Επιχειρηματικά

Στρατηγική συνεργασία του Ερρίκος Ντυνάν με την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης

Στρατηγική συνεργασία του Ερρίκος Ντυνάν με την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης

Με μία στρατηγικού χαρακτήρα συμφωνία που εξασφαλίζει πλήρη ιατρική κάλυψη όλων των αθλητών και αθλητριών των Εθνικών Ομάδων μπάσκετ, τόσο σε διαγνωστικές εξετάσεις όσο και σε νοσηλεία, το Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center και η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης χαράσσουν πλέον μια κοινή πορεία

Το Ερρίκος Ντυνάν είναι στο εξής «Επίσημος Υποστηρικτής των Εθνικών Ομάδων Καλαθοσφαίρισης», με αποκλειστική συνεργασία στον τομέα της Ιατρικής περίθαλψης. Με τη σύμβαση, διετούς διάρκειας σε πρώτη φάση, που συνυπέγραψαν στα γραφεία της ΕΟΚ ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Ευάγγελος Λιόλιος και ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Ερρίκος Ντυνάν κ. Θέμος Χαραμής με τον γενικό διευθυντή κ. Γεώργιο Σκούρτη, εξασφαλίζεται στους διεθνείς μπασκετμπολίστες κάθε ηλικιακής κατηγορίας η δωρεάν παροχή υψηλής ποιότητας ιατρικών υπηρεσιών σε ένα από τα πλέον σύγχρονα νοσηλευτικά κέντρα της χώρας, πιστοποιημένο από τον κορυφαίο διεθνή οργανισμό Joint Commission International (JCI). Σε αυτή τη διετία το Ερρίκος Ντυνάν θα είναι δίπλα στις εθνικές ομάδες στις μεγάλες διοργανώσεις του Ευρωμπάσκετ, του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, αλλά και των Ολυμπιακών Αγώνων του 2024 και θα στηρίξει το όραμα και τους στόχους της Ομοσπονδίας.

Η σημαντική συμφωνία, που εντάσσεται και στο πρόγραμμα κοινωνικών χορηγιών του Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center, αποτελεί την αφετηρία για περαιτέρω συνεργασία του νοσοκομείου με την ΕΟΚ μέσα και την από κοινού οργάνωση δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης. Με τη σχετική σύμβαση, μεταξύ άλλων, προβλέπεται:

  • Παροχή δωρεάν υπηρεσιών υγείας, τόσο διαγνωστικών όσο και νοσηλευτικών, για τις αποστολές των Εθνικών Ομάδων (αθλητές/αθλήτριες, τεχνικό επιτελείο, έφοροι, συνοδοί) όλων των ηλικιακών κατηγοριών (άνω των 14 ετών).
  • Διενέργεια του απαραίτητου ιατρικού ελέγχου πριν την έναρξη της εκάστοτε προετοιμασίας των αθλητών / αθλητριών των Εθνικών Ομάδων.
  • Πανελλαδική κάλυψη για την παροχή δωρεάν υπηρεσιών υγείας των αθλητών/ αθλητριών όλων των ηλικιακών κατηγοριών και των συνοδών τους που λαμβάνουν μέρος σε διοργανώσεις που είναι υπό την αιγίδα της ΕΟΚ, είτε απευθείας από το Ερρίκος Ντυνάν είτε μέσω συνεργαζόμενων με το νοσοκομείο κέντρων.
  • Συνοδεία των αποστολών Εθνικών Ομάδων από Ορθοπεδικό ιατρό του Ερρίκος Ντυνάν.
  • Κάλυψη των διοργανώσεων αρμοδιότητας της ΕΟΚ (Εθνικών Ομάδων, τελική φάση Κυπέλλου Ελλάδας, καθώς και επιλεγμένα τουρνουά και δράσεις της ομοσπονδίας) με την παροχή ασθενοφόρου κατά τη διάρκεια των αγώνων.
  • Παροχή προνομίων – εκπτωτικών καρτών στους αθλητές/αθλήτριες των εθνικών κατηγοριών και στους υπαλλήλους της ΕΟΚ.

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center κ. Θέμος Χαραμής, μετά την υπογραφή της σύμβασης, δήλωσε: «Το ελληνικό μπάσκετ και η Εθνική Ομάδα έχουν κεντρικό ρόλο στην αθλητική ιστορία της χώρας. Όλοι μας στην οικογένεια του Ερρίκος Ντυνάν είμαστε περήφανοι που μέσα από τη δική μας συνεισφορά, με την παροχή υπηρεσιών υγείας υψηλού επιπέδου σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες, μπορούμε να συμβάλλουμε στις νέες σελίδες αυτής της πορείας. Η συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης και η σχέση εμπιστοσύνης που χτίζουμε, προσδοκούμε να μην έχει ημερομηνία λήξης και να επεκταθεί μέσα από πολλές κοινές δράσεις. Στο Ευρωμπάσκετ που ξεκινά θα είμαστε δίπλα στην εθνική μας ομάδα, με τη βεβαιότητα ότι θα ζήσουμε μαζί της πολλές μεγάλες επιτυχίες».  

