Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

Pfizer Hellas: Η Pfizer Hellas υποστηρίζει για 8η χρονιά την Ομάδα Αιγαίου

Pfizer Hellas: Η Pfizer Hellas υποστηρίζει για 8η χρονιά την Ομάδα Αιγαίου

Pfizer Hellas: Για 8η χρονιά η Pfizer Hellas υποστηρίζει το έργο της Ομάδας Αιγαίου. Η δωρεά των 10.000 ευρώ προς την Ομάδα Αιγαίου εντάσσεται στην ευρύτερη στρατηγική Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Pfizer Hellas για την ενίσχυση δράσεων που προάγουν την προληπτική ιατρική και τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των κατοίκων απομακρυσμένων περιοχών.

Τη διαχρονική της υποστήριξη προς την Ομάδα Αιγαίου συνέχισε και φέτος η Pfizer Hellas, πραγματοποιώντας δωρεά ύψους 10.000€ για τη διεξαγωγή του 27ου Διάπλου 2021 στα ακριτικά νησιά της χώρας.

 

Η υποστήριξη της Ομάδας Αιγαίου εντάσσεται στην ευρύτερη στρατηγική Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Pfizer Hellas για την ενίσχυση δράσεων που προάγουν την προληπτική ιατρική και τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των κατοίκων απομακρυσμένων περιοχών.

Στη φετινή αποστολή της Ομάδας Αιγαίου συμμετείχαν και μέλη της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας, της Ελληνικής Ρευματολογικής Εταιρείας και της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας, προσφέροντας τις υπηρεσίες τους στα συνολικά 7 ακριτικά νησιά που επισκέφθηκαν (Αγαθονήσι, Αρκιοί, Λειψοί, Πάτμος, Φολέγανδρος, Αμοργός, Κουφονήσια).

 

Η δωρεά της Pfizer Hellas υποστήριξε εμπράκτως το έργο της Ομάδας Αιγαίου καλύπτοντας μέρος:

  • της ασφαλούς μεταφοράς των ιατρικών αποβλήτων από το κάθε νησί που επισκέφθηκε η Ομάδα,
  • του κόστους των ιατρικών αναλωσίμων,
  • της μεταφοράς των βιολογικών δειγμάτων,
  • των εξόδων μετακίνησης,
  • και της ασφάλισης των συμμετεχόντων.

 

Η κα Βάσω Καραμάνου, BU Lead Vaccines και επικεφαλής της ομάδας Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Pfizer Hellas, δήλωσε σχετικά ότι «Η Pfizer Hellas έχει συνδέσει για περισσότερα από 60 χρόνια την πορεία της στην Ελλάδα με τις έννοιες της υπευθυνότητας και της συνεισφοράς στο κοινωνικό σύνολο. Η μακροχρόνια συνεργασία μας με την Ομάδα Αιγαίου, επισφραγίζει τη δέσμευσή μας, όχι μόνο στην αντιμετώπιση των ιδιαίτερων συνθηκών που έχει δημιουργήσει η πανδημία, αλλά συνολικά στην πρόληψη και στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας. Είμαστε δίπλα σε όσους μας έχουν ανάγκη, κάνοντας πράξη το σκοπό μας “Καινοτομούμε για να αλλάξουμε τις ζωές των ασθενών”».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Διαβάστε Eπίσης:

Συνέδριο γονιμότητας : Οι αντιδράσεις έφεραν την οριστική αναβολή του

Ψηφιακή πλατφόρμα επαγγελματικού προσανατολισμού από μαθητές Κολλεγίου

DEMO ΑΒΕΕ : Συμμετείχε στο 19ο πανελλήνιο διαβητολογικό συνέδριο

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Φαρμακευτική εταιρία Janssen : Τιμήθηκε με δύο βραβεία

Φαρμακευτική εταιρία : Η Janssen Ελλάδος, φαρμακευτική εταιρεία του Ομίλου Johnson & Johnson, τιμήθηκε με δύο σημαντικές βραβεύσεις στην απονομή των Patient Partnerships Awards 2021, παρουσία σημαντικών στελεχών και παραγόντων του κλάδου της υγείας.

Alpha Bank: Έμπρακτη ενίσχυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας

Ο προγραμματισμός της Τράπεζας για φέτος περιλαμβάνει 13 νησιά, με την Ελαφόνησο, τους Αρκιούς, τη Λευκάδα και το Μεγανήσι να έχουν ήδη παραλάβει ιατρικά μηχανήματα, υγειονομικό εξοπλισμό και ιατροφαρμακευτικά υλικά στα Περιφερειακά Ιατρεία τους.Τις αμέσως επόμενες ημέρες και έως το τέλος Ιουλίου η Alpha Bank θα πραγματοποιήσει παραδόσεις σε Κεφαλονιά, Ιθάκη, Παξούς, ενώ τον Σεπτέμβριο […]

Παχυσαρκία : H Novo Nordisk Hellas ετοιμάζει εκστρατεία για την αντιμετώπιση της

Παχυσαρκία : Η Novo Nordisk Hellas, στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής υπευθυνότητας, εγκαινιάζει την εκστρατεία  ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του γενικού πληθυσμού της Ελλάδας για τη νόσο της παχυσαρκίας.

Δύο νέα σημαντικά έργα από τον ΟΠΑΠ στα παιδιατρικά νοσοκομεία «Η Αγία Σοφία» και «Παναγιώτης και Αγλαΐα Κυριακού»

Δύο νέα σημαντικά έργα από τον ΟΠΑΠ στα παιδιατρικά νοσοκομεία «Η Αγία Σοφία» και «Παναγιώτης και Αγλαΐα Κυριακού» –  Παραδόθηκαν σήμερα η Ουρολογική–Πλαστική Χειρουργική Μονάδα και η ΜΕΘ Νεογνών.