Επιχειρηματικά

Novartis :Υπογράφει συμφωνία με την Roche για θεραπεία ρευματοειδούς αρθρίτιδας

Novartis :Υπογράφει συμφωνία με την Roche για  θεραπεία ρευματοειδούς αρθρίτιδας

Η Novartis υπογράφει αρχική συμφωνία για τη διάθεση παραγωγικής ικανότητας και τη μεταφορά τεχνολογίας για την παραγωγή της δραστικής ουσίας τοσιλιζουμάμπη της Roche.Η αρχική συμφωνία καλύπτει τη διάθεση των υπερσύγχρονων, μεγάλης κλίμακας εγκαταστάσεων παραγωγής βιολογικών φαρμάκων για την παραγωγή της δραστικής ουσίας τοσιλιζουμάμπης της Roche.Η συμφωνία αυτή είναι η τρίτη κατά σειρά μετά τις πρόσφατες αρχικές συμφωνίες για τη διάθεση των παραγωγικών της εγκαταστάσεων στις CureVac και BioNtech.

Η Novartis προχώρησε στην υπογραφή αρχικής συμφωνίας με τη Roche για τη διάθεση παραγωγικής ικανότητας και τη μεταφορά τεχνολογίας για την παραγωγή της δραστικής ουσίας τοσιλιζουμάμπη, που χρησιμοποιείται για τη θεραπεία της ρευματοειδούς αρθρίτιδας, η ασφάλεια και η αποτελεσματικότητα του οποίου στην προκαλούμενη από COVID-19 πνευμονία ελέγχονται σε διάφορες κλινικές δοκιμές.

Σύμφωνα με τους όρους της αρχικής συμφωνίας, η εμπειρία και η τεχνογνωσία της Roche σχετικά με τη διαδικασία παραγωγής θα μεταφερθεί στη μονάδα παραγωγής δραστικών ουσιών της Novartis στη Σιγκαπούρη κατά τη διάρκεια του δευτέρου τριμήνου του τρέχοντος έτους. Η αρχική συμφωνία περιλαμβάνει τη μεταφορά τεχνολογίας και τη διαδικασία επικύρωσης.«H Novartis δεσμεύεται ανεπιφύλακτα για την συνεργασία με τη Roche και την διάθεση των δοκιμασμένων της παραγωγικών ικανοτήτων στον τομέα των βιολογικών φαρμακευτικών προϊόντων», δήλωσε ο Steffen Lang, Head of Technical Operations και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Novartis. «Ως μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγής φαρμάκων στον κόσμο, η Novartis μπορεί να διαθέσει τις δυνατότητες παραγωγής φαρμάκων της σε πολλαπλά μέτωπα».

Η τοσιλιζουμάμπη έχει λάβει επίσης έγκριση για τη θεραπεία της νεανικής ιδιοπαθούς αρθρίτιδας, της συστημικής νεανικής ιδιοπαθούς αρθρίτιδας, της γιγαντοκυτταρικής αρτηρίτιδας και συνδρόμου απελευθέρωσης κυτταροκινών λόγω CAR-Τ κυττάρων. Η τοσιλιζουμάμπη διατίθεται ως σκεύασμα για ενδοφλέβια και υποδόρια χρήσηΤο Μάρτιο, η Novartis ανακοίνωσε την υπογραφή αρχικής συμφωνίας με την CureVac για την παραγωγή του mRNA και της δραστικής ουσίας του υποψηφίου εμβολίου για την COVID-19 CVnCoV σε μια νέα μονάδα παραγωγής υψηλής τεχνολογίας της Novartis, στο Kundl της Αυστρίας, με σκοπό να βοηθήσει τη μάχη κατά της πανδημίας COVID-19. Επίσης, τον Ιανουάριο υπογράφηκε μια αρχική συμφωνία με την BioNtech για την διάθεση των παραγωγικών εγκαταστάσεων της στο Stein της Ελβετίας για την παραγωγή του εμβολίου για την COVID-19.

