Επιχειρηματικά

Στρατηγική συνεργασία του Ερρίκος Ντυνάν με την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης

Στρατηγική συνεργασία του Ερρίκος Ντυνάν με την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης

Με μία στρατηγικού χαρακτήρα συμφωνία που εξασφαλίζει πλήρη ιατρική κάλυψη όλων των αθλητών και αθλητριών των Εθνικών Ομάδων μπάσκετ, τόσο σε διαγνωστικές εξετάσεις όσο και σε νοσηλεία, το Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center και η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης χαράσσουν πλέον μια κοινή πορεία

Το Ερρίκος Ντυνάν είναι στο εξής «Επίσημος Υποστηρικτής των Εθνικών Ομάδων Καλαθοσφαίρισης», με αποκλειστική συνεργασία στον τομέα της Ιατρικής περίθαλψης. Με τη σύμβαση, διετούς διάρκειας σε πρώτη φάση, που συνυπέγραψαν στα γραφεία της ΕΟΚ ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Ευάγγελος Λιόλιος και ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Ερρίκος Ντυνάν κ. Θέμος Χαραμής με τον γενικό διευθυντή κ. Γεώργιο Σκούρτη, εξασφαλίζεται στους διεθνείς μπασκετμπολίστες κάθε ηλικιακής κατηγορίας η δωρεάν παροχή υψηλής ποιότητας ιατρικών υπηρεσιών σε ένα από τα πλέον σύγχρονα νοσηλευτικά κέντρα της χώρας, πιστοποιημένο από τον κορυφαίο διεθνή οργανισμό Joint Commission International (JCI). Σε αυτή τη διετία το Ερρίκος Ντυνάν θα είναι δίπλα στις εθνικές ομάδες στις μεγάλες διοργανώσεις του Ευρωμπάσκετ, του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, αλλά και των Ολυμπιακών Αγώνων του 2024 και θα στηρίξει το όραμα και τους στόχους της Ομοσπονδίας.

Η σημαντική συμφωνία, που εντάσσεται και στο πρόγραμμα κοινωνικών χορηγιών του Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center, αποτελεί την αφετηρία για περαιτέρω συνεργασία του νοσοκομείου με την ΕΟΚ μέσα και την από κοινού οργάνωση δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης. Με τη σχετική σύμβαση, μεταξύ άλλων, προβλέπεται:

  • Παροχή δωρεάν υπηρεσιών υγείας, τόσο διαγνωστικών όσο και νοσηλευτικών, για τις αποστολές των Εθνικών Ομάδων (αθλητές/αθλήτριες, τεχνικό επιτελείο, έφοροι, συνοδοί) όλων των ηλικιακών κατηγοριών (άνω των 14 ετών).
  • Διενέργεια του απαραίτητου ιατρικού ελέγχου πριν την έναρξη της εκάστοτε προετοιμασίας των αθλητών / αθλητριών των Εθνικών Ομάδων.
  • Πανελλαδική κάλυψη για την παροχή δωρεάν υπηρεσιών υγείας των αθλητών/ αθλητριών όλων των ηλικιακών κατηγοριών και των συνοδών τους που λαμβάνουν μέρος σε διοργανώσεις που είναι υπό την αιγίδα της ΕΟΚ, είτε απευθείας από το Ερρίκος Ντυνάν είτε μέσω συνεργαζόμενων με το νοσοκομείο κέντρων.
  • Συνοδεία των αποστολών Εθνικών Ομάδων από Ορθοπεδικό ιατρό του Ερρίκος Ντυνάν.
  • Κάλυψη των διοργανώσεων αρμοδιότητας της ΕΟΚ (Εθνικών Ομάδων, τελική φάση Κυπέλλου Ελλάδας, καθώς και επιλεγμένα τουρνουά και δράσεις της ομοσπονδίας) με την παροχή ασθενοφόρου κατά τη διάρκεια των αγώνων.
  • Παροχή προνομίων – εκπτωτικών καρτών στους αθλητές/αθλήτριες των εθνικών κατηγοριών και στους υπαλλήλους της ΕΟΚ.

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center κ. Θέμος Χαραμής, μετά την υπογραφή της σύμβασης, δήλωσε: «Το ελληνικό μπάσκετ και η Εθνική Ομάδα έχουν κεντρικό ρόλο στην αθλητική ιστορία της χώρας. Όλοι μας στην οικογένεια του Ερρίκος Ντυνάν είμαστε περήφανοι που μέσα από τη δική μας συνεισφορά, με την παροχή υπηρεσιών υγείας υψηλού επιπέδου σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες, μπορούμε να συμβάλλουμε στις νέες σελίδες αυτής της πορείας. Η συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης και η σχέση εμπιστοσύνης που χτίζουμε, προσδοκούμε να μην έχει ημερομηνία λήξης και να επεκταθεί μέσα από πολλές κοινές δράσεις. Στο Ευρωμπάσκετ που ξεκινά θα είμαστε δίπλα στην εθνική μας ομάδα, με τη βεβαιότητα ότι θα ζήσουμε μαζί της πολλές μεγάλες επιτυχίες».  

