Search Icon
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Επιχειρηματικά

Vodafone Ελλάδας: Η Κάτια Σταθάκη αναλαμβάνει εμπορική διευθύντρια καταναλωτικών προϊόντων

Vodafone Ελλάδας: Η Κάτια Σταθάκη αναλαμβάνει εμπορική διευθύντρια καταναλωτικών προϊόντων

Vodafone Ελλάδας: Η Κάτια Σταθάκη (έως σήμερα Διευθύνουσα Σύμβουλος της Vodafone Αλβανίας) αναλαμβάνει εμπορική διευθύντρια καταναλωτικών προϊόντων από την 1η Απριλίου 2023.

Η Vodafone Ελλάδας ανακοινώνει ότι η Κάτια Σταθάκη (έως σήμερα Διευθύνουσα Σύμβουλος της
Vodafone Αλβανίας) αναλαμβάνει εμπορική διευθύντρια καταναλωτικών προϊόντων από την 1 η
Απριλίου 2023. Η Κάτια Σταθάκη εντάχθηκε για πρώτη φορά στη Vodafone Ελλάδας το 2002 και ανέλαβε σημαντικούς εμπορικούς ρόλους, ενώ το 2016 έγινε Διευθύντρια εταιρικών πελατών.

Μεταξύ άλλων, η συμβολή της ήταν καταλυτική στην ανάπτυξη καινοτόμων τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών, στη δημιουργία τμήματος έργων δημοσίου τομέα και στην προώθηση λύσεων για τον ψηφιακό μετασχηματισμό των ελληνικών επιχειρήσεων. Το 2021 η Κάτια ανέλαβε Διευθύνουσα Σύμβουλος στη Vodafone Αλβανίας, και στα επιτεύγματα της περιλαμβάνονται η αύξηση των μεριδίων και εσόδων σε κινητή και σταθερή, το χαμηλότερο ως σήμερα churn πελατών και το υψηλότερο ποσοστό ικανοποίησης πελατών στην αγορά της Αλβανίας.

Ο Χάρης Μπρουμίδης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Vodafone Ελλάδας, δήλωσε: «Με
πολλή χαρά υποδεχόμαστε εκ νέου στην οικογένεια της Ελλάδας την Κάτια. Είμαστε βέβαιοι ότι η
πολύτιμη εμπειρία της και η σημαντική πορεία της στο εξωτερικό καθώς και το πάθος της και η
ικανότητά της να εμπνέει ανθρώπους και ομάδες θα συμβάλουν καθοριστικά στην ακόμα πιο
επιτυχημένη πορεία της εταιρείας και στη δημιουργία και διάθεση προϊόντων και υπηρεσιών που
ανταποκρίνονται πάντοτε στις ανάγκες και στις προσδοκίες των πελατών μας».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

To Vodafone Βusiness ανέλαβε το Market Pass

Εκδήλωση ενημέρωσης για τις εφαρμογές "Έξυπνες Πόλεις" του Vodafone Business & Δημόκριτος

Επάρκεια στις ψηφιακές δεξιότητές τους βλέπουν οι Έλληνες εκπαιδευτικοί

Vodafone: Πρόγραμμα τηλεϊατρικής εκμηδενίζει τις αποστάσεις

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

NEO almora PLUS® ENERGY για ενέργεια και ενυδάτωση

Ένα νέο σκεύασμα για τη διατήρηση υψηλών επιπέδων ενέργειας και τη σωστή ενυδάτωση του οργανισμού κυκλοφόρησε πρόσφατα η ΕLPEN, εμπλουτίζοντας την ήδη επιτυχημένη σειρά προϊόντων almora PLUS®. 

Για 7η συνεχή χρονιά η Servier Hellas ρωγός στην  ευαισθητοποίηση των πολιτών για τον τακτικό έλεγχο της αρτηριακής πίεσης

Με στόχο να ευαισθητοποιήσει και να ενημερώσει το ευρύ κοινό για την καίρια σημασία της έγκαιρης διάγνωσης της υπέρτασης μέσω του τακτικού ελέγχου της αρτηριακής πίεσης και με αφορμή τη 17η Μαΐου, η οποία έχει ορισθεί ως Παγκόσμια Ημέρα Υπέρτασης, η Servier Hellas στηρίζει για ακόμη μία χρονιά την εκστρατεία #BecauseIsayso του Ομίλου Servier.

Vodafone Business και Osmos Hellas εγκαθιστούν έξυπνες εφαρμογές για την προληπτική συντήρηση 250 γεφυρών

Το Vodafone Business και η Osmos Hellas ανέλαβαν την υλοποίηση του έργου “Έξυπνες Γέφυρες” που προκηρύχθηκε από το ΤΕΕ και χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ανάκαμψης – Ελλάδα 2.0 με συνολική αξία 95,3 εκατ. ευρώ, 24μηνη διάρκεια σύμβασης και αντικείμενο την προμήθεια και εγκατάσταση έξυπνων συστημάτων για την παρακολούθηση των υποδομών σε 150 γέφυρες του οδικού […]

Πες το ΔΥΝΑΤΑ – Μίλα για τον Πόνο της Αξονικής Σπονδυλοαρθρίτιδας

ΠΕΣ ΤΟ ΔΥΝΑΤΑ. Μίλα για την Αξονική Σπονδυλοαρθρίτιδα». Η AbbVie, η παγκόσμια βιοφαρμακευτική εταιρεία, μέσω της εκστρατείας ενημέρωσης προτρέπει τους ασθενείς, να κάνουν το πρώτο βήμα, να μιλήσουν για τη νόσο, για τα συμπτώματα και πώς αυτά επιβαρύνουν την ποιότητα της ζωής τους, εξαιτίας της δυσκαμψίας, του πόνου, της κόπωσης, του ελλιπούς ύπνου.

2η Εκπαιδευτική Ημερίδα Market Access for non «Σύγχρονες Προκλήσεις και Εξελίξεις στην Πρόσβαση των Ασθενών στις Θεραπείες τους»

H Ελληνική Ένωση Market Access (ΕΛ.Ε.Μ.Α.) διοργανώνει τη 2η Εκπαιδευτική Ημερίδα Market Access for non - Market Access, με τίτλο «Σύγχρονες Προκλήσεις και Εξελίξεις στην Πρόσβαση των Ασθενών στις Θεραπείες τους» που θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο CROWNE PLAZA, την Πέμπτη 16 Μαΐου 2024

Διπλός μαραθώνιος από τους Παιδιάτρους Β. Ελλάδος για τα παιδιά της Μαδαγασκάρης

Διπλός… Μαραθώνιος από την Ένωση Ελευθεροεπαγγελματιών Παιδιάτρων Βορείου Ελλάδος  για την εθελοντική ανθρωπιστική αποστολή στην Επισκοπή Τολιάρας και Νοτίου Μαδαγασκάρης

Close Icon