Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

ΕΔΟΕΑΠ: Ιατροφαρμακευτικό εξοπλισμό προσφέρει στο Πρωτάθλημα Τύπου

ΕΔΟΕΑΠ: Ιατροφαρμακευτικό εξοπλισμό προσφέρει στο Πρωτάθλημα Τύπου

Ιατροφαρμακευτικό εξοπλισμό και πέντε συσκευές απινίδωσης προσφέρει ο ΕΔΟΕΑΠ στο Πρωτάθλημα Τύπου Ποδοσφαίρου, στο πλαίσιο της πολιτικής πρόληψης και προστασίας της υγείας των ασφαλισμένων .

Το ΔΣ του Οργανισμού, ανταποκρινόμενο άμεσα σε σχετικό αίτημα συνδρομής που υπεβλήθη από το Πρωτάθλημα Τύπου, προσέφερε ό,τι προβλέπει το ισχύον νομοθετικό πλαίσιο ως υλικό πρώτων βοηθειών στις εν λόγω αθλητικές διοργανώσεις.

Το υλικό περιλαμβάνει πέντε πλήρως εξοπλισμένα αθλητικά φορητά φαρμακεία, καθώς και τους απινιδωτές. Η παράδοση για τα φαρμακεία έγινε σήμερα στα γραφεία του ΕΔΟΕΑΠ στην Αθήνα, παρουσία μελών του ΔΣ του Οργανισμού και του Αντιπροέδρου της Οργανωτικής ΕπιτροπήςΠρωταθλήματος Τύπου, Τάσου Δρακωτού. Έπεται, εντός των επόμενων ημερών, η παράδοση και των απινιδωτών.

Το Πρωτάθλημα Τύπου (https://www.protathlimatypou.gr/) αποτελεί αθλητική διοργάνωση επί 39 έτη, στην οποία συμμετέχουν ομάδες εργαζομένων ανά Μέσο, από τα έντυπα και ηλεκτρονικά Μέσα Ενημέρωσης. Διεξάγεται υπό την αιγίδα της ΕΣΗΕΑ, της ΕΠΗΕΑ και του ΠΣΑΤ.

 

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Πέθανε ο δημοσιογράφος Παναγιώτης Νεστορίδης

Πετρόπουλος: «Ο ΕΟΠΥΥ είναι σε πολύ καλή οικονομική κατάσταση»

Η κοπή της πίτας του ΕΔΟΕΑΠ

Διακόπτονται προσωρινά οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες του e-ΕΦΚΑ

1ο Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Ακαδημίας Γενικής Οικογενειακής Ιατρικής & ΠΦΥ

Γενική απεργία των δημοσιογράφων σήμερα

Εισαγγελική έρευνα στα οικονομικά του νοσοκομείου «Ερρίκος Ντυνάν»

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

H εκστρατεία #EinaiStoDikoSouXeri εμπλουτίζεται με νέο οπτικοακουστικό περιεχόμενο

Η επιτυχημένη εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης #EinaiStoDikoSouΧeri, για το σακχαρώδη διαβήτη και τις επιπτώσεις του στο καρδιαγγειακό σύστημα, που υλοποιούν η Νοvo Nordisk Hellas και η ΑΜΚΕ “Με Οδηγό το Διαβήτη” εμπλουτίζεται με νέο, οπτικοακουστικό περιεχόμενο, με στόχο την καλύτερη και πληρέστερη ενημέρωση του κοινού.

Η CSL Behring στο πλευρό των ασθενών με Σπάνιες Παθήσεις

Με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Σπανίων Παθήσεων, που τιμάται κάθε χρόνο την τελευταία ημέρα του Φεβρουαρίου, η CSL Behring διοργάνωσε press event με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση αναφορικά με τις Σπάνιες Παθήσεις και τις προκλήσεις που αυτές συνεπάγονται.

ΜΑΘΑΙΝΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ: Nέα πρωτοβουλία της Pfizer Hellas για τους ασθενείς

Μια νέα ενημερωτική δράση που θέτει τον ασθενή στον επίκεντρο παρουσίασε η Pfizer Hellas με στόχο την ουσιαστική ενημέρωση των ογκολογικών ασθενών, των οικογενειών και των φροντιστών τους για σημαντικά ερωτήματα γύρω από τον καρκίνο