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης κ. Ευάγγελος Λιόλιος, δήλωσε: «Η υγεία είναι το πλέον πολύτιμο αγαθό για κάθε άνθρωπο και η φροντίδα της πρέπει να αποτελεί βασικό μέλημα. Οι ανάγκες των αθλητών και στην πρόληψη και στον έλεγχο και δυστυχώς συχνά και στην αποκατάσταση τραυματισμών είναι μεγάλες και η Ελληνική Ομοσπονδία μεριμνά με αυτή τη σημαντική συνεργασία για την παροχή των καλύτερων δυνατών συνθηκών. Το Ερρίκος Ντυνάν και το άριστο προσωπικό του αποτελούν εγγύηση για την παροχή ιατρικών υπηρεσιών του ανώτατου επιπέδου και η μεταξύ μας συνεργασία σηματοδοτεί την έναρξη μιας κοινής πορείας που θα επεκταθεί σε πολλούς τομείς και θα συνοδευτεί από σημαντικές κοινές δράσεις».

 

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Με το στανιό η κυβέρνηση προσπαθεί να εξαγοράσει το Ερρίκος Ντυνάν

Το ΩΝΑΣΕΙΟ κινδυνεύει με κλείσιμο και θέλει να κάνει και τον επενδυτή!

“Πολύφερνη νύφη” το Ερρίκος Ντυνάν, υποψήφιος γαμπρός και το δημόσιο

Το Ερρίκος Ντυνάν, οι μνηστήρες και η προσπάθεια αναχαίτισης των funds

Γεωργιάδης στην Εξεταστική: Πλαστογράφος ο Πολάκης – Ανοίγω τους λογαριασμούς μου!

“ΒΟΜΒΑ” στην Εξεταστική για την υγεία: ζητούν άνοιγμα λογαριασμών για το Ερρίκος Ντυνάν

Τι κατατέθηκε στην εξεταστική για την αξία των περιουσιακών στοιχείων του Ντυνάν

Στην Εξεταστική για την Υγεία κατέθεσε ο κ. Μαρτίνης

Από το σκάνδαλο του «Ερρίκος Ντυνάν» θα ξεκινήσει η Εξεταστική

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

40ο Επετειακό Πανελλήνιο Οδοντιατρικό Συνέδριο

Περισσότεροι από 2000 Οδοντίατροι από ολόκληρη τη χώρα αναμένεται να παρακολουθήσουν το 40ο Επετειακό Πανελλήνιο Οδοντιατρικό Συνέδριο που θα διεξαχθεί από τις  6 μέχρι τις 8 Οκτωβρίου 2022, στο Μέγαρο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών.

21ο Συνέδριο HealthWorld 1: The Healthcare System in the 4th Industrial Revolution Era

Το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο διοργανώνει στις 5 και 6 Οκτωβρίου το 21ο Συνέδριο HealthWorld με τίτλο «Το Σύστημα Υγείας στην Εποχή της 4ης Βιομηχανικής Επανάστασης», στο Ξενοδοχείο Athenaeum InterContinental.

Η Sanofi Ελλάδας παρουσιάζει την εκστρατεία ευαισθητοποίησης για το Πολλαπλό Μυέλωμα «Μαζί στη ζωή»

«Η διάγνωση ήταν Πολλαπλό Μυέλωμα…Πρώτη φορά το άκουγα. Ήταν τρομακτικό για εμένα και την οικογένειά μου… Η στήριξη του οικογενειακού μου περιβάλλοντος, ήταν πολύ σημαντική.» Σε αυτά τα λόγια μιας ασθενούς με Πολλαπλό Μυέλωμα αντανακλάται το κενό πληροφόρησης του κοινού για τη συγκεκριμένη νόσο, αλλά και το βαρύ φορτίο της για τους ασθενείς και τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Chiesi Hellas: Προστατεύουμε έμπρακτα το περιβάλλον στο πλαίσιο του εταιρικού προγράμματος “We Act-Day”

Chiesi Hellas: Προστατεύουμε έμπρακτα το περιβάλλον στο πλαίσιο του εταιρικού προγράμματος “We Act-Day” (We Actively Care For Tomorrow).Δενδροφύτευση σε συνεργασία με το Δήμο Τρικκαίων.

Novo Nordisk Hellas : 1η διεθνής φαρμακευτική εταιρεία σε επενδύσεις κλινικών μελετών στο Ελλάδα 2.0

Η Novo Nordisk Hellas είναι η διεθνής φαρμακευτική εταιρεία με τις υψηλότερης αξίας επενδύσεις σε κλινικές μελέτες, στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0»