Search Icon
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

Δωρεά ειδικού εξοπλισμού από τον Πανελλήνιο Φαρμακευτικό Σύλλογο στο Πυροσβεστικό Σώμα

Δωρεά ειδικού εξοπλισμού από τον Πανελλήνιο Φαρμακευτικό Σύλλογο στο Πυροσβεστικό Σώμα

Τη δωρεά του «Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου», παρέλαβαν οι Πυροσβέστες της 1 ης Ειδικής Μονάδας Αντιμετώπισης Καταστροφών (ΕΜΑΚ).

Τη δωρεά του «Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου», παρέλαβαν οι Πυροσβέστες της 1 ης Ειδικής Μονάδας Αντιμετώπισης Καταστροφών (ΕΜΑΚ). Ενίσχυσαν τον ειδικό τους εξοπλισμό με 20 Σακίδια Ορειβασίας, 40 χειμερινούς υπνόσακους τεσσάρων (4) εποχών και 12 ζώνες Μποντριέ κατάλληλες για σπηλαιολογικές δραστηριότητες με ειδική προστασία στις τριβές.

Η παράδοση της δωρεάς πραγματοποιήθηκε χθες Δευτέρα 23 Οκτωβρίου, στον χώρο του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου (Π.Φ.Σ.), παρουσία του Προέδρου του κ. Αποστόλου Βαλτά, του Νικόλαου Φουτούλη Αντιπροέδρου του ΠΦΣ και του Προϊσταμένου του Κλάδου Πυροσβεστικών Επιχειρήσεων Υποστράτηγου Αθανάσιου Μπαλάφα, ο οποίος εκπροσώπησε το Πυροσβεστικό Σώμα.

Κατά τη διάρκεια της τελετής παράδοσης, ο κ. Βαλτάς, μεταξύ άλλων, δήλωσε: «Η προσφορά αυτή του ειδικού εξοπλισμού αποτελεί μια ελάχιστη αναγνώριση για τις ανεκτίμητες υπηρεσίες που παρέχετε στους πολίτες τόσο της χώρας όσο και άλλων χωρών σε κρίσιμες καταστάσεις, όπου σας καλεί το καθήκον. Η προσφορά αυτή του ειδικού εξοπλισμού αποτελεί μια ελάχιστη αναγνώριση για τις
ανεκτίμητες υπηρεσίες που παρέχετε στους πολίτες τόσο της χώρας μας όσο και άλλων χωρών, όποτε σας καλεί το καθήκον σε κρίσιμες καταστάσεις.

Αναγνωρίζουμε αυτήν την τεράστια καθημερινή σας προσφορά, που ούτε ισοδυναμεί, ούτε αποτιμάται με αυτόν τον εξοπλισμό. Στα πρόσωπα των ανδρών της ΕΜΑΚ, αλλά και όλων των πυροσβεστών βλέπουμε τον Έλληνα με το πείσμα που τον διακρίνει αλλά και την διάθεση να βοηθήσει τον συνάνθρωπό του και αυτό μας κάνει ιδιαίτερα υπερήφανους. 

Συνεχίζοντας, ο Προϊστάμενος του Κλάδου Πυροσβεστικών Επιχειρήσεων Υποστράτηγος Αθανάσιος Μπαλάφας, αφού ευχαρίστησε τους δωρητές, δήλωσε μεταξύ άλλων: «Εκ μέρους του Πυροσβεστικού Σώματος και ως Προϊστάμενος του Κλάδου Πυροσβεστικών Επιχειρήσεων, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω θερμά για την πρωτοβουλία σας να δωρίσετε στο Πυροσβεστικό Σώμα τον ειδικό εξοπλισμό. Η συγκεκριμένη χορηγία ενισχύει την Υπηρεσία μας και διευκολύνει σημαντικά το έργο μας».

Στο τέλος της τελετής, ο Προϊστάμενος Κλάδου Πυροσβεστικών Επιχειρήσεων Υποστράτηγος
Αθανάσιος Μπαλάφας, επέδωσε στην Πρόεδρο του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου κ. Απόστολο Βαλτά αναμνηστική πλακέτα, ως ένδειξη ευγνωμοσύνης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο κανάλι μας στο YouTube

Διαβάστε Eπίσης:

Επέκταση του προγράμματος "Φώφη Γεννηματά" σε γυναίκες 45-74 ετών

Make a Wish : 10 στα 10 παιδιά είδαν βελτίωση της ψυχικής υγείας μετά την εκπλήρωση των ευχών

