Επιχειρηματικά

Η Siemens Healthineers εξαγοράζει την Epocal Inc 

Η Siemens Healthineers εξαγοράζει την Epocal Inc 

Υπέγραψε συμφωνία η Siemens Healthineers για την εξαγορά της Epocal Inc., θυγατρικής της Alere Inc. 

Η Epocal Inc. αναπτύσσει και παρέχει point-of-care (παρά την κλίνη του ασθενούς) διαγνωστικά συστήματα για ιδρύματα και επιχειρήσεις υγειονομικής περίθαλψης, συμπεριλαμβανομένου του Συστήματος Ανάλυσης Αίματος epoc®, μία φορητή λύση ασύρματης εξέτασης.

Οι οικονομικές λεπτομέρειες της συναλλαγής δεν γνωστοποιούνται. Η συναλλαγή υπόκειται στην ολοκλήρωση της εξαγοράς της Alere από την Abbott, καθώς και στις εγκρίσεις που αφορούν στην αντιμονοπωλιακή νομοθεσία και άλλες συνήθεις συνθήκες ολοκλήρωσης συμφωνιών.

«Θέλουμε να βοηθήσουμε τους πελάτες μας να καινοτομήσουν στην παροχή της φροντίδας των ασθενών τους. Ως ένας από τους ηγέτες της αγοράς όσον αφορά στην ανάλυση αερίων αίματος, η απόκτηση της σειράς προϊόντων epoc® θα μας επιτρέψει να προσφέρουμε τη σωστή λύση στη σωστή σύνθεση, μέσω ενός μόνο συνεργάτη», δήλωσε ο Peter Koerte, Πρόεδρος της Point of Care Diagnostics της Siemens Healthineers. «Η σειρά προϊόντων epoc® θα ενσωματωθεί άριστα στο ψηφιακό μας οικοσύστημα προσφέροντας στους πελάτες την πιο ευρεία λύση στην αγορά. Η εξαγορά συμπληρώνει τις υπάρχουσες προσφορές μας στο χώρο των (point-of-care) παρά την κλίνη διαγνωστικών με σκοπό να προσφέρουμε παγκοσμίως στους πελάτες μια πλήρη γκάμα λύσεων όσον αφορά στην ανάλυση αερίων αίματος».

Τα συστήματα του τομέα της Υγείας εξακολουθούν να αναζητούν τρόπους για τη βελτίωση της εμπειρίας και της ικανοποίησης των ασθενών, καθώς και της ποιότητας της περίθαλψης. Είναι στρατηγικός στόχος της Siemens Healthineers να υποστηρίξει τους παρόχους υγειονομικής περίθαλψης παγκοσμίως, ώστε να ανταποκριθούν στις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν και να διαπρέπουν στο περιβάλλον που δραστηριοποιούνται. Τα δίκτυα Υγείας μπορεί να έχουν ποικίλες ανάγκες για εξετάσεις κοντά στους ασθενείς τους στα σημεία περίθαλψης, σε ιατρεία, κλινικές, τμήματα επειγόντων περιστατικών και εργαστήρια. Προσφέροντας μία λύση διαγνωστικών συστημάτων που περιλαμβάνει από μία φορητή συσκευή χειρός χαμηλού όγκου δειγμάτων μίας χρήσης έως μία μεγάλη πολυχρηστική επιτραπέζια λύση, η Siemens Healthineers μπορεί να βοηθήσει τους πελάτες της να βελτιώσουν τη ροή της εργασίας τους χρησιμοποιώντας το σωστό σύστημα ανάλογα με τις ανάγκες τους.

Τα αέρια αρτηριακού αίματος είναι μια σημαντική συνήθης εξέταση για την παρακολούθηση της οξεοβασικής ισορροπίας των ασθενών. Διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στην επεξεργασία και διαχείριση ασθενών σε κρίσιμη κατάσταση και μπορούν να βοηθήσουν στη διάγνωση πνευμονικών και μεταβολικών διαταραχών. Δείχνουν τη σοβαρότητα μιας πάθησης και βοηθούν στην αξιολόγηση της θεραπείας. Τα συστήματα ελέγχου αερίων αίματος αποτελούν σημαντικό συστατικό σε απαιτητικά σημεία περίθαλψης, όπως τα νοσοκομεία, οι κλινικές, τα τμήματα έκτακτης ανάγκης και τα εργαστήρια για τις πνευμονικές παθήσεις.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Διαβάστε Eπίσης:

Η Bristol Myers Squibb επενδύσει σε νέο κέντρο θεραπείας κυττάρων

Καινοτομία και βελτίωση παραγωγής φαρμάκων από το στόμα

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Κοινές επενδύσεις από Novo Nordisk - Πανεπιστήμιο του Toronto για καλό σκοπό

Novo Nordisk: Η Novo Nordisk A/S και το Πανεπιστήμιο του Toronto (University of Toronto) ανακοίνωσαν σήμερα μία επένδυση ύψους 200 εκατομμυρίων DKK (40 εκατομμύρια CAD ή περίπου 27 εκατομμύρια ευρώ) για την ίδρυση ενός δικτύου υποστήριξης της Novo Nordisk με σκοπό τη βελτίωση της δημόσιας υγείας.

