Γενικές Ειδήσεις

26 Δεκεμβρίου: Ποιος γιορτάζει σήμερα μια ημέρα μετά τα Χριστούγεννα;

26 Δεκεμβρίου: Ποιος γιορτάζει σήμερα μια ημέρα μετά τα Χριστούγεννα;

26 Δεκεμβρίου: Μια ημέρα μετά τα Χριστούγεννα και τη μεγαλειώδη γιορτή της γέννησης του Χριστού, σήμερα είναι επίσης μια σπουδαία ημέρα για την Ορθοδοξία.

Μια ημέρα μετά τα Χριστούγεννα και τη μεγαλειώδη γιορτή της γέννησης του Χριστού, σήμερα είναι επίσης μια σπουδαία ημέρα για την Ορθοδοξία. Πιο συγκεκριμένα, σήμερα, Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου είναι η Σύναξις της Υπεραγίας Θεοτόκου και του Αγίου Κωνσταντίου του Ρώσου εν Κωνσταντινούπολη.

Αυτό σημαίνει ότι γιορτάζουν οι: Εμμανουήλ, Μανώλης, Μανόλης, Μανουήλ, Μάνος, Μανούσος, Μανουσάκης, Εμμανουέλλα, Εμμανουέλα, Έμμυλι, Μανουέλα, Μανωλία, Κωνστάντιος, Κωστάντιος, Κωνσταντία, Κωσταντία και Ντία. Χρόνια πολλά σε όλες τις εορτάζουσες και όλους τους εορτάζοντες, με Αγάπη, Υγεία και Ευτυχία!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 25 Δεκεμβρίου;

Σήμερα γιορτάζει η Αγία Αναστασία η Φαρμακολύτρια

Η Εκκλησία σήμερα τιμά την μνήμη του Αγίου Στυλιανού

Σήμερα τιμάται η Αγία Αικατερίνη

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Επανεκκίνηση των εμπορευματικών δρομολογίων της Hellenic Train από το Θριάσιο προς τη Θεσσαλονίκη

Οι μηχανοδηγοί πρότειναν από αύριο, 30 Μαρτίου, ο προαστιακός της Αθήνας να διεξάγει δρομολόγια έως τη Μαγούλα και ο Προαστιακός Θεσσαλονίκης έως το Λιτόχωρο, ενώ δεν είναι αρνητικοί στην επανεκκίνηση και του δρομολογίου Αθήνα – Παλαιοφάρσαλος – Καλαμπάκα. Ωστόσο, οριστικές αποφάσεις δεν έχουν ληφθεί ακόμη.