Επιχειρηματικά

Μπάιντεν Ford: Έχει ήδη ορίσει κάποιες περιπτώσεις όπου χρειάζεται το εμβόλιο

Μπάιντεν Ford: Έχει ήδη ορίσει κάποιες περιπτώσεις όπου χρειάζεται το εμβόλιο

Η εταιρεία σχεδιάζει να αξιολογήσει "τις νέες εκτελεστικές ενέργειες για να καθορίσει ποιες προσαρμογές πρέπει να γίνουν στην τρέχουσα πολιτική εμβολιασμού καθώς συνεχίζει να δίνει προτεραιότητα στην ασφάλεια των εργαζομένων της", συνέχισε ο εκπρόσωπος

Μπάιντεν Ford: Η Ford λέει ότι αξιολογεί τις νέες σαρωτικές απαιτήσεις του προέδρου Μπάιντεν για εμβόλια προκειμένου να «καθορίσει ποιες προσαρμογές πρέπει να γίνουν» στην τρέχουσα πολιτική της εταιρείας. Την Πέμπτη, ο Μπάιντεν αποκάλυψε ένα σχέδιο αντιμετώπισης της αύξησης των κρουσμάτων κορωνοϊού που οφείλεται στην εξάπλωση της παραλλαγής δέλτα.

Το σχέδιο αναμένεται να επηρεάσει έως και 100 εκατομμύρια Αμερικανούς-υπαλλήλους του ιδιωτικού τομέα, καθώς και εργαζόμενους στην υγειονομική περίθαλψη και ομοσπονδιακούς εργολάβους. «Πιστεύουμε ότι το εμβόλιο παίζει κρίσιμο ρόλο στην καταπολέμηση του ιού και έχουμε ήδη ορίσει κάποιες περιπτώσεις όπου χρειαζόμαστε το εμβόλιο», δήλωσε εκπρόσωπος της Ford στο FOX Business. Ένα σχετικό λογότυπο της Ford εκτίθεται στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Πίτσμπουργκ

Η εταιρεία σχεδιάζει να αξιολογήσει “τις νέες εκτελεστικές ενέργειες για να καθορίσει ποιες προσαρμογές πρέπει να γίνουν στην τρέχουσα πολιτική εμβολιασμού καθώς συνεχίζει να δίνει προτεραιότητα στην ασφάλεια των εργαζομένων της”, συνέχισε ο εκπρόσωπος. Η Ford ενθαρρύνει έντονα τους υπαλλήλους της να εμβολιαστούν, αλλά δεν το απαιτεί. Επί του παρόντος, η εταιρεία απαιτεί από τους υπαλλήλους των ΗΠΑ να είναι πλήρως εμβολιασμένοι για την COVID-19 πριν από οποιοδήποτε διεθνές επαγγελματικό ταξίδι.

Παρά το γεγονός ότι περισσότεροι από 208 εκατομμύρια Αμερικανοί έχουν τουλάχιστον μία δόση εμβολίων, οι ΗΠΑ βλέπουν περίπου 300% περισσότερες νέες μολύνσεις COVID-19 την ημέρα, περίπου δυόμιση φορές περισσότερες νοσηλείες και σχεδόν διπλάσιο αριθμό θανάτων σε σύγκριση με την ίδια ημερομηνία πέρυσι. Περίπου 80 εκατομμύρια άνθρωποι παραμένουν χωρίς εμβόλιο. “Βρισκόμαστε σε δύσκολη θέση και μπορεί να διαρκέσει για λίγο”, είπε ο Μπάιντεν.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Οι υφασμάτινες μάσκες δεν είναι τόσο αποτελεσματικές όσο η χρήση χειρουργικής μάσκας σύμφωνα με μελέτη

Η κυβέρνηση της Ινδίας έχει στόχο να εμβολιάσει περίπου 1,1 δισεκατομμύρια ενήλικες μέχρι το τέλος του έτους,

Αβεβαιότητας σχετικά με την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα πίσω από την προσέγγιση του συνδυασμού εμβολίων

Οι εντολές εμβολίων από παρόχους υγειονομικής περίθαλψης αντιμετώπισαν αντίσταση

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Η έρευνα της Moderna δείχνει ότι βρέθηκαν λιγότερα πρωτοποριακά κρούσματα μεταξύ εκείνων που εμβολιάστηκαν αργότερα

Η Moderna έχει επίσης ζητήσει άδεια από την Αμερικανική Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων για ενισχυτικό εμβόλιο τρίτης δόσης, το οποίο θα είναι το μισό της δόσης του υπάρχοντος εμβολίου.

Πλατεία Συντάγματος & Ομόνοια «Ντύθηκαν» στα πράσινα για την Παγκόσμια Ημέρα Λεμφώματος

Με κεντρικό μήνυμα «Light It Green», η βιοφαρμακευτική εταιρεία Gilead Sciences, με την υποστήριξη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καρκίνου ΕΛΛ.Ο.Κ. και των μελών της, των Συλλόγων Ασθενών ΑγκαλιάΖΩ και Κ.Ε.Φ.Ι., υλοποίησε την Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ευαισθητοποίησης για το Λέμφωμα.

Το Ντουμπάι άνοιξε τη μεγαλύτερη πισίνα κατάδυσης στον κόσμο με μια ολόκληρη βυθισμένη πόλη

Κατά μήκος της διαδρομής, υπάρχουν δύο καταδυτικοί χώροι που επιτρέπουν στους δύτες να ξεκουραστούν και να συνομιλήσουν. Αυτό το μοναδικό χαρακτηριστικό του Deep Dive Dubai είναι ένας χώρος ξηρού αέρα, όπου οι δύτες μπορούν ακόμη και να αφαιρέσουν τον εξοπλισμό τους και να βγουν εντελώς έξω από το νερό. Αναπτυγμένος ως προορισμός παγκόσμιας κλάσης για δύτες, υπάρχουν επιλογές για όλους. Τόσο οι αρχάριοι όσο και οι έμπειροι δύτες μπορούν να απολαύσουν την εμπειρία, ενώ υπάρχει επίσης ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα ανάπτυξης για όσους επιθυμούν να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους.

H AstraZeneca επιβραβεύει την Καινοτομία στα Εθνικά Βραβεία Νεοφυούς Επιχειρηματικότητας

AstraZeneca: Η AstraZeneca επιβραβεύει την Καινοτομία στην πρώτη τελετή βράβευσης των Εθνικών Βραβείων Νεοφυούς Επιχειρηματικότητας, στο πλαίσιο της 85ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης

Ο πρώην Επίτροπος του Οργανισμού FDA Hahn αναλαμβάνει προσωρινό ρόλο υπεύθυνου μάρκετινγκ της YourBio Health

"Το σχέδιό μας είναι να δώσουμε στους ανθρώπους πρόσβαση στις βιολογικές τους πληροφορίες με τρόπο που να τους δίνει περισσότερο έλεγχο στις αποφάσεις για την υγεία τους"