Βραβεία

GSK: Σημαντική διάκριση της GSK στα Prix Galien Greece 2023

GSK: Σημαντική διάκριση της GSK στα Prix Galien Greece 2023

GSK: Σημαντική βράβευση απέσπασε η GSK, πρωτοπόρος εταιρεία βιοφαρμακευτικών προϊόντων, στα φετινά βραβεία Prix Galien Greece στην κατηγορία «Καλύτερο Βιοτεχνολογικό Προϊόν».

Σημαντική βράβευση απέσπασε η GSK, πρωτοπόρος εταιρεία βιοφαρμακευτικών προϊόντων, στα φετινά βραβεία Prix Galien Greece στην κατηγορία «Καλύτερο Βιοτεχνολογικό Προϊόν». Συγκεκριμένα, η GSK απέσπασε το βραβείο «Καλύτερο Βιοτεχνολογικό Προϊόν» για εμβόλιο παραγωγής της, το οποίο αφορά σε ένα σοβαρό λοιμώδες νόσημα που μπορεί να έχει σοβαρές και μακροχρόνιες επιπλοκές. Αξίζει να σημειωθεί πως πρόκειται για το πρώτο εμβόλιο που διακρίνεται στη χώρα μας από τον θεσμό των Prix Galien στα δέκα χρόνια που τα σημαντικά αυτά βραβεία απονέμονται στη χώρα μας.

Τα βραβεία Prix Galien αναγνωρίζουν και επιβραβεύουν εξαιρετικά φαρμακευτικά επιτεύγματα που οδηγούν στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής, ή σώζουν ζωές, μέσω της ανάπτυξης καινοτόμων σκευασμάτων και διαγνωστικών εργαλείων. Η διεθνούς κύρους διοργάνωση, η οποία φέτος συμπληρώνει 10 χρόνια παρουσίας της στην Ελλάδα, αποτελεί μια συλλογική προσπάθεια διακεκριμένων επιστημόνων απ’ όλο τον κόσμο να αναδείξουν τα «καλύτερα των καλύτερων» φαρμακευτικά σκευάσματα, γι’ αυτό χαρακτηρίζονται από την παγκόσμια επιστημονική κοινότητα εφάμιλλα των Βραβείων Νόμπελ.

Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε στις 5 Απρίλιου και ο Antonino Biroccio, Πρόεδρος και Γενικός Διευθυντής της GSK Ελλάδος, δήλωσε σχετικά: «Είναι μεγάλη μας τιμή να διακρινόμαστε με το βραβείο για το Καλύτερο Βιοτεχνολογικό Προϊόν Prix Galien για το νέο μας εμβόλιο έναντι σε ένα σοβαρό λοιμώδες νόσημα, ιδίως όταν πρόκειται για το πρώτο εμβόλιο που βραβεύεται από το θεσμό Prix Galien στην Ελλάδα! Στην GSK εργαζόμαστε εντατικά και με υπευθυνότητα ώστε να ανακαλύπτουμε νέα καινοτόμα φάρμακα και εμβόλια με τρόπους που είναι ταχύτεροι, πιο αποτελεσματικοί και πιο προβλέψιμοι.

Η διάκριση αυτή μας γεμίζει περηφάνια και αποτελεί κίνητρο να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε σκληρά για να βελτιώσουμε τη ζωή των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο». Ο κ. Biroccio συμμετείχε με διακεκριμένους ομιλητές και στο καθιερωμένο Galien Innovation Forum, εστιάζοντας στην αξία της επένδυσης της πρόληψης μέσω του εμβολιασμού και της καινοτομίας εν γένει για την επίτευξη ενός αποτελεσματικότερου και προβλέψιμου συστήματος υγειονομικής περίθαλψης.

Η GSK Greece μετρώντας ήδη περισσότερα από 50 χρόνια δυναμικής παρουσίας, διαθέτει περισσότερα από 50 καινοτόμα φάρμακα για ασθένειες όπως του αναπνευστικού συστήματος, HIV/AIDS, σπάνιες παθήσεις και ογκολογία. Επιπλέον, αποτελεί ηγέτιδα εταιρεία στην ανάπτυξη εμβολίων, καθώς διαθέτει ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο εμβολίων για όλες τις ηλικίες, συμβάλλοντας έτσι στην προστασία του γενικού πληθυσμού από πολλά επίπονα νοσήματα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Αλλαγή στην ηγεσία της GSK Ελλάδος

Η νέα καμπάνια της GSK Consumer Healthcare για την αξία της αυτοφροντίδας

Υπό αξιολόγηση το εμβόλιο της Sanofi/GSK κατά του κορωνοϊού

Επιχειρηματικό deal GlaxoSmithKline – Samsung Biologics για ενίσχυση της παραγωγής βιολογικών φαρμάκων

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

H Chiesi Hellas στη λίστα των καλύτερων εργοδοτών για τις γυναίκες

Η Chiesi Hellas συμπεριλαμβάνεται στη λίστα του Great Place to Work® Best WorkplacesTM for Women Hellas 2023 σε συνέχεια της συμμετοχής της στην ετήσια έρευνα εργασιακού περιβάλλοντος Trust Index© και της Πιστοποίησής της από τον οργανισμό Great Place to Work® Hellas.

Κορυφαίος εργοδότης η Janssen Ελλάδος για 2η συνεχή χρονιά

Janssen: Η βιωσιμότητα, η ενσωμάτωση νέων ανθρώπων στην εταιρεία, η επιμόρφωση και ανάπτυξη, καθώς και οι ευκαιρίες καριέρας είναι οι κατηγορίες που ξεχώρισαν και χάρισαν στην εταιρεία τη διάκριση του «Κορυφαίου Εργοδότη 2023».

Σημαντική διάκριση για την ελληνική φαρμακοβιομηχανία RAFARM

 Η ελληνική φαρμακοβιομηχανία RAFARM, αναδείχθηκε νικήτρια στην κατηγορία «Δυναμική ανάπτυξη» των Βραβείων Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας "Growth Awards" που διοργάνωσαν για έκτη συνεχή χρονιά η Eurobank και η Grant Thornton.

Bravo Awards 2022: Η Chiesi Hellas διακρίθηκε για τις βιώσιμες υποδομές της

Η πρωτοβουλία “Better Building” βραβεύτηκε στη θεματική ενότητα «Περιβάλλον». Η Chiesi Hellas, για τρίτη συνεχή χρονιά, διακρίθηκε στα βραβεία «Bravo Sustainability Dialogue & Awards 2022», που διοργανώνονται από το QualityNet Foundation, για την πρωτοβουλία “Better Building” στη θεματική ενότητα «Περιβάλλον» (Βιώσιμη Δόμηση και Κτήρια).