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης κ. Ευάγγελος Λιόλιος, δήλωσε: «Η υγεία είναι το πλέον πολύτιμο αγαθό για κάθε άνθρωπο και η φροντίδα της πρέπει να αποτελεί βασικό μέλημα. Οι ανάγκες των αθλητών και στην πρόληψη και στον έλεγχο και δυστυχώς συχνά και στην αποκατάσταση τραυματισμών είναι μεγάλες και η Ελληνική Ομοσπονδία μεριμνά με αυτή τη σημαντική συνεργασία για την παροχή των καλύτερων δυνατών συνθηκών. Το Ερρίκος Ντυνάν και το άριστο προσωπικό του αποτελούν εγγύηση για την παροχή ιατρικών υπηρεσιών του ανώτατου επιπέδου και η μεταξύ μας συνεργασία σηματοδοτεί την έναρξη μιας κοινής πορείας που θα επεκταθεί σε πολλούς τομείς και θα συνοδευτεί από σημαντικές κοινές δράσεις».

 

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Με το στανιό η κυβέρνηση προσπαθεί να εξαγοράσει το Ερρίκος Ντυνάν

Το ΩΝΑΣΕΙΟ κινδυνεύει με κλείσιμο και θέλει να κάνει και τον επενδυτή!

“Πολύφερνη νύφη” το Ερρίκος Ντυνάν, υποψήφιος γαμπρός και το δημόσιο

Το Ερρίκος Ντυνάν, οι μνηστήρες και η προσπάθεια αναχαίτισης των funds

Γεωργιάδης στην Εξεταστική: Πλαστογράφος ο Πολάκης – Ανοίγω τους λογαριασμούς μου!

“ΒΟΜΒΑ” στην Εξεταστική για την υγεία: ζητούν άνοιγμα λογαριασμών για το Ερρίκος Ντυνάν

Τι κατατέθηκε στην εξεταστική για την αξία των περιουσιακών στοιχείων του Ντυνάν

Στην Εξεταστική για την Υγεία κατέθεσε ο κ. Μαρτίνης

Από το σκάνδαλο του «Ερρίκος Ντυνάν» θα ξεκινήσει η Εξεταστική

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Η Gilead Sciences Ελλάς στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας

Με αιχμή του δόρατος το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και τους εθελοντές – εργαζόμενούς της, η βιοφαρμακευτική εταιρεία υλοποίησε ένα πλέγμα δράσεων για την άμεση ανακούφιση των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων που επλήγησαν.

Επαναπροσδιορίζοντας την πολιτική υγείας και φαρμάκου για μια πιο ανταγωνιστική και υγιέστερη Ελλάδα

ΣΦΕΕ: Ο κλάδος μας καλείται να αντιμετωπίσει σημαντικές προκλήσεις που διαιωνίζονται, όπως η υποχρηματοδότηση της φαρμακευτικής δαπάνης, αλλά και να διασφαλίσει την αποτελεσματική κάλυψη των εντεινόμενων αναγκών των Ελλήνων πολιτών.

Ημερίδα : Αγάπη και Φροντίδα για τα Zώα- Ομιλία Μάρσας Δημοπούλου

Με την ομιλία της Ειδικής Γραμματέως του ΥΠΕΣ για τα Ζώα Συντροφιάς Μάρσας Δημοπούλου θα ανοίξει η ημερίδα με θέμα "Αγάπη και Φροντίδα για τα Zώα -Ενσυναίσθηση, Ευαισθητοποίηση και Χαρά για τους Ανθρώπους" που διοργανώνει η Ρίτα Μωραϊτάκη Πικρού Εντεταλμένη Σύμβουλος Παρκών-Αλσων & Υγείας Ζώων.

Έλενα Χουλιάρα: Η φαρμακευτική καινοτομία είναι επένδυση για την υγεία, την κοινωνία και την οικονομία

Τι επεσήμανε η Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος της AstraZeneca Ελλάδας και Κύπρου στο panel του Delphi Economic Forum ΙΧ, το οποίο εστίασε στα ανταποδοτικά οφέλη που θα προκύψουν από την ενίσχυση της καινοτομίας στο φάρμακο.

Συνέδριο Κολλεγίου René Descartes: Το Διαρκώς Μεταβαλλόμενο Πεδίο της Διοίκησης Υγειονομικής Περίθαλψης

Συνέδριο Κολλεγίου René Descartes: Συνέδριο με θέμα «Το Διαρκώς Μεταβαλλόμενο Πεδίο της Διοίκησης Υγειονομικής Περίθαλψης» την Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 και ώρα 17:00 στο Αμφιθέατρο Théo Angelopoulos.