Επιχειρηματικά

Metropolitan General: Προσφορά ελέγχου οστεοπόρωσης σε προνομιακή τιμή

Metropolitan General: Προσφορά ελέγχου οστεοπόρωσης σε προνομιακή τιμή

Η οστεοπόρωση είναι μια πολύ συχνή νόσος (αφορά 1 στις 2 γυναίκες και 1 στους 5 άνδρες ηλικίας άνω των 50 ετών) της οποίας τα ποσοστά εμφάνισης αυξάνονται συνεχώς, όπως και τα ποσοστά οστεοπορωτικών καταγμάτων. Η νόσος δεν παρουσιάζει εμφανή συμπτώματα και οι περισσότερες περιπτώσεις δεν διαγιγνώσκονται, μέχρι να παρουσιάσουν κατάγματα.

Η διάγνωση της οστεοπόρωσης γίνεται κατά κύριο λόγο με την ακτινολογική εξέταση της Μέτρησης Οστικής Πυκνότητας σε δύο κυρίως μέρη του σκελετού: την οσφυϊκή μοίρα της σπονδυλικής στήλης και το ισχίο. Η Μέτρηση Οστικής Πυκνότητας ανιχνεύει την απώλεια της οστικής μάζας που -όταν αυτή είναι εκτεταμένη- αυξάνει κατά πολύ την πιθανότητα καταγμάτων.

Προληπτικά, όλες οι γυναίκες άνω των 50 ετών και όλοι οι άνδρες άνω των 60 μπορούν να υποβληθούν σε μία Μέτρηση Οστικής Πυκνότητας, αλλά και σε μικρότερη ηλικία, εφόσον συνυπάρχουν παράγοντες κινδύνου για οστεοπόρωση, όπως κληρονομικότητα.Το Metropolitan General, μέλος του Hellenic Healthcare Group, προσφέρει βασικό έλεγχο οστεοπόρωσης στην προνομιακή τιμή των 40€. Ο έλεγχος περιλαμβάνει Μέτρηση Οστικής Πυκνότητας (ισχίου ή οσφυϊκής μοίρας) και Κλινική Εξέταση από εξειδικευμένο Ορθοπαιδικό Χειρουργό.

H προσφορά ισχύει από την Πέμπτη 14 Απριλίου έως και τη Δευτέρα 16 Μαΐου  2022.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλέσουν στο 210 6502906 (09:00π.μ.- 14:00μ.μ.) από Δευτέρα έως Παρασκευή, προκειμένου να προγραμματίσουν το ραντεβού τους.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Metropolitan General: Έλεγχος ακοής 

Προσφορά ελέγχου βιταμινών και ιχνοστοιχείων σε προνομιακή τιμή

Διαγνωστικά κέντρα Ηealthspot: Σύγχρονη αναγεννητική πλαστική χειρουργική

Το Metropolitan στη Βόρεια Εύβοια για δωρεάν εξετάσεις στους κατοίκους

Metropolitan General: Πρωτοποριακή τεχνική διόρθωσης εκτεταμένης κύφωσης

Metropolitan General: Σπάνια καρδιοχειρουργική επέμβαση σε 23χρονη

Νέο προηγμένο διαγνωστικό κέντρο HealthSpot στην Κηφισιά

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

C-ity Connect: Πρωτοβουλία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για την έγκαιρη διάγνωση της ηπατίτιδας

Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για την ηπατίτιδα –  C-ity Connect –  πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα οδοιπορικό σε 3 πόλεις της βορείου Ελλάδας.Νέο οδοιπορικό σε Καβάλα, Κομοτηνή, Αλεξανδρούπολη.

Pfizer: Με 400 εργαζόμενους και ισχυρή στήριξη του ΑΕΠ, το Center for Digital Innovation (CDI)

Έχοντας κατακτήσει το ορόσημο των 400 εργαζομένων στις εγκαταστάσεις του στη Θεσσαλονίκη, το οποίο αποτελούσε έναν από τους βασικούς στόχους που είχε θέσει η διοίκησή του, και συνεισφέροντας σημαντικά τόσο στην τοπική όσο και στην εθνική οικονομία, το Κέντρο Ψηφιακής Καινοτομίας (CDI) της Pfizer επιβεβαιώνει ότι ήρθε για να αλλάξει τα δεδομένα στην ελληνική αγορά εργασίας και στο πεδίο της ψηφιακής καινοτομίας, έχοντας πλέον εισέλθει στον τρίτο χρόνο λειτουργίας του στην Ελλάδα. 

Οδηγός για την ασφαλή χρήση των φαρμάκων

Ένας ψηφιακός χώρος ενημέρωσης για την κατανόηση των θεμάτων που μπορεί να προβληματίζουν και να απασχολούν έναν ασθενή.H Bayer Ελλάς πιστή στην αποστολή της, Επιστήμη για μια καλύτερη ζωή, τοποθετεί τον ασθενή στο επίκεντρο παρουσιάζοντας έναν πρωτοποριακό Ενημερωτικό Οδηγό με στόχο την καλύτερη ενημέρωσή των ασθενών σχετικά με την ασφαλή χρήση των φαρμάκων.

Παιδική και εφηβική παχυσαρκία: #PameNaXasoume την αρνητική πρωτιά στην Ευρώπη

Η Novo Nordisk Hellas, στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής υπευθυνότητας καθώς και της συνεισφοράς της, στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του γενικού πληθυσμού της Ελλάδος για τη σημασία της πρόληψης της παιδικής και εφηβικής παχυσαρκίας, προχώρησε σήμερα στην υλοποίηση της 1ης ενέργειας του μνημονίου συνεργασίας με την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (Ε.Ο.Κ.).

Οι δράσεις της Μenarini Hellas για την εκπαίδευση επαγγελματιών Υγείας και ενημέρωση ασθενών για την Αρτηριακή Υπέρταση

1 στους 3 Έλληνες τα τελευταία χρόνια πάσχουν από αρτηριακή υπέρταση και πολλές φορές χωρίς να το γνωρίζουν . Οι δράσεις της Μenarini Hellas για την εκπαίδευση επαγγελματιών Υγείας και ενημέρωση ασθενών για την Αρτηριακή Υπέρταση .