Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

Johnson & Johnson: Χρυσό και Αργυρό Βραβείο για την Johnson & Johnson στα Health & Safety Awards 2021

Johnson & Johnson: Χρυσό και Αργυρό Βραβείο για την Johnson & Johnson στα Health & Safety Awards 2021

Johnson & Johnson: Διπλή βράβευση για την οικογένεια εταιρειών Johnson & Johnson η οποία διακρίθηκε σε δύο κατηγορίες στα Health & Safety Awards 2021, αναδεικνύοντας τη σημασία της υγείας και ασφάλειας των εργαζομένων.

Ειδικότερα, Χρυσό Βραβείο απέσπασε η υποψηφιότητα «Βιωματικές Εκπαιδεύσεις Ασφάλειας» στην κατηγορία «Εκπαίδευση & Ευαισθητοποίηση Προσωπικού» και Αργυρό Βραβείο η υποψηφιότητα «Η υγεία και ασφάλεια των ανθρώπων μας στο επίκεντρο διαχείρισης της κρίσης» στην κατηγορία «Παραδειγματικός Εργοδότης».

Η χρυσή διάκριση με θέμα «Βιωματικές Εκπαιδεύσεις Ασφάλειας» απονεμήθηκε στη Βιομηχανική Μονάδα Παραγωγής Καταναλωτικών Προϊόντων της Johnson & Johnson, αναγνωρίζοντας με αυτόν τον τρόπο τα Προγράμματα Εκπαιδεύσεων τα οποία υπηρετούν ως ύψιστη αξία της εταιρείας, την υγεία και την ασφάλεια. Συγκεκριμένα, ο βιωματικός τρόπος διεξαγωγής του προγράμματος «Ημέρες Ασφάλειας» που είχε ως στόχο την εκπαίδευση ομάδων εργαζομένων και εξωτερικών συνεργατών, συνέβαλε καταλυτικά τόσο στην ευαισθητοποίησή τους, όσο και στην καλύτερη υιοθέτηση των κανόνων ασφαλείας, έτσι ώστε η ασφάλεια να γίνεται αντιληπτή ως συνήθεια ζωής.

Η αργυρή διάκριση με τίτλο «Η υγεία και ασφάλεια των ανθρώπων μας στο επίκεντρο διαχείρισης της κρίσης» αφορά στο σύνολο των εταιρειών της οικογένειας Johnson & Johnson και ανέδειξε την άμεση και αποτελεσματική διαχείριση της κρίσης που προκάλεσε η πανδημία. Ενδεικτικά, ενισχύθηκε η πρόσβαση των εργαζομένων σε ένα μεγάλο εύρος προγραμμάτων υποστήριξης των νέων εργασιακών αναγκών που δημιούργησε η πανδημία. Επιπλέον, αξιοποιήθηκαν προγράμματα αναγνώρισης και επιβράβευσης, επιπρόσθετες παροχές, νέοι τρόποι ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης αλλά και πρωτοβουλίες ενδυνάμωσης της πνευματικής και σωματικής υγείας των ίδιων και των οικογενειών τους.

Ο κος Θεόδωρος Λεφάκης, Διευθυντής Εργοστασίου Johnson & Johnson Ελλάδας, ανέφερε: «Για εμάς στην Johnson & Johnson η υγεία και ασφάλεια των ανθρώπων μας παραμένει ύψιστη αξία και καθήκον μας. Το χρυσό βραβείο για τη Βιομηχανική Μονάδα Παραγωγής της εταιρείας αναδεικνύει το πάθος μας να υπηρετούμε αυτόν τον σκοπό κάθε μέρα, για τον κάθε ένα εργαζόμενό μας και κάθε συνεργάτη μας ξεχωριστά».

H Διευθύντρια Ανθρωπίνου Δυναμικού της Johnson & Johnson Ελλάδας κα Ζέττα Κοτρώτσου, δήλωσε τα εξής: «Στην οικογένεια εταιρειών της Johnson & Johnson, η ασφάλεια, η συναισθηματική, ψυχική και σωματική υγεία και ευεξία των εργαζομένων και των οικογενειών τους είναι προτεραιότητά μας, ώστε να μπορούμε μαζί να αντιμετωπίζουμε αποτελεσματικά τις όποιες προκλήσεις, σε προσωπικό και σε επαγγελματικό επίπεδο. Οι βραβεύσεις αυτές αναδεικνύουν αυτήν ακριβώς τη δέσμευση και μας ενθαρρύνουν να συνεχίσουμε με την ίδια προσέγγιση και στο μέλλον».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Διαβάστε Eπίσης:

Πώς γίνεται ο υπολογισμός μορίων των Πανελλαδικών εξετάσεων

Αντιμετώπισε έγκαιρα και αποτελεσματικά την έλλειψη σιδήρου με τα συμπληρώματα της Active Iron

Ένωση Ασθενών Ελλάδας: Να διευθετηθεί οριστικά το κανονιστικό πλαίσιο των Covid-19 tests στα νοσοκομεία

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Φαρμακευτική εταιρία Janssen : Τιμήθηκε με δύο βραβεία

Φαρμακευτική εταιρία : Η Janssen Ελλάδος, φαρμακευτική εταιρεία του Ομίλου Johnson & Johnson, τιμήθηκε με δύο σημαντικές βραβεύσεις στην απονομή των Patient Partnerships Awards 2021, παρουσία σημαντικών στελεχών και παραγόντων του κλάδου της υγείας.

Alpha Bank: Έμπρακτη ενίσχυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας

Ο προγραμματισμός της Τράπεζας για φέτος περιλαμβάνει 13 νησιά, με την Ελαφόνησο, τους Αρκιούς, τη Λευκάδα και το Μεγανήσι να έχουν ήδη παραλάβει ιατρικά μηχανήματα, υγειονομικό εξοπλισμό και ιατροφαρμακευτικά υλικά στα Περιφερειακά Ιατρεία τους.Τις αμέσως επόμενες ημέρες και έως το τέλος Ιουλίου η Alpha Bank θα πραγματοποιήσει παραδόσεις σε Κεφαλονιά, Ιθάκη, Παξούς, ενώ τον Σεπτέμβριο […]

Παχυσαρκία : H Novo Nordisk Hellas ετοιμάζει εκστρατεία για την αντιμετώπιση της

Παχυσαρκία : Η Novo Nordisk Hellas, στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής υπευθυνότητας, εγκαινιάζει την εκστρατεία  ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του γενικού πληθυσμού της Ελλάδας για τη νόσο της παχυσαρκίας.

Δύο νέα σημαντικά έργα από τον ΟΠΑΠ στα παιδιατρικά νοσοκομεία «Η Αγία Σοφία» και «Παναγιώτης και Αγλαΐα Κυριακού»

Δύο νέα σημαντικά έργα από τον ΟΠΑΠ στα παιδιατρικά νοσοκομεία «Η Αγία Σοφία» και «Παναγιώτης και Αγλαΐα Κυριακού» –  Παραδόθηκαν σήμερα η Ουρολογική–Πλαστική Χειρουργική Μονάδα και η ΜΕΘ Νεογνών.