Βραβεία

Novo Nordisk: Βράβευση Ενέσιμης Θεραπείας για το διαβήτη ως το «Καλύτερο Φαρμακευτικό Προϊόν»

Novo Nordisk: Βράβευση Ενέσιμης Θεραπείας για το διαβήτη ως το «Καλύτερο Φαρμακευτικό Προϊόν»

Novo Nordisk: Βράβευση της Εβδομαδιαίας Ενέσιμης Θεραπείας της Novo Nordisk για το σακχαρώδη διαβήτη ως το «Καλύτερο Φαρμακευτικό Προϊόν» στα Prix Galien Greece 2021

Την Τρίτη, 31 Αυγούστου 2021, πραγματοποιήθηκε η 5η τελετή απονομής βραβείων της διεθνούς κύρους διοργάνωσης «Prix Galien Greece» στο Ζάππειο Μέγαρο, όπου η εταιρεία Novo Nordisk Hellas, βραβεύτηκε για την Εβδομαδιαία Ενέσιμη Θεραπεία για το σακχαρώδη διαβήτη. Η Εβδομαδιαία Ενέσιμη Θεραπεία της Novo Nordisk για το σακχαρώδη διαβήτη απέσπασε το βραβείο του «Καλύτερου Φαρμακευτικού Προϊόντος» στα Prix Galien Greece 2021. Η Εβδομαδιαία Ενέσιμη Θεραπεία της Novo Nordisk για το σακχαρώδη διαβήτη, είναι διαθέσιμη στην Ελλάδα από τις 14 Ιουνίου 2021, μετά την ολοκλήρωση μίας σειράς κλινικών δοκιμώνπαγκοσμίως στις οποίες συμμετείχαν περισσότεροι από 7. 000 ενήλικες με σακχαρώδη διαβήτη τύπου 2.

«Η δέσμευσή μας για την ανάπτυξη καινοτόμων φαρμακευτικών σκευασμάτων για τα άτομα που πάσχουν από τη νόσο του σακχαρώδη διαβήτη, αναγνωρίζεται με τη σημαντικότερη διάκριση που μπορεί να έχει ένα φαρμακευτικό σκεύασμα στη χώρα μας, τη βράβευση της Εβδομαδιαίας Ενέσιμης Θεραπείας της Novo Nordisk για το σακχαρώδη διαβήτη ως το «Καλύτερο Φαρμακευτικό Προϊόν» στα Prix Galien Greece 2021», δήλωσε ο Γενικός Διευθυντής της εταιρείας NovoNordiskHellas, κ. Ολύμπιος Παπαδημητρίου.

«Ως μία εβδομαδιαία θεραπεία που δείχνει αξιοσημείωτη μείωση των επιπέδων γλυκόζης στο αίμα και του σωματικού βάρους, καθώς και σημαντική μείωση του κινδύνου εμφάνισης καρδιαγγειακών συμβαμάτων, πιστεύουμε ότι η Εβδομαδιαία Ενέσιμη Θεραπεία της Novo Nordisk για το σακχαρώδη διαβήτη θα συμβάλλει ουσιαστικά στην κάλυψη των πραγματικών και σοβαρών αναγκών των ατόμων που ζουν με τη νόσο του σακχαρώδη διαβήτη».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Κοινές επενδύσεις από Novo Nordisk - Πανεπιστήμιο του Toronto για καλό σκοπό

Στόχος οι μηδενικές περιβαλλοντικές επιπτώσεις για το Novo Nordisk

Novo Nordisk: Τα αποτελέσματα της μελέτης CAPTURE για την καρδιαγγειακή νόσο στο διαβήτη

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Bravo Awards 2022: Η Chiesi Hellas διακρίθηκε για τις βιώσιμες υποδομές της

Η πρωτοβουλία “Better Building” βραβεύτηκε στη θεματική ενότητα «Περιβάλλον». Η Chiesi Hellas, για τρίτη συνεχή χρονιά, διακρίθηκε στα βραβεία «Bravo Sustainability Dialogue & Awards 2022», που διοργανώνονται από το QualityNet Foundation, για την πρωτοβουλία “Better Building” στη θεματική ενότητα «Περιβάλλον» (Βιώσιμη Δόμηση και Κτήρια).

Τα Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς 2022 «ζωντανά»… με φόντο την Ακρόπολη!

Τα Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς, η επιτυχημένη διοργάνωση της Noufio Communication Services, με την οποία οι φαρμακοποιοί επιβραβεύουν από το 2017 τις καλύτερες πρακτικές, υπηρεσίες, καινοτομίες και προϊόντα της φαρμακευτικής αγοράς, «επιστρέφουν» με φυσική παρουσία, την Τετάρτη 30 Μαρτίου 2022.

Johnson & Johnson Ελλάδος: Βραβείο ως Κορυφαίος Εργοδότης Ελλάδας και Ευρώπης για το 2022

Διεθνής διάκριση για την Johnson & Johnson Ελλάδος που πιστοποιήθηκε ως «Top Employer» (Κορυφαίος Εργοδότης) Ελλάδας και Ευρώπης για το 2022 από το διεθνή οργανισμό «Top Employers Institute», ο οποίος αναγνωρίζει πρακτικές αριστείας  εταιρειών σε όλο τον κόσμο.