Lavipharm:Μεγάλος χορηγός του Be Rare Finish Line Run powered by MDA

Όλα τα έσοδα θα διατεθούν στην υποστήριξη των Ειδικών Μονάδων Νευρομυϊκών Παθήσεων στα Νοσοκομεία Παίδων «Η Αγία Σοφία», ΠΓΝ ΑΧΕΠΑ και ΠΓΝΠ Ρίου.Παράταση εγγραφών έως 4 Μαρτίου 2021 – H Lavipharm στέκεται υπερήφανος αρωγός στις ενέργειες του MDA Ελλάς στηρίζοντας αυτή τη φορά ως μεγάλος χορηγός το Virtual Run "Be Rare Finish Line Run powered by MDA".

Συμμετοχή της ΔΕΠΑ στη Στρογγυλή Τράπεζα για τη χρήση υδρογόνου σε κτίρια της Ευρωπαϊκής Συμμαχίας

ΔΕΠΑ: Τη Δευτέρα, 22 Φεβρουαρίου, πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνεδρίαση της Στρογγυλής Τράπεζας (Roundtable) για τη χρήση υδρογόνου σε κτήρια (Hydrogen for Buildings) της Ευρωπαϊκής Συμμαχίας για το Καθαρό Υδρογόνο (European Clean Hydrogen Alliance), με τη συμμετοχή 30 Διευθυνόντων Συμβούλων των εταιρειών-μελών, MKO, καθώς και εκπροσώπων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και των Ευρωπαϊκών Βιομηχανικών Συνδέσμων. Της συνεδρίασης ηγήθηκαν οι τρεις συμπροεδρεύοντες της Στρογγυλής Τράπεζας κ.Volkmar Denner (BOSCH GMBH), κ.Κωνσταντίνος Ξιφαράς (ΔΕΠΑ Εμπορίας) και  η κα.Marie-Pierre Fauconnier (SIBELGA), με την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Βιομηχανίας Θέρμανσης (EHI). 

Tρεις ψηφιακές τάσεις υγείας που επηρεάζουν τους επενδυτές το 2021

Οι επενδυτές παρατήρησαν επικεντρώνονται πλέον σε εταιρείες που ειδικεύονται στην τηλεθεραπεία, την παρακολούθηση απομακρυσμένων ασθενών και άλλες τεχνολογικές πλατφόρμες που διευκολύνουν την επικοινωνία μεταξύ ειδικών.

Το πρώτο ξενοδοχείο - συνεδριακός χώρος κορωνοϊού στη Σιγκαπούρη - Οι πρώτες κρατήσεις

Ένα ασφαλές ξενοδοχείο και συνεδριακό συγκρότημα covid free, όπου οι επισκέπτες επικοινωνούν μέσω ενδοεπικοινωνίας και έχουν ανάμεσά τους γυάλινα πάνελ δημιούργησε η Σιγκαπούρη

Η Evox Therapeutics επενδύει 95,4 εκατ. δολάρια για ανάπτυξη φαρμάκων

Τον περασμένο χρόνο, η Evox Therapeutics υπέγραψε συμμαχίες με δύο μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες. Η χρηματοδότηση της σειράς C τοποθετεί τώρα τη βιοτεχνολογία για να προχωρήσει στην κλινική με τις δικές της θεραπείες που βασίζονται σε εξωσώματα.

Πιστοποίηση του Great Place to Work απέκτησε την MDS

MSD: Απέκτησε την πιστοποίηση του Great Place to Work (CERTIFIED by Great Place to Work®), μετά από μια μεθοδική και διεξοδική αξιολόγηση η οποία πραγματοποιήθηκε από τον οργανισμό Great Place to Work® Hellas.

Η Angelini Pharma Hellas δώρισε τεχνολογικό εξοπλισμό στο Χαμόγελο του Παιδιού

Angelini Pharma Hella: Η Angelini Pharmα Hellas προχώρησε σε δωρεά τεχνολογικού εξοπλισμού προς «Το Χαμόγελο του Παιδιού» για την ενίσχυση της τηλεκπαίδευσης των παιδιών, στο πλαίσιο ενεργειών Εταιρικής Υπευθυνότητας που υλοποιεί η εταιρεία.