ΠΦΣ: Συνεχίζονται οι εμβολιασμοί από τα φαρμακεία - Απορρίφθηκε η αίτηση ΠΙΣ & ΙΣΑ

Άμεση κάλυψη με φάρμακα για τους πληγέντες ζητά από την πολιτεία ο πρόεδρος του Π.Φ.Σ. κ. Βαλτάς

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Η DEMO «άνοιξε τις πόρτες της» στο ΕΚΠΑ

Τις «πόρτες» της στο ΕΚΠΑ άνοιξε, για ακόμη μια φορά, η DEMO, υποδεχόμενη 30 μεταπτυχιακούς φοιτητές του προγράμματος «Οργανική Σύνθεση & Οργανική Χημεία».

Στην τελική φάση η εθελοντική επιστημονική αποστολή στην Μαδαγασκάρη από τους παιδιάτρους Β. Ελλάδος

Στην φάση της τελικής προετοιμασίας εισέρχονται τα μέλη της αποστολής «φροντίΖΩ τα παιδιά της Μαδαγασκάρης» της Ένωσης Ελευθεροεπαγγελματιών Παιδιάτρων Βορείου Ελλάδος, καθώς στις 7 Αυγούστου αναχωρούν για την Τουλεάρ προκειμένου να παράσχουν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη στους κατοίκους της περιοχής.

Πεζοπορία στο Δάσος Υμηττού με μήνυμα αισιοδοξίας για τον καρκίνο του προστάτη

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η εκστρατεία ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης που έτρεξε η Astellas Ελλάδος με την υποστήριξη της ΕΛΛΟΚ.Συνδυάζοντας τον συμβολισμό με την ελπίδα, η Παγκόσμια Ημέρα Επιζώντων Καρκίνου επελέγη για την κορύφωση των δράσεων της καμπάνιας.

NEO almora PLUS® ENERGY για ενέργεια και ενυδάτωση

Ένα νέο σκεύασμα για τη διατήρηση υψηλών επιπέδων ενέργειας και τη σωστή ενυδάτωση του οργανισμού κυκλοφόρησε πρόσφατα η ΕLPEN, εμπλουτίζοντας την ήδη επιτυχημένη σειρά προϊόντων almora PLUS®. 

Για 7η συνεχή χρονιά η Servier Hellas ρωγός στην  ευαισθητοποίηση των πολιτών για τον τακτικό έλεγχο της αρτηριακής πίεσης

Με στόχο να ευαισθητοποιήσει και να ενημερώσει το ευρύ κοινό για την καίρια σημασία της έγκαιρης διάγνωσης της υπέρτασης μέσω του τακτικού ελέγχου της αρτηριακής πίεσης και με αφορμή τη 17η Μαΐου, η οποία έχει ορισθεί ως Παγκόσμια Ημέρα Υπέρτασης, η Servier Hellas στηρίζει για ακόμη μία χρονιά την εκστρατεία #BecauseIsayso του Ομίλου Servier.

Πες το ΔΥΝΑΤΑ – Μίλα για τον Πόνο της Αξονικής Σπονδυλοαρθρίτιδας

ΠΕΣ ΤΟ ΔΥΝΑΤΑ. Μίλα για την Αξονική Σπονδυλοαρθρίτιδα». Η AbbVie, η παγκόσμια βιοφαρμακευτική εταιρεία, μέσω της εκστρατείας ενημέρωσης προτρέπει τους ασθενείς, να κάνουν το πρώτο βήμα, να μιλήσουν για τη νόσο, για τα συμπτώματα και πώς αυτά επιβαρύνουν την ποιότητα της ζωής τους, εξαιτίας της δυσκαμψίας, του πόνου, της κόπωσης, του ελλιπούς ύπνου.

Διπλός μαραθώνιος από τους Παιδιάτρους Β. Ελλάδος για τα παιδιά της Μαδαγασκάρης

Διπλός… Μαραθώνιος από την Ένωση Ελευθεροεπαγγελματιών Παιδιάτρων Βορείου Ελλάδος  για την εθελοντική ανθρωπιστική αποστολή στην Επισκοπή Τολιάρας και Νοτίου Μαδαγασκάρης

Η Gilead Sciences Ελλάς στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας

Με αιχμή του δόρατος το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και τους εθελοντές – εργαζόμενούς της, η βιοφαρμακευτική εταιρεία υλοποίησε ένα πλέγμα δράσεων για την άμεση ανακούφιση των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων που επλήγησαν.

Close Icon