Γενικές Ειδήσεις

Αγγελική επεισόδια : Η Ελένη πέφτει στην παγίδα της Αθηνάς

Αγγελική επεισόδια : Η Ελένη πέφτει στην παγίδα της Αθηνάς

Αγγελική επεισόδια : Η Ελένη θα πέσει εν αγνοία της στην παγίδα της Αθηνάς και θα πάει στο σπίτι των Αργυρών για να συζητήσουνε τα αποτελέσματα του επαναληπτικού τεστ.

Καταιγιστικές εξελίξεις έρχονται στην δραματική σειρά του ALPHA, Αγγελική, αφού θα δούμε ότι η πρωταγωνίστρια θα προσπαθήσει να βρει επιτέλους τον τρόπου που θα καταφέρει να ευτυχίσει και να λυτρωθεί. Στην συνέχεια βλέπουμε τις συνειδητοποιήσεις μίας εκ των ηρωιδών αλλά και τις αποφάσεις που παίρνει για να νιώσει καλύτερα.

Στην συνέχεια η πρωταγωνίστρια κάτω από μία συζήτηση που έχει , καταλαβαίνει ότι πρέπει να αλλάξει ζωή και να μετακομίσει και το συζητάει με μία άλλη ηρωίδα που όμως βρίσκει αντιστάσεις . Το επεισόδιο θα κλίσει με μία συζήτηση και μία πρόταση γάμου αλλά και με μία επίσκεψη η οποία είναι παγίδα.

Αγγελική

  • Θέλει να ξεχάσει όλα, όσα έχει περάσει και επιτέλους να καταφέρει να βρει την ευτυχία που της αξίζει.

Η Σοφία πνίγεται από τις εξελίξεις

  • Οι εξελίξεις πνίγουν την Σοφία και γι αυτόν τον λόγο αποφασίζει μη αντέχοντας να ζει στο σπίτι που μένει να μείνει προσωρινά μαζί με τα παιδιά σε ένα ξενοδοχείο .

Η Τζένη διώχνει τον Παύλο

  • Την ίδια στιγμή η Τζένη η οποία δεν αντέχει άλλο τον Παύλο αποφασίζει να τον διώξει από το σπίτι της.

Οι αποφάσεις της Αγγελικής

  • Μετά την απόφαση της Αγγελικής με την Ελένη, η πρώτη αποφασίζει να φύγει όσο τ δυνατόν πιο γρήγορα από το κτήμα και να συζητήσει με την Δανάη το ενδεχόμενο να εγκατασταθούν μόνιμα στην Θήβα. Αυτή η πρόταση πυροδοτεί την αντίδραση της Δανάης.

Πρόταση γάμου

  • Η Κατερίνα έχει αποφασίσει να συναντήσει τον Δημήτρη και να του πει τα πάντα για τον Παύλο, αλλά ο Δημήτρης την προλαβαίνει και της ξανά κάνει πρόταση γάμου.

Η Ελένη στο σπίτι των Αργυρών

  • Το επεισόδιο θα κλίσει με την παγίδα της Αργυρώς προς την Ελένη, όπου η τελευταία θα πέσει και θα θελήσει να μεταβεί στο σπίτι των Αργυρών για να συζητήσουν τα αποτελέσματα του επαναληπτικού τεστ.

Ακολουθεί βίντεο με τρέιλερ τον επεισοδίων

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Η μετάδοση του κορωνοϊού έχει αλλάξει σύμφωνα με την καθοδήγηση των CDC

Έρευνες σχετικά με την ανοσία σημαντικές για την αξιολόγηση της διάρκειας της προστασίας

Κρούσματα της Ινδικής παραλλαγής εντοπίστηκαν για πρώτη φορά στη Γαλλία στα τέλη Απριλίου,

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Επανεκκίνηση των εμπορευματικών δρομολογίων της Hellenic Train από το Θριάσιο προς τη Θεσσαλονίκη

Οι μηχανοδηγοί πρότειναν από αύριο, 30 Μαρτίου, ο προαστιακός της Αθήνας να διεξάγει δρομολόγια έως τη Μαγούλα και ο Προαστιακός Θεσσαλονίκης έως το Λιτόχωρο, ενώ δεν είναι αρνητικοί στην επανεκκίνηση και του δρομολογίου Αθήνα – Παλαιοφάρσαλος – Καλαμπάκα. Ωστόσο, οριστικές αποφάσεις δεν έχουν ληφθεί ακόμη.