Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

Johnson & Johnson: Χρυσό και Αργυρό Βραβείο για την Johnson & Johnson στα Health & Safety Awards 2021

Johnson & Johnson: Χρυσό και Αργυρό Βραβείο για την Johnson & Johnson στα Health & Safety Awards 2021

Johnson & Johnson: Διπλή βράβευση για την οικογένεια εταιρειών Johnson & Johnson η οποία διακρίθηκε σε δύο κατηγορίες στα Health & Safety Awards 2021, αναδεικνύοντας τη σημασία της υγείας και ασφάλειας των εργαζομένων.

Ειδικότερα, Χρυσό Βραβείο απέσπασε η υποψηφιότητα «Βιωματικές Εκπαιδεύσεις Ασφάλειας» στην κατηγορία «Εκπαίδευση & Ευαισθητοποίηση Προσωπικού» και Αργυρό Βραβείο η υποψηφιότητα «Η υγεία και ασφάλεια των ανθρώπων μας στο επίκεντρο διαχείρισης της κρίσης» στην κατηγορία «Παραδειγματικός Εργοδότης».

Η χρυσή διάκριση με θέμα «Βιωματικές Εκπαιδεύσεις Ασφάλειας» απονεμήθηκε στη Βιομηχανική Μονάδα Παραγωγής Καταναλωτικών Προϊόντων της Johnson & Johnson, αναγνωρίζοντας με αυτόν τον τρόπο τα Προγράμματα Εκπαιδεύσεων τα οποία υπηρετούν ως ύψιστη αξία της εταιρείας, την υγεία και την ασφάλεια. Συγκεκριμένα, ο βιωματικός τρόπος διεξαγωγής του προγράμματος «Ημέρες Ασφάλειας» που είχε ως στόχο την εκπαίδευση ομάδων εργαζομένων και εξωτερικών συνεργατών, συνέβαλε καταλυτικά τόσο στην ευαισθητοποίησή τους, όσο και στην καλύτερη υιοθέτηση των κανόνων ασφαλείας, έτσι ώστε η ασφάλεια να γίνεται αντιληπτή ως συνήθεια ζωής.

Η αργυρή διάκριση με τίτλο «Η υγεία και ασφάλεια των ανθρώπων μας στο επίκεντρο διαχείρισης της κρίσης» αφορά στο σύνολο των εταιρειών της οικογένειας Johnson & Johnson και ανέδειξε την άμεση και αποτελεσματική διαχείριση της κρίσης που προκάλεσε η πανδημία. Ενδεικτικά, ενισχύθηκε η πρόσβαση των εργαζομένων σε ένα μεγάλο εύρος προγραμμάτων υποστήριξης των νέων εργασιακών αναγκών που δημιούργησε η πανδημία. Επιπλέον, αξιοποιήθηκαν προγράμματα αναγνώρισης και επιβράβευσης, επιπρόσθετες παροχές, νέοι τρόποι ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης αλλά και πρωτοβουλίες ενδυνάμωσης της πνευματικής και σωματικής υγείας των ίδιων και των οικογενειών τους.

Ο κος Θεόδωρος Λεφάκης, Διευθυντής Εργοστασίου Johnson & Johnson Ελλάδας, ανέφερε: «Για εμάς στην Johnson & Johnson η υγεία και ασφάλεια των ανθρώπων μας παραμένει ύψιστη αξία και καθήκον μας. Το χρυσό βραβείο για τη Βιομηχανική Μονάδα Παραγωγής της εταιρείας αναδεικνύει το πάθος μας να υπηρετούμε αυτόν τον σκοπό κάθε μέρα, για τον κάθε ένα εργαζόμενό μας και κάθε συνεργάτη μας ξεχωριστά».

