Επιχειρηματικά

Sanofi Ελλάδας: Ιωάννα Τσόκα η νέα επικεφαλής επικοινωνίας

Sanofi Ελλάδας: Ιωάννα Τσόκα η νέα επικεφαλής επικοινωνίας

Η Ιωάννα Τσόκα κατέχει από τις 15 Μαΐου 2023 τη θέση της Επικεφαλής του Τμήματος Επικοινωνίας της Sanofi Ελλάδας, διαδεχόμενη την Ευγενία Λιονή.

Η κα Τσόκα θα είναι υπεύθυνη για την ανάπτυξη και εφαρμογή της επικοινωνιακής στρατηγικής της Sanofi στην Ελλάδα, διασφαλίζοντας την εκπλήρωση των επικοινωνιακών στόχων και την ευθυγράμμισή τους με την παγκόσμια εταιρική επικοινωνιακή στρατηγική. Κατέχοντας ταυτόχρονα τον ρόλο CSE MCO Communication Business Partner, η Ιωάννα Τσόκα θα είναι υπεύθυνη για την προώθηση της επικοινωνιακής στρατηγικής για την Επιχειρησιακή Μονάδα Ειδικής Φροντίδας στην κεντρική και νοτιοανατολική Ευρώπη και την απρόσκοπτη υλοποίηση καίριας σημασίας έργων επικοινωνίας σε ολόκληρη την περιοχή.Η Ιωάννα Τσόκα εντάσσεται στο δυναμικό της Sanofi φέρνοντας την εμπειρία και τη γνώση μίας σταδιοδρομίας περισσότερων από 13 ετών στους τομείς της Επικοινωνίας και Marketing, η οποία εκτείνεται στους κλάδους της διατροφής, των τηλεπικοινωνιών, της φιλοξενίας και της εκπαίδευσης.

Στον πιο πρόσφατο ρόλο της ως επικεφαλής του τμήματος Marketing & Επικοινωνίας στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο, ήταν υπεύθυνη για την ανάπτυξη και εφαρμογή ολοκληρωμένης στρατηγικής για διαφορετικές σχολές, συμπεριλαμβανομένης της Σχολής Υγείας. Η στρατηγική της προσέγγιση και οι ηγετικές της ικανότητες προώθησαν με επιτυχία τους επικοινωνιακούς στόχους, ενώ παράλληλα διαχειριζόταν όλα τα έργα αναφορικά με το μάρκετινγκ, την επικοινωνία και τις δράσεις κοινωνικής ευθύνης του Μητροπολιτικού Κολλεγίου.

 

  • Η κα Υβόνη Παπαστελάτου, Γενική Διευθύντρια της Sanofi Ελλάδας και Κύπρου, δήλωσε: «Υποδεχόμαστε με ιδιαίτερη χαρά την Ιωάννα Τσόκα στην ομάδα της Sanofi και της ευχόμαστε καλή επιτυχία στα νέα της καθήκοντα. Είμαστε σίγουροι ότι με τον δυναμισμό, την αφοσίωση και τον επαγγελματισμό της, θα συμβάλει δυναμικά στη δυναμική προβολή της ταυτότητας, των στόχων και του αποτυπώματος της Sanofi στο ευρύ κοινό και τους συνεργάτες μας».

Από την πλευρά της η κα Ιωάννα Τσόκα δήλωσε: «Χαίρομαι ιδιαίτερα που ανήκω στο δυναμικό της Sanofi και ανυπομονώ να συνεργαστώ με αυτήν την εξαιρετική ομάδα ανθρώπων για την ενίσχυση της επικοινωνιακής μας στρατηγικής και του κοινού μας εταιρικού σκοπού».

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Η Ευγενία Λιονή αναλαμβάνει νέο ρόλο στην Sanofi

7ο Ετήσιο Συνέδριο Ελληνικής Ομοσπονδίας Καρκίνου

Sanofi: Ενίσχυση της καινοτομίας και της επένδυσης στην Ελλάδα για τα σπάνια νοσήματα

Ένωση Ασθενών Ελλάδας: Συμμετοχή στο "Ευρωπαϊκό Σχέδιο Καταπολέμησης του Καρκίνου"

Sanofi Ελλάδας υποστηρίζει την ψυχική υγεία των παιδιών στο «Χαμόγελο του Παιδιού»

Η Sanofi Ελλάδας παρουσιάζει την εκστρατεία ευαισθητοποίησης για το Πολλαπλό Μυέλωμα «Μαζί στη ζωή»

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Win Medica: Νέος πρόεδρος o Δημήτρης Τρύφων

Η Win Medica ανακοινώνει την νέα Διοίκηση και το Νέο Διοικητικό Συμβούλιο, με Πρόεδρο Δ.Σ., τον κ. Δημήτριο Τρύφων και Αντιπρόεδρο Δ.Σ. και Διευθύνοντα Σύμβουλο, τον κ. Χρήστο Σωτηρίου

Acting Together Παγκόσμιο πρόγραμμα της Sanofi για την υποστήριξη εργαζομένων με καρκίνο και κρίσιμες ασθένειες

Cancer & Work: Η Sanofi Ελλάδας ανακοινώνει την έναρξη του παγκόσμιου προγράμματος “Cancer & Work: Acting Together”, το οποίο υποστηρίζει οικονομικά, συναισθηματικά και κοινωνικά κάθε εργαζόμενο που επηρεάζεται από τον καρκίνο και άλλες κρίσιμες ασθένειες.