Γενικές Ειδήσεις

Άγριες μέλισσες επεισόδιο 144 : Δόμνα και Πηνελόπη συγκλονίζονται

Άγριες μέλισσες επεισόδιο 144 : Δόμνα και Πηνελόπη συγκλονίζονται

Άγριες μέλισσες επεισόδιο 144 : Το επεισόδιο της Τρίτης έκλεισε με τους κατοίκους στο χωριό α είναι συγκλονισμένοι μετά την αποκάλυψη του φονικού που έγινε το προηγούμενο βράδυ.

Το επεισόδιο της Τετάρτης 19/05/21, θα ανοίξει με δύο ηρωίδες οι οποίες εμφανίζονται πολύ συγκλονισμένες μετά την εύρεση κάποιων στοιχείων που σχετίζονται με την δολοφονία του Θέμελη, Αλλά και την δυσαρέσκεια μίας εκ των δύο που δεν πιστεύει ότι είναι το άτομο που ενοχοποιείται.  Από την άλλη μία ακόμα ηρωίδα αποφασίζει να δράσει και να δώσει τελεσίγραφα.

Το χωριό μέσα σε τόσο αρνητικές εξελίξεις, θα έρθει αντιμέτωπο και με μία πολύ ευχαριστήσει, αφού μία επανασύνδεση θα χαροποιήσει πολλούς κατοίκους. Μία άρνηση συνάντησης κάνει να εξελιχθούν εντελώς διαφορετικά ορισμένα γεγονότα και το μόνο που μένει να δούμε είναι πως θα εξελιχθούν αυτά τα γεγονότα και αν θα γίνουν πράαξει τι εξελίξεις θα υπάρξουν στην συνέχεια.

Δόμνα και Πηνελόπη συγκλονίζονται

  • Η Πηνελόπη με την Δόμνα θα ανακαλύψουν και θα φέρουν στην επιφάνεια αρκετά στοιχεία για την δολοφονία του Θέμελη τα οποία θα τις συγκλονίσουν, ωστόσο η Πηνελόπη παρά τον συγκλονισμό ακόμα δεν έχει πειστεί απόλυτα για την ορθότητα τους.

Η Ανέτ δίνει τελεσίγραφα

  • Η Ανέτ, κατακόσμον Κάτια Δανδουλάκη , αποφασίζει να εκβιάσει και να δώσει τελεσίγραφο στον Μελέτη , προκειμένου να καταφέρει να αναχαιτίσει την κατάσταση. Αυτο που μένει να δούμε είναι πως ο Μελέτης θα λειτουργήσει.

Μία επανασύνδεση φέρνει χαρά

  • Το χωρίο βιώνει πολλές αρνητικές εξελίξεις με αποτέλεσμα οι κάτοικοι του να είναι συνέχεια στην τσίτα. Ωστόσο τα νέα μίας επανασύνδεσης θα φέρει μία πνοή χαράς και χαλάρωσης.

Ελένη- Βάσκαρης ξανά βρίσκονται

  • Η άρνηση του Δούκα Σεβαστού, να συναντήσει τον Βασκαρη θα είναι η αφορμή για να ωθηθεί ο δεύτερος στο να ζητήσει να συναντηθεί με την Ελένη. Αυτό που μένει να δούμε αν η Ελένη θα δεχθεί να ξανά έρθει σε επικοινωνία με τον άνθρωπο που την κακοποίησε σεξουαλικά και ψυχικά για ένα αρκετά μεγάλο διάστημα.

Θυμίζουμε ότι :

  • Το προηγούμενο επεισόδιο άνοιξε με την συνειδητοποίηση της Ελένης ότι πρέπει να αλλάξει δρόμο στο βιοποριστικό κομμάτι.

Ακολουθεί βίντεο με το επεισόδιο της Δευτέρας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Κατερίνα Λέχου : Όλα όσα είπε για τον Γιάννη Μπέζο και την σεξουαλική κακοποίηση

Από σήμερα οι αιτήσεις για τους βρεφονηπιακούς σταθμούς του ΟΑΕΔ

Επόμενος στόχος οι 5,5 εκατ. εμβολιασμοί μέχρι τέλη Μαΐου -Οι επόμενες παραλαβές εμβολίων

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Ο Τζον θα εγκατασταθεί μόνιμα στη Μάνη στο σημερινό επεισόδιο της Γης της Ελιάς

Γη της Ελιάς 12/4: Στο σημερινό επεισόδιο της Γης της Ελιάς, ανακοίνωση του Τζον προς την Αθηνά ότι πλέον γυρνάει στην Μάνη για την μόνιμη εγκατάστασή του κάνουν την Αθηνά να πετάει από χαρά.