H Διευθύντρια Ανθρωπίνου Δυναμικού της Johnson & Johnson Ελλάδας κα Ζέττα Κοτρώτσου, δήλωσε τα εξής: «Στην οικογένεια εταιρειών της Johnson & Johnson, η ασφάλεια, η συναισθηματική, ψυχική και σωματική υγεία και ευεξία των εργαζομένων και των οικογενειών τους είναι προτεραιότητά μας, ώστε να μπορούμε μαζί να αντιμετωπίζουμε αποτελεσματικά τις όποιες προκλήσεις, σε προσωπικό και σε επαγγελματικό επίπεδο. Οι βραβεύσεις αυτές αναδεικνύουν αυτήν ακριβώς τη δέσμευση και μας ενθαρρύνουν να συνεχίσουμε με την ίδια προσέγγιση και στο μέλλον».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Πώς γίνεται ο υπολογισμός μορίων των Πανελλαδικών εξετάσεων

Αντιμετώπισε έγκαιρα και αποτελεσματικά την έλλειψη σιδήρου με τα συμπληρώματα της Active Iron

Ένωση Ασθενών Ελλάδας: Να διευθετηθεί οριστικά το κανονιστικό πλαίσιο των Covid-19 tests στα νοσοκομεία

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Η Lavipharm διαχρονικός αρωγός στο φιλανθρωπικό έργο του MDA Ελλάς

 Η Lavipharm ενώνει τη φωνή της με το Σωματείο MDA Ελλάς, που διοργανώνει μια μοναδική συναυλία με τον κορυφαίο τραγουδοποιό Νίκο Πορτοκάλογλου και την εξαιρετική ερμηνεύτρια Ρένα Μόρφη. Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί αύριο, 20 Σεπτεμβρίου (ώρα 21.00) στο Βεάκειο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.

Η GSΚ εγκαινιάζει εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τον Έρπητα Ζωστήρα

Η GSK Ελλάδος, με γνώμονα την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του γενικού κοινού και των ασθενών της χώρας σχετικά με τη νόσο του έρπητα ζωστήρα, εγκαινιάζει την εν λόγω εκστρατεία, που αποτελεί μέρος της παγκόσμιας καμπάνιας “Some Say”, με στόχο τη συνεχή ενημέρωση και ευαισθητοποίηση για τα συμπτώματα, τις πιθανές επιπλοκές, τις επιπτώσεις αλλά και την πρόληψη της επώδυνης νόσου του έρπητα ζωστήρα.

Novartis Hellas: Σταθερό κοινωνικό αποτύπωμα και πρωτοβουλίες για ενδυνάμωση της κοινωνίας και ασθενών

Ενδυνάμωση των γυναικών στις Επιστήμες Υγείας μέσα από το πρόγραμμα Ready for Work @ Life Sciences, το οποίο υλοποιήθηκε από τον οργανισμό Women On Top υπό την αιγίδα της Πρεσβείας της Ελβετίας στην Ελλάδα.Πρόγραμμα Ενδυνάμωσης Ενώσεων Ασθενών σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο της Μαδρίτης

Νέα πρωτοβουλία για την αύξηση των ποσοστών εθελοντικής αιμοδοσίας

Η βιοφαρμακευτική εταιρεία Bristol Myers Squibb (BMS) Ελλάδας, πιστή στη δέσμευσή της να συμβάλλει έμπρακτα στη βελτίωση της ζωής των ατόμων με σοβαρές αιματολογικές διαταραχές, υλοποιεί σε συνεργασία με τη μη κερδοσκοπική πρωτοβουλία Bloode, ένα ετήσιο πρόγραμμα εθελοντικής αιμοδοσίας με τίτλο «Αιμείς για Αιμάς».

Για 13η χρονιά η Βίκος Α.Ε. συμμετέχει ενεργά στην εθελοντική αιμοδοσία.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος για 13η χρονιά, η Βίκος Α.Ε. τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη, στις 14 Ιουνίου, υπενθυμίζοντας ότι "Όσο φυσικό είναι να πίνεις νερό, τόσο φυσικό είναι να δίνεις αίμα".