Γενικές Ειδήσεις

19 Αυγούστου: Γιατί υπάρχει η Παγκόσμια Ημέρα Φιόγκου;

19 Αυγούστου: Γιατί υπάρχει η Παγκόσμια Ημέρα Φιόγκου;

19 Αυγούστου: Οι φιόγκοι μπορεί να μας φτιάξουν τη διάθεση και να μας γεμίζουν με χαρά. Αυτός είναι ο λόγος που υπάρχει η συγκεκριμένη μέρα για αυτούς.

Είναι αλήθεια! Είτε είναι κατασκευασμένος από μετάξι ή βαμβάκι, απλός ή διακοσμημένος με στρας και γκλίτερ, υπάρχει ένα πράγμα που μπορείτε να γνωρίζετε με βεβαιότητα. Όπως κι αν είναι η εμφάνισή σας, βάζοντας ένα φιόγκο θα το κάνει καλύτερο. Η Διεθνής Ημέρα Φιόγκου μας ενθαρρύνει όλους να φορέσουμε ένα φιόγκο και να μοιραστούμε τη μεγαλοπρέπειά τους με τον κόσμο γενικότερα.

Ιστορία της Παγκόσμιας Ημέρας Φιόγκου

Η Διεθνής Ημέρα Φιόγκου καθιερώθηκε για να γιορτάσει τη δόξα του φιόγκου και την εκπληκτική δύναμη που έχει να κάνει οτιδήποτε τοποθετείται απείρως ανώτερο από αυτό που ήταν πριν. Οι φιόγκοι εμφανίζονται με οποιονδήποτε αριθμό παραλλαγών, από φιόγκους μαλλιών που χρησιμοποιούνται για να δένουν τα μαλλιά και να τα διακοσμούν με μια κίνηση, μέχρι παπιγιόν που κοσμούν το λαιμό του ευγενέστερου και σοφότερου ανθρώπου. Οι φιόγκοι μπορούν να κατασκευαστούν από οποιοδήποτε υλικό μπορείτε να φανταστείτε, με την προϋπόθεση ότι είναι αρκετά εύκαμπτο! Οι φιόγκοι μπορούν να δεθούν σε κορδέλα, ή λάτεξ, ή πλαστικό! Σε κάθε περίπτωση, κάνουν όλα όσα τα τοποθετείτε καλύτερα.

Τα δώρα είναι επίσης δεμένα με φιόγκους, και όλοι γνωρίζουμε ότι τα δώρα είναι τα καλύτερα πράγματα. Ακριβώς όπως τα τόξα μπορούν να είναι οτιδήποτε! Φανταστείτε για παράδειγμα ότι ανοίγετε τον φιόγκο δένοντας το παρόν σας κλείσιμο για να αποκαλύψετε ότι μέσα είναι… περισσότερες προμήθειες κατασκευής φιόγκων! Μπορείτε επίσης να δέσετε έναν φιόγκο για να σας θυμίζει πράγματα, όπως συμβαίνει συχνά με ένα κομμάτι κόκκινο κορδόνι δεμένο γύρω από τον καρπό σας.

Πώς να γιορτάσετε τη Διεθνή Ημέρα Φιόγκου

Ξεκινήστε να δένετε φιόγκους μέσα, πάνω και γύρω από τα πράγματα! Τι είδους φιόγκους; Λοιπόν, υπάρχουν εκατοντάδες! Υπάρχουν περισσότεροι τρόποι από το να δέσετε απλώς ένα φιόγκο. Υπάρχει ο κλασικός φιόγκος που όλοι γνωρίζουμε, ένας φιόγκος που έχει σχεδιαστεί για να τοποθετείται πάνω από ένα πακέτο, όπως αυτό που περιέχει ένα δώρο. Έπειτα, υπάρχει ένα φιόγκο με στρώμα, το οποίο δεν είναι πραγματικά ένα φιόγκο όπως θα περιμένατε, αλλά αντίθετα, τρεις λωρίδες υφάσματος με ένα άλλο κομμάτι ύφασμα τυλιγμένο γύρω, και μπορεί να είναι πολύ υπέροχα!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Γιορτάστε τη σχέση σας, όπως δεν την έχετε ξαναγιορτάσει.

Ποιοι γιορτάζουν σήμερα;

Οι γονείς πρέπει να εγκαταλείψουν το κολέγιο για να μπορέσουν τα παιδιά να ευδοκιμήσουν, λένε οι ειδικοί

Η καλύτερη ημέρα για να γιορτάσουμε το Ρούμι!

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Παγκόσμια Ημέρα Μετάφρασης

30 Σεπτεμβρίου: Η Διεθνής Ημέρα Μετάφρασης, που ξεκίνησε το 1953, είναι μια σχετικά πρόσφατη είσοδος στο ημερολόγιο των παγκόσμιων εκδηλώσεων.

Παγκόσμια Ημέρα Ναυτιλίας

29 Σεπτεμβρίου: Ο εορτασμός της Παγκόσμιας Ημέρας Ναυτιλίας αναδεικνύει το πολύτιμο έργο που έχει προσφέρει ο Διεθνής Ναυτιλιακός Οργανισμός στην ναυτιλιακή κοινότητα.

Πώς θα είναι η σημερινή μέρα;

Καιρός σήμερα: Στα δυτικά, τα βόρεια, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και κυρίως στα δυτικά σποραδικές καταιγίδες.