Επιχειρηματικά

Ψηφιακή Υγειονομική Περίθαλψη: Eταιρία τηλεπικοινωνιών της Νότιας Κορέας εισέρχεται στην αγορά

Ψηφιακή Υγειονομική Περίθαλψη: Eταιρία τηλεπικοινωνιών της Νότιας Κορέας εισέρχεται στην αγορά

Ψηφιακή υγειονομική περίθαλψη: Η μεγαλύτερη εταιρεία τηλεπικοινωνιών της Νότιας Κορέας ανακοίνωσε ότι εισέρχεται στην αγορά ψηφιακής υγειονομικής περίθαλψης της χώρας. Η KT, παλαιότερα γνωστή ως Korea Telecom, υπέγραψε μνημόνιο συμφωνίας με την NGeneBio, μια τοπική εταιρεία αλληλουχίας γονιδίων. Μαζί θα δημιουργήσουν εξατομικευμένα προϊόντα με βάση την ανάλυση γονιδιακών δεδομένων. Επιπλέον, η KT σχεδιάζει να συνεργαστεί με το ιατρικό κέντρο Medical Partners Korea με έδρα το Καζακστάν για να ξεκινήσει ένα σύστημα ελέγχου επιδημίας που βασίζεται σε τεχνολογία πληροφοριών. Θα ξεκινήσει φέτος στο Καζακστάν και στη Ρωσία το 2021. Η NGeneBio ιδρύθηκε το 2014 ως επιχείρηση εσωτερικού από την KT. Το 2015 ίδρυσε ένα μοριακό εργαστήριο και το επόμενο έτος έλαβε έγκριση για έναρξη γενετικών δοκιμών. Η εταιρεία έχει παράγει διάφορα προϊόντα, συμπεριλαμβανομένου του BRCAaccuTest ™ για να δοκιμάσει τις μεταλλάξεις BRCA1 και BRCA2 που προκαλούν καρκίνο του μαστού και των ωοθηκών και το HLAaccuTest ™, μια in vitro διαγνωστική ιατρική συσκευή που μπορεί να εντοπίσει επιβλαβή αντιγόνα.

genebio.jpg

 

Η νέα συμφωνία θα επιτρέψει στο NGeneBio να κάνει χρήση των λύσεων AI, μεγάλων δεδομένων και cloud της KT. Οι εταιρείες θα συνεργαστούν για προγράμματα διατροφής και άσκησης που βασίζονται σε γονιδιωματικά δεδομένα. Το Genorhythm είναι η υπάρχουσα υπηρεσία του NGeneBio που αναλύει το λίπος, το σάκχαρο και την αρτηριακή πίεση – θα αναπτύξει περαιτέρω αυτήν την πλατφόρμα με την ικανότητα της KT για μεγάλη ανάλυση δεδομένων. Ακόμη: Υγειονομική περίθαλψη τεχνολογία: Οι αμερικανικές εταιρείες επεκτείνουν τις λύσεις κινητής τηλε-υγείας

korea telecom.jpg

Η γονιδιωματική ιατρική είναι μια ταχέως αναπτυσσόμενη περιοχή στη Νότια Κορέα, με τους τομείς της γονιδιωματικής έρευνας, των γενετικών δοκιμών, της ιατρικής ακριβείας και των γενετικών δοκιμών απευθείας προς τον καταναλωτή να αυξάνονται σε δημοτικότητα. Επιπλέον, η Κορέα διαθέτει μία από τις μεγαλύτερες βιολογικές τράπεζες στον κόσμο. Το τρέχον Κορεατικό Πρόγραμμα Γονιδιώματος που ξεκίνησε το 2006, είναι μια προσπάθεια συλλογής, ανάλυσης και διανομής κορεατικών γονιδιωματικών πληροφοριών για χρήση σε κλινικές και εθνογραφικές μελέτες, ιδιαίτερα στην έρευνα για τον καρκίνο. Δεδομένα από την πρώτη φάση του έργου δημοσιεύθηκαν νωρίτερα φέτος, με πληροφορίες που περιγράφουν 1.094 ολόκληρα γονιδιώματα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Διαβάστε Eπίσης:

Στρατηγική συνεργασία : Viatris με GENESIS Pharma

Πλήρη «χάρτη» του γονιδιώματος του κορωνοϊού δημιούργησαν ερευνητές του ΜΙΤ

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Δημιουργία μιας κοινωνία χωρίς καπνό στην Ιαπωνία εντός 10 ετών από την Philip Morris

Τα τσιγάρα κοστίζουν μόνο περίπου 450 ($ 4) έως 570 γιεν το πακέτο και φέρουν μέτριες ετικέτες προειδοποίησης για την υγεία. Παρόλα αυτά, η χρήση καπνού στην Ιαπωνία μειώθηκε, σύμφωνα με μια ευρύτερη παγκόσμια τάση.

