Βραβεία

Οίκοθεν: Βραβεύτηκε ο Πρόεδρος ΕΟΔΥ Χρήστος Χατζηχριστοδούλου

Οίκοθεν: Βραβεύτηκε ο Πρόεδρος ΕΟΔΥ Χρήστος Χατζηχριστοδούλου

Οίκοθεν: Η επιβράβευση και αναγνώριση της Αριστείας κατείχε ξεχωριστή θέση στην Πανηγυρική Συνεδρίαση της Κυπριακής Ακαδημίας Επιστημών, Γραμμάτων και Τεχνών για το 2023. 

Με το Οίκοθεν βραβείο Α’ Τάξης από την Κυπριακή Ακαδημία Επιστημών, Γραμμάτων και Τεχνών τιμήθηκε ο Πρόεδρος ΔΣ ΕΟΔΥ, Καθηγητής Χρήστος Χατζηχριστοδούλου. Ο Καθηγητής βραβεύτηκε για το παγκόσμιας εμβέλειας επιστημονικό έργο του και τη συμβολή του στη σύγχρονη παγκόσμια ιατρική επιστήμη και ειδικότερα στον τομέα της Δημόσιας Υγείας και Επιδημιολογίας. Η τελετή πραγματοποιήθηκε στις 12 Δεκεμβρίου στη Λευκωσία, κατά τη διάρκεια πανηγυρικής συνεδρίας της Ακαδημίας, παρουσία του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη.

Η επιβράβευση και αναγνώριση της Αριστείας κατείχε ξεχωριστή θέση στην Πανηγυρική Συνεδρίαση της Κυπριακής Ακαδημίας Επιστημών, Γραμμάτων και Τεχνών για το 2023. Είναι ένας από τους στόχους που έχει θέσει η Ακαδημία μέσα από την ανάδειξη και αξιοποίηση της καταξιωμένης δραστηριοποίησης εγνωσμένου κύρους Κυπρίων. Φέτος η Ακαδημία απένειμε το Αριστείο της Κυπριακής Δημοκρατίας 2023 στον διακεκριμένο Κύπριο μηχανολόγο μηχανικό με εξειδίκευση στη Βιοϊατρική Μηχανική, Κυριάκο Αθανασίου.

Από τη φετινή χρονιά, η Ακαδημία θέσπισε επίσης την απονομή του Οίκοθεν Βραβείου, με το οποίο τιμήθηκαν ο διακεκριμένος κεραμίστας Βαλεντίνος Χαραλάμπους και ο Καθηγητής Χρήστος Χατζηχριστοδούλου, που μέσα από τη δραστηριοποίησή του στον χώρο της ιατρικής επιστήμης, συνέβαλε στην προαγωγή της δημόσιας υγείας και, συγκεκριμένα, της επιδημιολογίας. Παράλληλα, θεσπίστηκε από φέτος και το Βραβείο του Νέου Καλλιτέχνη που απονέμεται στη διακεκριμένη χορεύτρια Ιωάννα Αβραάμ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

ΕΟΔΥ: Νέος Πρόεδρος ο Χρήστος Χατζηχριστοδούλου - Η σύνθεση του ΔΣ

Ξεκινάει το Πανελλήνιο Συνέδριο 2023 για τα 40 χρόνια ΕΣΥ

Παραιτήθηκε ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ Θεοκλής Ζαούτης

Ο Σωτήρης Τσιόδρας πρόεδρος της επιτροπής Εμπειρογνωμόνων Δημόσιας Υγείας

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Ανάδειξη της DEMO στο θεσμό True Leader 2022

    Η DEMO, ηγέτιδα εταιρεία στον κλάδο της φαρμακοβιομηχανίας, ξεχώρισε για ακόμη μια χρονιά στον ομώνυμο θεσμό της ICAP CRIF για την παρουσία της στην Ελληνική αγορά. Η διάκριση αυτή αποτελεί επιβράβευση του στρατηγικής λειτουργίας της εταιρείας, στο απαιτητικό επιχειρηματικό πλαίσιο της περασμένης χρονιάς.

Διάκριση της Servier Hellas στα HR Awards 2023

Τιμητική διάκριση για τη δέσμευσή της να προασπίζει την υγεία και την ευημερία των ανθρώπων της, εντός και εκτός του εργασιακού τους περιβάλλοντος, απέσπασε η Servier Hellas στα HR Awards 2023, λαμβάνοντας χρυσό βραβείο στην κατηγορία «Excellence in Workplace Well-being» για την πρωτοβουλία «The COLONO45».

Τριπλή βράβευση της DEMO 

Τρία βραβεία απέσπασε η DEMO, ηγέτιδα εταιρεία στον κλάδο της φαρμακοβιομηχανίας.

Ωνάσειο: Αναγνώριση της Μονάδας Κληρονομικών Παθήσεων της Καρδιάς

Ωνάσειο:Αναγνώριση της Μονάδας Κληρονομικών Παθήσεων της Καρδιάς του Ωνάσειου Καρδιοχειρουργικού Κέντρου  ως το πρώτο Κέντρο Εμπειρογνωμοσύνης Σπάνιων και Κληρονομικών Καρδιολογικών Παθήσεων στην Ελλάδα.