Επιχειρηματικά

Samsung Biologics: Ξεκινά η κατασκευή του τέταρτου εργοστασίου βιοφαρμακευτικής παραγωγής

Samsung Biologics:  Ξεκινά η κατασκευή του τέταρτου εργοστασίου βιοφαρμακευτικής παραγωγής

Το νέο σούπερ εργοστάσιο, που κατασκευάζεται στο Incheon της Νότιας Κορέας, θα έχει συνολική βιοφαρμακευτική ικανότητα παραγωγής 256.000 L.

Samsung Biologics: Το νέο σούπερ εργοστάσιο, που κατασκευάζεται στο Incheon της Νότιας Κορέας, θα έχει συνολική βιοφαρμακευτική ικανότητα παραγωγής 256.000 L. Η Samsung Biologics ξεκίνησε επίσημα την κατασκευή σε ένα τέταρτο εργοστάσιο (Plant 4) στο Incheon της Νότιας Κορέας Το εργοστάσιο παραγωγής πολλαπλών ορόφων, 238.000 m2, θα έχει συνολική παραγωγική ικανότητα 256.000 L, ανακοίνωσε η εταιρεία σε δελτίο τύπου στις 18 Νοεμβρίου 2020.

Με την ολοκλήρωση του εργοστασίου 4, η Samsung Biologics αναμένεται να είναι υπεύθυνη για το ένα τρίτο της συνολικής παραγωγικής ικανότητας του οργανισμού παραγωγής βιοφαρμακευτικών προϊόντων (CMO) με συνολικό άθροισμα 620.000 λίτρων χωρητικότητας από έναν μόνο ιστότοπο. Το εργοστάσιο 4 θα έχει μια αρθρωτή σχεδίαση που θα επιτρέπει την ευελιξία ορισμένων τμημάτων του εργοστασίου να ξεκινήσει την κατασκευή δραστηριοτήτων έως το τέλος του 2022. Οι πλήρεις λειτουργίες αναμένεται να είναι σε απευθείας σύνδεση το 2023.

Ο εξοπλισμός και τα μέσα θα εφαρμοστούν πλήρως με ακεραιότητα δεδομένων και ασφάλεια στον κυβερνοχώρο για τη μείωση του κινδύνου και για την ασφαλή πρόσβαση σε πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο. Η νέα εγκατάσταση θα είναι επίσης ικανή να σχεδιάζει για να κλιμακώσει τις ποικίλες ανάγκες των πελατών, από την μεγάλης κλίμακας εμπορική κατασκευή έως τη μικρής κλίμακας ΚΟΑ. Η ευελιξία κατασκευής του Plant 4 θα βασίζεται σε μια διαφορετική σειρά βιοαντιδραστήρων που κυμαίνονται από 2000 L έως 10.000 L έως 15.000 L. Το Plant 4 θα παρέχει επίσης ένα πλήρες φάσμα διεργασιών ανάπτυξης συμβάσεων, CMO και διεργασιών έρευνας ερευνητικών οργανισμών καθώς και νωρίς δυνατότητες ανάπτυξης σταδίου και μεγάλης κλίμακας εμπορική κατασκευή με ένα πλήρες εργαστήριο ποιοτικού ελέγχου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Διαβάστε Eπίσης:

Επιχειρηματικό deal GlaxoSmithKline – Samsung Biologics για ενίσχυση της παραγωγής βιολογικών φαρμάκων

Φάρμακο επιχειρηματική συμφωνία: AstraZeneca και Samsung σε συμφωνία 331 εκατ. δολαρίων για βιολογικά προϊόντα

Παγκόσμιος ηγέτης στη βιοφαρμακευτική βιομηχανία η Samsung BioLogics

Πώς η νανοτεχνολογία αποτρέπει τους πρόωρους τοκετούς

Η κολπικά χορηγούμενη θεραπεία περιέχει νανοσωματίδια (δισεκατομμυριοστό του μέτρου) σωματίδια φαρμάκων που διαπερνούν εύκολα το κολπικό τοίχωμα για να φθάσουν στους μύες της μήτρας και να τους εμποδίσουν να συστέλλονται.

DEMO: 18 υποτροφίες και 9 έμμισθες πρακτικές ασκήσεων για το 2021

Η Βιομηχανία Φαρμάκων DEMO, δίνει σταθερά ευκαιρίες σε νέους επιστήμονες χωρίς εμπειρία για να ξεκινήσουν την καριέρα τους. Στο πλαίσιο του Προγράμματος Υποτροφιών και Πρακτικής Άσκησης «Start Your Journey», για 3η συνεχόμενη χρονιά, προσέφερε  Υποτροφίες και τη δυνατότητα Έμμισθης εργασίας σε τελειόφοιτους και αποφοίτους συγκεκριμένων πανεπιστημιακών σχολών της ανώτατης εκπαίδευσης.

Σπύρος Φιλιώτης: Η φαρμακοβιομηχανία για να επενδύσει χρειάζεται βεβαιότητα και ασφάλεια

H βεβαιότητα και η ασφάλεια που προκύπτει από ένα σταθερό πλαίσιο κανόνων και λειτουργίας αποτελούν  ουσιαστικά  κίνητρα για την φαρμακοβιομηχανία ώστε να επενδύσει περισσότερο στην Ελλάδα ,  λέει  στο www.healthweb.gr ο κ. Σπύρος Φιλιώτης Αντιπρόεδρος & Γενικός Διευθυντής της Φαρμασέρβ-Λίλλυ.

Καινοτομία Μεξικανών επιχειρηματιών για την προστασία του περιβάλλοντος

Το οικολογικό δέρμα από φύλλα κάκτου μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ρούχα, αξεσουάρ (τσάντες και παπούτσια), έπιπλα και αξεσουάρ αυτοκινήτου. Είναι ευέλικτο, δροσερό και ανθεκτικό. H αφή και η αίσθησή του είναι παρόμοια με το δέρμα που ξέρουμε ως τώρα.

Ο νέος απολογισμός βιωσιμότητας της ΔΕΠΑ

Σε δημοσίευση του νέου Απολογισμού Βιωσιμότητας προχώρησε η ΔΕΠΑ, σύμφωνα με τις κατευθυντήριες οδηγίες του GRI και τις Αρχές του Οικουμενικού Συμφώνου του Ο.Η.Ε.