Γενικές Ειδήσεις

4 Αυγούστου: Ημέρα της Ελεύθερης Εργαζόμενης Γυναίκας

4 Αυγούστου: Ημέρα της Ελεύθερης Εργαζόμενης Γυναίκας

4 Αυγούστου: Η Single Working Women's Day δημιουργήθηκε από την Barbara Payne με σκοπό να αναγνωρίσει τη σημασία αυτών των γυναικών και να ευαισθητοποιήσει αυτό το γεγονός στο κοινό.

Η σημασία των εργένηδων γυναικών για την οικονομική και κοινωνική μας ανάπτυξη δεν μπορεί να υποτιμηθεί. Κάθε χρόνο εκατομμύρια ανύπαντρες γυναίκες εργάζονται σε βιομηχανίες σε όλο τον κόσμο, κάνοντας τη δουλειά για τον εαυτό τους και ζουν για τον εαυτό τους. Η Ημέρα της Ελεύθερης Εργαζόμενης Γυναίκας μας υπενθυμίζει πόσο σημαντική είναι η καθεμία από αυτές και ότι δεν είναι μόνο οι άντρες που κάνουν τον κόσμο να κάνει τον γύρο του κόσμου.

Ημέρας της Ελεύθερης Εργαζόμενης Γυναίκας

Η Single Working Women’s Day δημιουργήθηκε από την Barbara Payne με σκοπό να αναγνωρίσει τη σημασία αυτών των γυναικών και να ευαισθητοποιήσει αυτό το γεγονός στο κοινό. Ο ρόλος τους έχει γίνει ολοένα και πιο σημαντικός, καθώς το να είσαι ανύπαντρη γυναίκα δεν αποτελεί πλέον στίγμα σε πολλές χώρες, και αντ’ αυτού, συχνά ενθαρρύνεται ή γίνεται σεβαστός καθώς αυτά τα άτομα προχωρούν στη ζωή μόνα τους. Παρόλα αυτά, η ζωή τους δεν είναι μια ζωή απαλλαγμένη από τις προκλήσεις που φέρνουν γενιές στιγματισμού. Ο μοναχισμός είναι ένα τρέχον πρόβλημα στην κοινωνία, καθώς η ιδέα ότι το να είσαι ελεύθερος αποκλείει την ικανότητά σου να ζήσεις μια ολόκληρη και ευτυχισμένη ζωή, ειδικά αν είσαι γυναίκα. Το αντίθετο μπορεί, στην πραγματικότητα, να ισχύει, δεδομένου ότι οι ελεύθεροι άνθρωποι τείνουν να είναι πολύ πιο κοινωνικοί από εκείνους που έχουν σχέσεις και έχουν περισσότερο ελεύθερο χρόνο για να κυνηγήσουν τα πάθη τους.

Σε σχέσεις όπου είναι σχετικό, η προσθήκη παιδιών προφανώς προκαλεί ακόμη περισσότερες δυσκολίες στον τομέα της κοινωνικοποίησης και μπορεί να γίνει το παροιμιώδες άλμπατρος στο λαιμό ενός ατόμου στην προσπάθεια να κυνηγήσει τα όνειρά του.

Πώς να γιορτάσετε την Ημέρα της Εργαζόμενης Γυναίκας

Όλα ξεκινούν με το να βάλετε τις ελεύθερες εργαζόμενες γυναίκες στη ζωή σας και να τους πείτε πόσο πολύ τις σέβεστε για τη σκληρή δουλειά που κάνουν κάθε μέρα. Εάν είστε ένας από αυτούς, πρέπει να χαρίσετε στον εαυτό σας μια μέρα αναψυχής που αξίζει τον κόπο, σίγουρα την έχετε κερδίσει! Η Ημέρα της Ελεύθερης Εργαζόμενης Γυναίκας είναι η ευκαιρία σας να αναγνωρίσετε και να αναγνωριστείτε για ό,τι κάνετε και πόσο δύσκολο είναι να το κάνετε σε έναν κόσμο όπου οι γυναίκες εξακολουθούν να κερδίζουν το 80% των ανδρών για την ίδια δουλειά στις καλύτερες στιγμές.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Γυναικοκτονία Ρέθυμνο: Σύζυγος μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τη γυναίκα του στην Κρήτη

Τι είναι η Κυριακή αυτοφροντίδας;

6 μύθοι αυτοφροντίδας που πρέπει να γνωρίζουμε

Πώς τα ταξίδια θα βοηθήσουν στη φροντίδα του εαυτού μας;

Καλοκαιρινές δραστηριότητες για τα παιδιά μας!

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Παγκόσμια Ημέρα Μετάφρασης

30 Σεπτεμβρίου: Η Διεθνής Ημέρα Μετάφρασης, που ξεκίνησε το 1953, είναι μια σχετικά πρόσφατη είσοδος στο ημερολόγιο των παγκόσμιων εκδηλώσεων.

Παγκόσμια Ημέρα Ναυτιλίας

29 Σεπτεμβρίου: Ο εορτασμός της Παγκόσμιας Ημέρας Ναυτιλίας αναδεικνύει το πολύτιμο έργο που έχει προσφέρει ο Διεθνής Ναυτιλιακός Οργανισμός στην ναυτιλιακή κοινότητα.

Πώς θα είναι η σημερινή μέρα;

Καιρός σήμερα: Στα δυτικά, τα βόρεια, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και κυρίως στα δυτικά σποραδικές καταιγίδες.