Γενικές Ειδήσεις

Άγριες μέλισσες επεισόδιο 130: Μυρσίνη και Ασημίνα συμμαχούν

Άγριες μέλισσες επεισόδιο 130: Μυρσίνη και Ασημίνα συμμαχούν

Άγριες μέλισσες επεισόδιο 130: Το επεισόδιο της Τρίτης 20/04/21, έκλεισε με την απόφαση του Μιλτιάδη να εναντιωθεί στον Δούκα Σεβαστό αλλά και την απόφαση τις αποφάσεις του Νικηφόρου οι οποίες δεν θα αρέσουν στον Κωνσταντή.

Το σημερινό επεισόδιο θα ανοίξει με μία πρόταση ενός ήρωα σε έναν άλλο και μένει να δούμε πως θα αντιδράσει ο ήρωας που θα του γίνει η πρόταση. Επίσης και μία συμμαχία ανάμεσα σε δύο ηρωίδες προκειμένου το καλό ενός άλλου ήρωα. Τα άτομα του συνεταιρισμού έχουν αποφασίσει να μην αφήσουν τα πράγματα να εκτροχιαστούν και το αναλαμβάνει ένας συγκεκριμένος ήρωας.

Στην συνέχεια μία από τις ηρωίδες, κλείνει μία μεγάλη συμφωνία και είναι πολύ χαρούμενη, αν και άλλους τους ζώνουν τα φίδια για το αν η επιλογή της συνεργασίας είναι σωστή. Οι βασικές πρωταγωνίστριές θεωρούν ότι η άσχημη κατάσταση στο σπίτι των Σεβαστών θα τις ωφελήσει. Μία πρωταγωνίστρια παλλεύει για το ποιον να επιλέξει.  Το επεισόδιο θα κλίσει τόσο με την εύρευση άκρης μίας δολοφονίας, αλλά και με την συνηδητοποίηση ενός ήρωα για το πως θα βρει συμμάχους.

Πρόταση Νικηφόρου σε Κωνσταντή

  • Ο Νικηφόρος, αποφασίζει να κάνει μία πρόταση στον Κωνσταντή και το μόνο που μένει να δούμε είναι πως ο Κωνσταντής θα δεχτεί αυτό που θα ακούσει από τον Νικηφόρο.

Μυρσίνη και Ασημίνα συμμαχούν

  • Η Μυρσίνη ζητάει την βοήθεια της Ασημίνας και συμμαχούν μεταξύ τους, προκειμένου να καταφέρουν να πείσουν τον Νικηφόρο να επιστρέψει στο σπίτι των Σεβαστών.

Ο Μιλτιάδης αντετίθεται στον Δούκα

  • Ο Μιλτιάδης με τα μέλη του συνεταιρισμού είναι αποφασισμένα να μην αφήσουν τον Δούκα Σεβαστό να καταφέρει και αυτή την φορά, όσα θέλει. Ενώ στην συνέχεια θα δούμε ότι η Ουρανία θα καταφέρει να κλείσει μία μεγάλη εμπορική συμφωνία που θα την χαροποιήσει αλλά και ότι αυτό δεν θα αρέσει καθόλου στον Κυριάκο.

Δρόσω και Ασημίνα ελπίζουν

  • Η Δρόσω και η Ασημίνα ελπίζουν ότι θα καταφέρουν λόγο της άσχημης κατάστασης που επικρατει στο σπίτι των Σεβαστών ότι θα καταφέρουν να κρατήσουν οριστικά τον μικρό Σέργιο και αυτό της χαροποιεί πάρα πολύ, ωστόσο η χαρά τους θα ναυαγήσει σύντομα.

Ο Γραμματικός εξεχνιάζει την δολοφονία του Θέμελη

  • Ο Γραμματικός καταφέρνει να βρει την άκρη στην δολοφονία του Θέμελη, την ίδια στιγμή που ο Δούκας συνηδητοποιεί πως πρέπει να κινηθεί για να κερδίσει στον συνεταιρισμό.