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Διαβάστε Eπίσης:

Novartis FDA: Λαμβάνει τον χαρακτηρισμό της καινοτόμου θεραπείας για την λευχαιμία

Ήρθε η ώρα για την Ευρώπη να γεφυρώσει το χάσμα στον έλεγχο νεογνώνγια Νωτιαία Μυϊκή Ατροφία

Ό,τι χειρότερο για τη σωματική υγεία ο εγκλεισμός στο σπίτι

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Η Lilly και η Incyte ανακοινώνουν τα αποτελέσματα της κλινικής δοκιμής Φάσης 3 COV-BARRIER

Lilly - Incyte: H δοκιμή COV-BARRIER είχε σχεδιαστεί για να συμπληρώσει την Adaptive COVID-19 Treatment Trial (ACTT-2) που χρηματοδοτήθηκε από το National Institute of Allergy and Infectious Disease. Τα αποτελέσματα της ACTT-2 που δημοσιεύτηκαν τον Μάιο του 2020, είχαν δείξει ότι οι ασθενείς που έλαβαν baricitinib σε συνδυασμό με remdesivir είχαν μικρότερο διάμεσο χρόνο μέχρι την ανάρρωση σε σύγκριση με τους ασθενείς που έλαβαν remdesivir μόνο. Στην ίδια μελέτη, σημειώθηκε σημαντική μείωση στο ποσοστό ασθενών που επιδεινώθηκαν ώστε να χρειάζεται να λάβουν μη επεμβατικό αερισμό, επεμβατικό μηχανικό αερισμό ή να καταλήξουν, για το βραχίονα συγχορήγησης baricitinib με remdesivir σε σύγκριση με τους ασθενείς υπό remdesivir.

Όλες οι θέσεις πληροφορικής διπλασιάζονται ως θέσεις ασφάλειας στον κυβερνοχώρο

Αυτό που μπορούν να κάνουν όλες οι επιχειρήσεις είναι η αξιολόγηση κινδύνου. Το να γνωρίζουμε ποιοι είναι οι κίνδυνοι και ο κίνδυνος που ενέχουν είναι το μισό της μάχης. Από αυτό, μπορούν να γίνουν προσπάθειες για την τοποθέτηση μιας βάσης ελέγχων για την προσπάθεια και τον μετριασμό των εντοπισμένων κινδύνων.

Η ELPEN στηρίζει την κλινική έρευνα για το ισραηλινό φάρμακο κατά της COVID-19

Η ELPEN χρηματοδοτεί κλινική μελέτη, φάσης ΙΙ, που βρίσκεται σε στάδιο αξιολόγησης από τις ρυθμιστικές αρχές και έχει στόχο τη διερεύνηση της αποτελεσματικότητας και της ασφάλειας φαρμάκου που αναπτύχθηκε στο Ισραήλ για την θεραπεία έναντι του κορωνοϊού..

Novo Nordisk Hellas: Εγκαινιάζει ιστότοπο για τον σακχαρώδη διαβήτη

Ο σακχαρώδης διαβήτης είναι μία χρόνια νόσος, η οποία επηρεάζει την ικανότητα του οργανισμού να μετατρέπει τη γλυκόζη σε ενέργεια. Τα αυξημένα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα, εμφανίζονται όταν ο οργανισμός αδυνατεί να παράγει ινσουλίνη ή δεν μπορεί να τη χρησιμοποιήσει αποτελεσματικά.

Πανελλήνια Ένωση Φαρμακοβιομηχανίας:  Στηρίζει την επανένταξη συνανθρώπων μας στην αγορά εργασίας

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία ο πρώτος κύκλος συνεργασίας με την Action Aid Hellas στο πρόγραμμα «Συμβουλευτική Εύρεση Εργασίας». Η Πανελλήνια Ένωση Φαρμακοβιομηχανίας (ΠΕΦ) και η Action Aid Hellas ολοκλήρωσαν τον πρώτο κύκλο μιας πολυδιάστατης συνεργασίας. Ο πρώτος κύκλος αυτής είχε ως στόχο την υποστήριξη της λειτουργίας του προγράμματος «Συμβουλευτική Εύρεση Εργασίας» του κέντρου της Action Aid Hellas.

DEMO ABEE : Στηρίζει πρόγραμμα για  ισότιμη πρόσβαση στην εκπαίδευση και  πολιτισμό

Για 3η συνεχή χρονιά η DEMO ABEE, στο πλαίσιο του προγράμματος εταιρικής  υπευθυνότητας, στηρίζει την οργάνωση Άγονη Γραμμή Γόνιμη στο πρόγραμμα της «Ο Πολιτισμός πιο κοντά σε Όλους».