Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

Johnson & Johnson: Χρυσό και Αργυρό Βραβείο για την Johnson & Johnson στα Health & Safety Awards 2021

Johnson & Johnson: Χρυσό και Αργυρό Βραβείο για την Johnson & Johnson στα Health & Safety Awards 2021

Johnson & Johnson: Διπλή βράβευση για την οικογένεια εταιρειών Johnson & Johnson η οποία διακρίθηκε σε δύο κατηγορίες στα Health & Safety Awards 2021, αναδεικνύοντας τη σημασία της υγείας και ασφάλειας των εργαζομένων.

Ειδικότερα, Χρυσό Βραβείο απέσπασε η υποψηφιότητα «Βιωματικές Εκπαιδεύσεις Ασφάλειας» στην κατηγορία «Εκπαίδευση & Ευαισθητοποίηση Προσωπικού» και Αργυρό Βραβείο η υποψηφιότητα «Η υγεία και ασφάλεια των ανθρώπων μας στο επίκεντρο διαχείρισης της κρίσης» στην κατηγορία «Παραδειγματικός Εργοδότης».

Η χρυσή διάκριση με θέμα «Βιωματικές Εκπαιδεύσεις Ασφάλειας» απονεμήθηκε στη Βιομηχανική Μονάδα Παραγωγής Καταναλωτικών Προϊόντων της Johnson & Johnson, αναγνωρίζοντας με αυτόν τον τρόπο τα Προγράμματα Εκπαιδεύσεων τα οποία υπηρετούν ως ύψιστη αξία της εταιρείας, την υγεία και την ασφάλεια. Συγκεκριμένα, ο βιωματικός τρόπος διεξαγωγής του προγράμματος «Ημέρες Ασφάλειας» που είχε ως στόχο την εκπαίδευση ομάδων εργαζομένων και εξωτερικών συνεργατών, συνέβαλε καταλυτικά τόσο στην ευαισθητοποίησή τους, όσο και στην καλύτερη υιοθέτηση των κανόνων ασφαλείας, έτσι ώστε η ασφάλεια να γίνεται αντιληπτή ως συνήθεια ζωής.

Η αργυρή διάκριση με τίτλο «Η υγεία και ασφάλεια των ανθρώπων μας στο επίκεντρο διαχείρισης της κρίσης» αφορά στο σύνολο των εταιρειών της οικογένειας Johnson & Johnson και ανέδειξε την άμεση και αποτελεσματική διαχείριση της κρίσης που προκάλεσε η πανδημία. Ενδεικτικά, ενισχύθηκε η πρόσβαση των εργαζομένων σε ένα μεγάλο εύρος προγραμμάτων υποστήριξης των νέων εργασιακών αναγκών που δημιούργησε η πανδημία. Επιπλέον, αξιοποιήθηκαν προγράμματα αναγνώρισης και επιβράβευσης, επιπρόσθετες παροχές, νέοι τρόποι ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης αλλά και πρωτοβουλίες ενδυνάμωσης της πνευματικής και σωματικής υγείας των ίδιων και των οικογενειών τους.

Ο κος Θεόδωρος Λεφάκης, Διευθυντής Εργοστασίου Johnson & Johnson Ελλάδας, ανέφερε: «Για εμάς στην Johnson & Johnson η υγεία και ασφάλεια των ανθρώπων μας παραμένει ύψιστη αξία και καθήκον μας. Το χρυσό βραβείο για τη Βιομηχανική Μονάδα Παραγωγής της εταιρείας αναδεικνύει το πάθος μας να υπηρετούμε αυτόν τον σκοπό κάθε μέρα, για τον κάθε ένα εργαζόμενό μας και κάθε συνεργάτη μας ξεχωριστά».

H Διευθύντρια Ανθρωπίνου Δυναμικού της Johnson & Johnson Ελλάδας κα Ζέττα Κοτρώτσου, δήλωσε τα εξής: «Στην οικογένεια εταιρειών της Johnson & Johnson, η ασφάλεια, η συναισθηματική, ψυχική και σωματική υγεία και ευεξία των εργαζομένων και των οικογενειών τους είναι προτεραιότητά μας, ώστε να μπορούμε μαζί να αντιμετωπίζουμε αποτελεσματικά τις όποιες προκλήσεις, σε προσωπικό και σε επαγγελματικό επίπεδο. Οι βραβεύσεις αυτές αναδεικνύουν αυτήν ακριβώς τη δέσμευση και μας ενθαρρύνουν να συνεχίσουμε με την ίδια προσέγγιση και στο μέλλον».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Πώς γίνεται ο υπολογισμός μορίων των Πανελλαδικών εξετάσεων

Αντιμετώπισε έγκαιρα και αποτελεσματικά την έλλειψη σιδήρου με τα συμπληρώματα της Active Iron

Ένωση Ασθενών Ελλάδας: Να διευθετηθεί οριστικά το κανονιστικό πλαίσιο των Covid-19 tests στα νοσοκομεία

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Η Sanofi Ελλάδας παρουσιάζει την εκστρατεία ευαισθητοποίησης για το Πολλαπλό Μυέλωμα «Μαζί στη ζωή»

«Η διάγνωση ήταν Πολλαπλό Μυέλωμα…Πρώτη φορά το άκουγα. Ήταν τρομακτικό για εμένα και την οικογένειά μου… Η στήριξη του οικογενειακού μου περιβάλλοντος, ήταν πολύ σημαντική.» Σε αυτά τα λόγια μιας ασθενούς με Πολλαπλό Μυέλωμα αντανακλάται το κενό πληροφόρησης του κοινού για τη συγκεκριμένη νόσο, αλλά και το βαρύ φορτίο της για τους ασθενείς και τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Chiesi Hellas: Προστατεύουμε έμπρακτα το περιβάλλον στο πλαίσιο του εταιρικού προγράμματος “We Act-Day”

Chiesi Hellas: Προστατεύουμε έμπρακτα το περιβάλλον στο πλαίσιο του εταιρικού προγράμματος “We Act-Day” (We Actively Care For Tomorrow).Δενδροφύτευση σε συνεργασία με το Δήμο Τρικκαίων.

Η ELPEN ανακαινίζει τις αίθουσες διδασκαλίας στη Φαρμακευτική του ΕΚΠΑ

Τη διαχρονική στήριξή της στην επιστημονική κοινότητα της χώρας μας επιβεβαιώνει η ELPEN, χορηγώντας την ανακαίνιση πέντε αιθουσών διδασκαλίας του Τμήματος Φαρμακευτικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ).

Επενδύσεις στην οικολογία και τη βιοποικιλότητα από την L'Oréal Hellas

Περιβαλλοντικές στοχευμένες δράσεις, συνδυαζόμενες με την επιχειρηματικότητα, προτάσσει έως το 2030 ο πολυεθνικός όμιλος L’oreal. Σε αυτόν τον άξονα εντάσσονται και οι επιμέρους δράσεις της L'Oréal Hellas, στο πλαίσιο του παγκόσμιου προγράμματος "L'Oréal for the Future", που ολοκληρώνεται το 2030.

C-ity Connect: Πρωτοβουλία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για την έγκαιρη διάγνωση της ηπατίτιδας

Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για την ηπατίτιδα –  C-ity Connect –  πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα οδοιπορικό σε 3 πόλεις της βορείου Ελλάδας.Νέο οδοιπορικό σε Καβάλα, Κομοτηνή, Αλεξανδρούπολη.