Βραβεία

GSK: Σημαντική διάκριση της GSK στα Prix Galien Greece 2023

GSK: Σημαντική διάκριση της GSK στα Prix Galien Greece 2023

GSK: Σημαντική βράβευση απέσπασε η GSK, πρωτοπόρος εταιρεία βιοφαρμακευτικών προϊόντων, στα φετινά βραβεία Prix Galien Greece στην κατηγορία «Καλύτερο Βιοτεχνολογικό Προϊόν».

Σημαντική βράβευση απέσπασε η GSK, πρωτοπόρος εταιρεία βιοφαρμακευτικών προϊόντων, στα φετινά βραβεία Prix Galien Greece στην κατηγορία «Καλύτερο Βιοτεχνολογικό Προϊόν». Συγκεκριμένα, η GSK απέσπασε το βραβείο «Καλύτερο Βιοτεχνολογικό Προϊόν» για εμβόλιο παραγωγής της, το οποίο αφορά σε ένα σοβαρό λοιμώδες νόσημα που μπορεί να έχει σοβαρές και μακροχρόνιες επιπλοκές. Αξίζει να σημειωθεί πως πρόκειται για το πρώτο εμβόλιο που διακρίνεται στη χώρα μας από τον θεσμό των Prix Galien στα δέκα χρόνια που τα σημαντικά αυτά βραβεία απονέμονται στη χώρα μας.

Τα βραβεία Prix Galien αναγνωρίζουν και επιβραβεύουν εξαιρετικά φαρμακευτικά επιτεύγματα που οδηγούν στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής, ή σώζουν ζωές, μέσω της ανάπτυξης καινοτόμων σκευασμάτων και διαγνωστικών εργαλείων. Η διεθνούς κύρους διοργάνωση, η οποία φέτος συμπληρώνει 10 χρόνια παρουσίας της στην Ελλάδα, αποτελεί μια συλλογική προσπάθεια διακεκριμένων επιστημόνων απ’ όλο τον κόσμο να αναδείξουν τα «καλύτερα των καλύτερων» φαρμακευτικά σκευάσματα, γι’ αυτό χαρακτηρίζονται από την παγκόσμια επιστημονική κοινότητα εφάμιλλα των Βραβείων Νόμπελ.

Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε στις 5 Απρίλιου και ο Antonino Biroccio, Πρόεδρος και Γενικός Διευθυντής της GSK Ελλάδος, δήλωσε σχετικά: «Είναι μεγάλη μας τιμή να διακρινόμαστε με το βραβείο για το Καλύτερο Βιοτεχνολογικό Προϊόν Prix Galien για το νέο μας εμβόλιο έναντι σε ένα σοβαρό λοιμώδες νόσημα, ιδίως όταν πρόκειται για το πρώτο εμβόλιο που βραβεύεται από το θεσμό Prix Galien στην Ελλάδα! Στην GSK εργαζόμαστε εντατικά και με υπευθυνότητα ώστε να ανακαλύπτουμε νέα καινοτόμα φάρμακα και εμβόλια με τρόπους που είναι ταχύτεροι, πιο αποτελεσματικοί και πιο προβλέψιμοι.

Η διάκριση αυτή μας γεμίζει περηφάνια και αποτελεί κίνητρο να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε σκληρά για να βελτιώσουμε τη ζωή των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο». Ο κ. Biroccio συμμετείχε με διακεκριμένους ομιλητές και στο καθιερωμένο Galien Innovation Forum, εστιάζοντας στην αξία της επένδυσης της πρόληψης μέσω του εμβολιασμού και της καινοτομίας εν γένει για την επίτευξη ενός αποτελεσματικότερου και προβλέψιμου συστήματος υγειονομικής περίθαλψης.

Η GSK Greece μετρώντας ήδη περισσότερα από 50 χρόνια δυναμικής παρουσίας, διαθέτει περισσότερα από 50 καινοτόμα φάρμακα για ασθένειες όπως του αναπνευστικού συστήματος, HIV/AIDS, σπάνιες παθήσεις και ογκολογία. Επιπλέον, αποτελεί ηγέτιδα εταιρεία στην ανάπτυξη εμβολίων, καθώς διαθέτει ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο εμβολίων για όλες τις ηλικίες, συμβάλλοντας έτσι στην προστασία του γενικού πληθυσμού από πολλά επίπονα νοσήματα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Αλλαγή στην ηγεσία της GSK Ελλάδος

Η νέα καμπάνια της GSK Consumer Healthcare για την αξία της αυτοφροντίδας

Υπό αξιολόγηση το εμβόλιο της Sanofi/GSK κατά του κορωνοϊού

Επιχειρηματικό deal GlaxoSmithKline – Samsung Biologics για ενίσχυση της παραγωγής βιολογικών φαρμάκων

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Ανάδειξη της DEMO στο θεσμό True Leader 2022

    Η DEMO, ηγέτιδα εταιρεία στον κλάδο της φαρμακοβιομηχανίας, ξεχώρισε για ακόμη μια χρονιά στον ομώνυμο θεσμό της ICAP CRIF για την παρουσία της στην Ελληνική αγορά. Η διάκριση αυτή αποτελεί επιβράβευση του στρατηγικής λειτουργίας της εταιρείας, στο απαιτητικό επιχειρηματικό πλαίσιο της περασμένης χρονιάς.

Διάκριση της Servier Hellas στα HR Awards 2023

Τιμητική διάκριση για τη δέσμευσή της να προασπίζει την υγεία και την ευημερία των ανθρώπων της, εντός και εκτός του εργασιακού τους περιβάλλοντος, απέσπασε η Servier Hellas στα HR Awards 2023, λαμβάνοντας χρυσό βραβείο στην κατηγορία «Excellence in Workplace Well-being» για την πρωτοβουλία «The COLONO45».

Τριπλή βράβευση της DEMO 

Τρία βραβεία απέσπασε η DEMO, ηγέτιδα εταιρεία στον κλάδο της φαρμακοβιομηχανίας.

Ωνάσειο: Αναγνώριση της Μονάδας Κληρονομικών Παθήσεων της Καρδιάς

Ωνάσειο:Αναγνώριση της Μονάδας Κληρονομικών Παθήσεων της Καρδιάς του Ωνάσειου Καρδιοχειρουργικού Κέντρου  ως το πρώτο Κέντρο Εμπειρογνωμοσύνης Σπάνιων και Κληρονομικών Καρδιολογικών Παθήσεων στην Ελλάδα.