Ακολουθεί βίντεο με τρέιλερ επεισοδίων

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Διαβάστε Eπίσης:

Άγριες μέλισσες επεισόδιo 129: Η Ανέτ αλλάζει την κατάθεση της

MasterChef 5 spoiler 17/4: Ποιοι δύο παίκτες επιστρέφουν

Άγριες μέλισσες επεισόδιο 128: Η επιστροφή της Πηνελόπης στο σπίτι των Σεβαστών

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

MasterChef spoiler 17/5: Η εβδομάδα αρχίζει με ομαδική δοκιμασία στα βουνά

MasterChef spoiler 17/5: Οι παίκτες λιγοστεύουν στο MasterChef 5 και οι δοκιμασίες ανεβαίνουν συνέχεια επίπεδο. Ωστόσο μερικές φορές οι διαγωνιζόμενοι δεν ανταποκρίνονται σε αυτές. Κάτι αντίστοιχο θα δούμε και στο αποψινό επεισόδιο.

Ποιος παίκτης θα πάρει την 1η ατομική ασυλία απόψε

Survivor spoiler 17/05: Νέα δεδομένα στο Survivor 2021, αφού από σήμερα το παιχνίδι αλλάζει και οι 9 παίκτες/τριες θα αγωνίζονται πια για την ατομική τους ασυλία και επιβίωση. Σήμερα το βράδυ θα παρακολουθήσουμε το πρώτο αγώνισμα για την ατομική ασυλία και πάμε να δούμε ποιος ή ποια θα είναι ο νικητής/νικήτρια.

Καθήλωσε κριτές και τηλεοπτικό κοινό η Τάνια Μπρεάζου στο YFSF

Τάνια Μπρεάζου YFSF: Μια από τις εμφανίσεις που ξεχώρισε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του YFSF All Star (Κυριακή 16/05) ήταν αυτή της Τάνιας Μπρεάζου. Η νεαρή τραγουδίστρια υποδύθηκε την μεγάλη ερμηνεύτρια Lara Fabian και απέσπασε το χειροκρότημα κριτών, συμπαικτών και κοινού. Νικητής της βραδίας ωστόσο αναδείχθηκε ο Ίαν Στρατής.

Προσδόκιμο ζωής : Χάρτης σας επιτρέπει να μάθετε πως διαμορφώνεται στις ΗΠΑ

Προσδόκιμο ζωής : Ξέρετε ποιο είναι το προσδόκιμο ζωής όπου ζείτε; Ένας νέος, πρώτης ποιότητας χάρτης από το Εθνικό Κέντρο Στατιστικών Υγείας (NCHS) σάς επιτρέπει να εξερευνήσετε λεπτομερείς εκτιμήσεις προσδόκιμου ζωής στις Ηνωμένες Πολιτείες, μέχρι το επίπεδο της απογραφής.

Θύμα αδυσώπητης και λυσσώδους συκοφαντίας θεωρεί τον εαυτό του ο Πέτρος Φιλιππίδης

"Οι καταγγελίες εις βάρος μου είναι απολύτως ψευδείς και ανυπόστατες, τη δε τέλεση των αποδιδόμενων σε εμένα πράξεων αρνούμαι κατηγορηματικώς, καθώς ουδέποτε προέβην σε ουδεμία πράξη η οποία να συνιστά κάποιο εκ των ανωτέρω αναφερόμενων αδικημάτων…"

Άγριες μέλισσες επεισόδιο 142 : Η σύλληψη του Δούκα

Άγριες μέλισσες επεισόδιο 142 : Το επεισόδιο της Πέμπτης 13/05/21, έκλεισε με την Αναστάτωση του Δούκα και του από την εμφάνιση της Δόμνας και το με ποιον τρόπο θα την χειριστούν για να την πάρουν με το μέρος τους και πάλι.