 • Να εξετάσει το περιβαλλοντικό κόστος της επιστροφής στο γραφείο.

Επιχείρηση με την ίδια ιδεολογία της Apple

 • H Google, όπως και η apple, εξέδωσε ανακοίνωση στους εργαζομένους τους που τους ενημέρωνε  ότι από Σεπτέμβριο θα γυρίσουν τρεις φορές την εβδομάδα στην επιχείρηση.

Επιχειρήσεις που συνεχίζουν τηλεργασία

 • Η εταιρία του facebook, ενημέρωσε τους εργαζομένους της ότι για όσο καιρό το επιθυμούν μπορούν να εργάζονται από το σπίτι.
 • Η εταιρία του twitter, ενημέρωσε ότι μπορούν να εργάζονται από το σπίτι, εκτός αν η θέση τους απαιτεί φυσική παρουσία.

Ακολουθεί βίντεο για την Apple

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Προνόμια στους εμβολιασμένους - Ποια μπόνους σκέφτονται, τι θα γίνει με self-test και καραντίνα

Πέντε φυτικά τρόφιμα που έχουν περισσότερη πρωτεΐνη από το κρέας

Επικίνδυνη για την καρδιά η νέα τάση για απώλεια βάρους "dry scooping"

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Η σημερινή ημέρα ανήκει στην οικογένεια!

26 Σεπτεμβρίου: Η Εθνική Ημέρα Οικογένειας είναι μια εκδήλωση που έχει σκοπό να επιτρέψει στα αγαπημένα τους πρόσωπα να ξεκουραστούν από την καθημερινότητά τους και να περάσουν ποιοτικό χρόνο μαζί.

Παγκόσμια Ημέρα Κυνηγιού και Ψαρέματος

24 Σεπτεμβρίου: Η Εθνική Ημέρα Κυνηγιού και Ψαρέματος γιορτάζεται για να φέρει κοντά τους αθλητές και να απολαύσει την πλούσια παράδοσή τους στο κυνήγι, το ψάρεμα και τη σκοποβολή.

Παγκόσμια Ημέρα Νοηματικών Γλωσσών

23 Σεπτεμβρίου:Η Διεθνής Ημέρα Νοηματικών Γλωσσών γιορτάζει όλες αυτές τις καταπληκτικές νοηματικές γλώσσες, αποτίοντας φόρο τιμής στην απίστευτη διαφορά που έχουν κάνει στους κωφούς σε όλο τον κόσμο και αυξάνοντας την ευαισθητοποίηση για αυτούς.

Πώς θα είναι ο καιρός σήμερα 23 Σεπτεμβρίου;

Καιρός σήμερα: Η θερμοκρασία θα διατηρηθεί σε χαμηλά για την εποχή επίπεδα και δεν θα ξεπεράσει στα βόρεια τους 20 με 22 βαθμούς και στην υπόλοιπη χώρα τους 23 με 25 βαθμούς Κελσίου.

Παγκόσμια Ημέρα Χωρίς Αυτοκίνητο

22 Σεπτεμβρίου: Η Ημέρα Χωρίς Αυτοκίνητο στοχεύει να απομακρύνει τη ζέστη από τον πλανήτη για μία μόνο μέρα, ενθαρρύνοντας τους ανθρώπους να εξαρτώνται λιγότερο από τα αυτοκίνητά τους και να δοκιμάσουν εναλλακτικές λύσεις.