Η Lilly και η Incyte ανακοινώνουν τα αποτελέσματα της κλινικής δοκιμής Φάσης 3 COV-BARRIER

Lilly - Incyte: H δοκιμή COV-BARRIER είχε σχεδιαστεί για να συμπληρώσει την Adaptive COVID-19 Treatment Trial (ACTT-2) που χρηματοδοτήθηκε από το National Institute of Allergy and Infectious Disease. Τα αποτελέσματα της ACTT-2 που δημοσιεύτηκαν τον Μάιο του 2020, είχαν δείξει ότι οι ασθενείς που έλαβαν baricitinib σε συνδυασμό με remdesivir είχαν μικρότερο διάμεσο χρόνο μέχρι την ανάρρωση σε σύγκριση με τους ασθενείς που έλαβαν remdesivir μόνο. Στην ίδια μελέτη, σημειώθηκε σημαντική μείωση στο ποσοστό ασθενών που επιδεινώθηκαν ώστε να χρειάζεται να λάβουν μη επεμβατικό αερισμό, επεμβατικό μηχανικό αερισμό ή να καταλήξουν, για το βραχίονα συγχορήγησης baricitinib με remdesivir σε σύγκριση με τους ασθενείς υπό remdesivir.

Όλες οι θέσεις πληροφορικής διπλασιάζονται ως θέσεις ασφάλειας στον κυβερνοχώρο

Αυτό που μπορούν να κάνουν όλες οι επιχειρήσεις είναι η αξιολόγηση κινδύνου. Το να γνωρίζουμε ποιοι είναι οι κίνδυνοι και ο κίνδυνος που ενέχουν είναι το μισό της μάχης. Από αυτό, μπορούν να γίνουν προσπάθειες για την τοποθέτηση μιας βάσης ελέγχων για την προσπάθεια και τον μετριασμό των εντοπισμένων κινδύνων.

Η ELPEN στηρίζει την κλινική έρευνα για το ισραηλινό φάρμακο κατά της COVID-19

Η ELPEN χρηματοδοτεί κλινική μελέτη, φάσης ΙΙ, που βρίσκεται σε στάδιο αξιολόγησης από τις ρυθμιστικές αρχές και έχει στόχο τη διερεύνηση της αποτελεσματικότητας και της ασφάλειας φαρμάκου που αναπτύχθηκε στο Ισραήλ για την θεραπεία έναντι του κορωνοϊού..

Novo Nordisk Hellas: Εγκαινιάζει ιστότοπο για τον σακχαρώδη διαβήτη

Ο σακχαρώδης διαβήτης είναι μία χρόνια νόσος, η οποία επηρεάζει την ικανότητα του οργανισμού να μετατρέπει τη γλυκόζη σε ενέργεια. Τα αυξημένα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα, εμφανίζονται όταν ο οργανισμός αδυνατεί να παράγει ινσουλίνη ή δεν μπορεί να τη χρησιμοποιήσει αποτελεσματικά.

Πανελλήνια Ένωση Φαρμακοβιομηχανίας:  Στηρίζει την επανένταξη συνανθρώπων μας στην αγορά εργασίας

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία ο πρώτος κύκλος συνεργασίας με την Action Aid Hellas στο πρόγραμμα «Συμβουλευτική Εύρεση Εργασίας». Η Πανελλήνια Ένωση Φαρμακοβιομηχανίας (ΠΕΦ) και η Action Aid Hellas ολοκλήρωσαν τον πρώτο κύκλο μιας πολυδιάστατης συνεργασίας. Ο πρώτος κύκλος αυτής είχε ως στόχο την υποστήριξη της λειτουργίας του προγράμματος «Συμβουλευτική Εύρεση Εργασίας» του κέντρου της Action Aid Hellas.