Γενικές Ειδήσεις

Αλέξης Κούγιας: Δεν αναλαμβάνει την υπεράσπιση του Πατέρα Αντώνιου

Αλέξης Κούγιας: Δεν αναλαμβάνει την υπεράσπιση του Πατέρα Αντώνιου

Αλέξης Κούγιας: Αφού συζήτησαν με τον Πατέρα Αντώνιο, δεν ανέλαβε ο γνωστός ποινικολόγος την υπεράσπισή του λόγω ένστασης με τους άλλους συνηγόρους του.

Ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας δεν πρόκειται να αναλάβει την υπόθεση της Κιβωτού του Κόσμου και τον κατηγορούμενο Πατέρα Αντώνιο. Πιο αναλυτικά, φέρεται ο Πατέρας Αντώνιος να επικοινώνησε με τον Αλέξη Κούγια, ώστε να του γνωστοποιήσει την επιθυμία του να αναλάβει την υπόθεση στην οποία εμπλέκεται.

Όμως η ένσταση του κ. Κούγια ήταν πως θα έπρεπε να παραιτηθεί από την υπεράσπιση μέσω άλλων συνηγόρων και κάτι τέτοιο δεν έγινε δεκτό. Περαιτέρω, ο κύριος Κούγιας δεν έχει παραλάβει δικογραφία της υπόθεσης του Πατέρα Αντωνίου, ούτε έχουν συζητήσει κάτι περισσότερο επί του θέματος. Ο γνωστός ποινικολόγος παραμένει ανοικτός στην υπεράσπιση του π. Αντωνίου, αλλά μόνο υπό τον όρο που του έθεσε.

Για κατάχτηση ανηλίκων σε ασέλγεια κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση διώκεται ο ιδρυτής της Κιβωτού του Κόσμου, μετά την ποινική δίωξη που τους άσκησε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών. Ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τα οικονομικά της «Κιβωτού», ο πατέρας Αντώνιος περιμένει την κλήτευσή του για να απολογηθεί, κάτι που αναμένεται να γίνει μέσα στον Απρίλιο. Ο ιδρυτής της ΜΚΟ είναι δυσαρεστημένος με αυτή την εξέλιξη και δηλώνει πως είναι έτοιμος να προχωρήσει σε μηνύσεις κατά της νέας διοίκησης της «Κιβωτού».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Μεταμοσχεύσεις: Στήριξη του Υπουργού Υγείας στους γιατρούς και τον ΕΟΜ

Κούγιας ΙΣΠ: Έντονη διαμάχη του ποινικολόγου με τους ιατρούς στην υπόθεση Πισπιρίγκου

ΙΣΠ: Απαράδεκτα συκοφαντικές και προσβλητικές οι δηλώσεις του Αλέξη Κούγια κατά ιατρών μελών μας

Ψευτογιατρός: Στο σπίτι του βρέθηκε ο Αλέξης Κούγιας, ενώ η ΕΛΑΣ δημοσίευσε τα στοιχεία του

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα