Επιχειρηματικά

Η DEMO συνεχίζει να στηρίζει την ιατρική κοινότητα

Η DEMO συνεχίζει να στηρίζει την ιατρική κοινότητα

Η DEMO ABBE συνεχίζει να στηρίζει την επιστημονική ιατρική κοινότητα, συμμετέχοντας στο Συνέδριο της Εταιρείας Παθολογίας Ελλάδος.

 Η DEMO ΑΒΒΕ συμμετείχε στο Συνέδριο της Εταιρείας Παθολογίας Ελλάδος, που έλαβε χώρα την Παρασκευή, 6 και το Σάββατο, 7 Σεπτέμβριου 2019 στο Ναύπλιο και συνδιοργανώθηκε με τον Ιατρικό Σύλλογο Αργολίδαs, με τίτλο΄Εξελίξειs στην Παθολογία, -Στ’ Ανάπλι, η Παθολογία επικαιροποιεί τη Γνώση και συναντά την Ιστορία’’.

Το συγκεκριμένο συνέδριο συγκέντρωσε το έντονο ενδιαφέρον της επιστημονικής κοινότητας, με την συμμετοχή πλήθους ακαδημαϊκών από το σύνολο των   Ιατρικών Σχολών της χώρας, Διευθυντών από νοσηλευτικά ιδρύματα καθώς και έγκριτων ιατρών στο συγκεκριμένο θεραπευτικό πεδίο .

Κατά την διάρκεια των εργασιών του συνεδρίου, έγινε ιδιαίτερη αναφορά στην Μη αλκοολική Λιπώδη νόσο του Ήπατος (NAFLD), στις αιτίες εμφάνισης της νόσου και στους τρόπους αντιμετώπισης της. Επίσης πραγματοποιήθηκε μία ανασκόπηση στα νεότερα φαρμακολογικά δεδομένα για την λιπώδη διήθηση, ενώ αναφέρθηκαν τρόποι για την υποστήριξη της φυσιολογικής ηπατικής λειτουργίας.

Παρουσιάστηκαν πρόσφατες κλινικές μελέτες οι οποίες απέδειξαν την ευεργετική δράση ενός πατενταρισμένου εκχυλίσματος που περιέχει Ουρσολικό και Ολεανολικό οξύ, στο λιπώδες ήπαρ και στην υποστήριξη της φυσιολογικής ηπατικής λειτουργίας. Οι παραπάνω ιδιότητες του συνδυαζόμενες με την αποδεδειγμένη επιστημονικά δράση της Χολίνης συμβάλουν στο φυσιολογικό μεταβολισμό των λιπιδίων και στη υγεία του ήπατος.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Η GENESIS Pharma για μια ακόμη χρονιά στηρίζει πολύπλευρα τους σκοπούς του Greece Race for the Cure®

O Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός σχεδιάζει ένα καινοτόμο πρόγραμμα για τους ανθρώπους της Τρίτης Ηλικίας

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

ΠΕΦ: Ενενήντα χρόνια στηρίζει τον Έλληνα ασθενή, την ελληνική οικονομία και κοινωνία

ΠΕΦ: Την Τρίτη 26.09, η ΠΕΦ γιόρτασε τα ενενήντα χρόνια της ελληνικής φαρμακοβιομηχανίας τιμώντας τους πρωτεργάτες, ιδρυτές της, σε μια λαμπρή εκδήλωση στο ξενοδοχείο «Divani Caravel».

Η Lavipharm διαχρονικός αρωγός στο φιλανθρωπικό έργο του MDA Ελλάς

 Η Lavipharm ενώνει τη φωνή της με το Σωματείο MDA Ελλάς, που διοργανώνει μια μοναδική συναυλία με τον κορυφαίο τραγουδοποιό Νίκο Πορτοκάλογλου και την εξαιρετική ερμηνεύτρια Ρένα Μόρφη. Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί αύριο, 20 Σεπτεμβρίου (ώρα 21.00) στο Βεάκειο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.

Η GSΚ εγκαινιάζει εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τον Έρπητα Ζωστήρα

Η GSK Ελλάδος, με γνώμονα την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του γενικού κοινού και των ασθενών της χώρας σχετικά με τη νόσο του έρπητα ζωστήρα, εγκαινιάζει την εν λόγω εκστρατεία, που αποτελεί μέρος της παγκόσμιας καμπάνιας “Some Say”, με στόχο τη συνεχή ενημέρωση και ευαισθητοποίηση για τα συμπτώματα, τις πιθανές επιπλοκές, τις επιπτώσεις αλλά και την πρόληψη της επώδυνης νόσου του έρπητα ζωστήρα.