Επιχειρηματικά

ΕLPEN: Yπέγραψε τη Χάρτα Διαφορετικότητας

ΕLPEN: Yπέγραψε τη Χάρτα Διαφορετικότητας

Η ELPEN προχώρησε στην υπογραφή της Χάρτας Διαφορετικότητας την Πέμπτη, 3 Φεβρουαρίου 2022, υποστηρίζοντας μια δράση που προωθεί την αποδοχή της διαφορετικότητας και την πολιτική των ίσων ευκαιριών στον εργασιακό χώρο.

Η Χάρτα Διαφορετικότητας αποτελεί μια πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, που υλοποιείται από το ΚΕΑΝ (Κύτταρο Εναλλακτικών Αναζητήσεων Νέων) και το Diversity Charter Greece για την προώθηση της διαφορετικότητας στις Ελληνικές επιχειρήσεις. Στόχος της είναι να λειτουργήσει ως μέσο δέσμευσης για την αποτροπή των διακρίσεων στον χώρο των επιχειρήσεων και την εφαρμογή της ισότητας, των ίσων ευκαιριών και της διαφορετικότητας σε κάθε εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα. Προωθείται σε κάθε χώρα-μέλος της Ε.Ε. από το 2004, ενώ αρκετές είναι οι χώρες που έχουν ήδη προχωρήσει στην υλοποίηση και τη συνεχή ενίσχυση του Ευρωπαϊκού έργου διάδοσης της Χάρτας.

Με αφορμή την υπογραφή της Χάρτας Διαφορετικότητας, η κα. Ελένη Πενταφράγκα,  Μέλος του Δ.Σ. της ELPEN δήλωσε «Είμαστε περήφανοι που γινόμαστε μέλη ενός δικτύου επιχειρήσεων που τοποθετούν τη διαφορετικότητα στο επίκεντρο της επιχειρησιακής τους δράσης.  Ο σεβασμός της διαφορετικότητας ανήκει στις θεμελιώδεις αξίες που φέρει η ELPEN από την ίδρυσή της. Ακολουθώντας ανθρωποκεντρικό τρόπο λειτουργίας, η εταιρεία μας αποδίδει πρωταρχική σημασία στον σεβασμό της μοναδικότητας κάθε ατόμου εντός του εργασιακού της περιβάλλοντος».

Αναφερόμενος στην υπογραφή της Χάρτας Διαφορετικότητας από την ELPEN ο κ. Σταύρος Μηλιώνης, Πρόεδρος του, τόνισε «Είναι μεγάλη η χαρά μας όταν υποδεχόμαστε στη Χάρτα Διαφορετικότητας επιχειρήσεις που τοποθετούν τη διαφορετικότητα και την υγιή ένταξη στελεχών με μοναδικά χαρακτηριστικά στο επίκεντρο της φιλοσοφίας και λειτουργίας τους. Είμαστε σίγουροι ότι η ELPEN θα ενισχύσει σημαντικά τους στόχους της Χάρτας και τους καλωσορίζουμε με χαρά».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Το Ερευνητικό Κέντρο της ELPEN ανανεώνει την πιστοποίησή

Μελέτη για μηχανισμό συγκέντρωσης και διάθεσης δεδομένων στη χρήση των φαρμάκων

Ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Επισκέφθηκε το εργοστάσιο της ELPEN

Ισχυρό ανοσοποιητικό με τη δύναμη του Κίστου

Δίψασες; Άκου το σώμα σου!

Ενυδάτωση του οργανισμού και ενίσχυση του ανοσοποιητικού

Ο Θεόδωρος Τρύφων στο healthweb: Τα χρήματα του Ταμείου Ανάκαμψης να δοθούν σε επενδύσεις με ανταποδοτικότητα

Την ELPEN επισκέφθηκε ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Χρίστος Δήμας

Διάκριση ELPEN για την ενεργό συμβολή της στην απασχόληση

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

25ο συνέδριο του ΜΙΤ για την παγκόσμια τεχνολογία και τη νεοφυή επιχειρηματικότητα - Πρώτη φορά στην Ελλάδα

Το MIT Global Startup Workshop (MIT GSW) (MIT Παγκόσμιο Εργαστήριο Νεοφυών Επιχειρήσεων) είναι ένα ετήσιο διήμερο συνέδριο που συγκεντρώνει επιχειρηματίες, φοιτητές, επενδυτές και βασικούς ενδιαφερόμενους από όλο τον κόσμο και φιλοδοξεί να επιταχύνει το επιχειρηματικό οικοσύστημα μιας περιοχής υποδοχής.

H εκστρατεία #EinaiStoDikoSouXeri εμπλουτίζεται με νέο οπτικοακουστικό περιεχόμενο

Η επιτυχημένη εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης #EinaiStoDikoSouΧeri, για το σακχαρώδη διαβήτη και τις επιπτώσεις του στο καρδιαγγειακό σύστημα, που υλοποιούν η Νοvo Nordisk Hellas και η ΑΜΚΕ “Με Οδηγό το Διαβήτη” εμπλουτίζεται με νέο, οπτικοακουστικό περιεχόμενο, με στόχο την καλύτερη και πληρέστερη ενημέρωση του κοινού.

Sandoz: Υπέγραψε μνημόνιο συνεργασίας για νέο εργοστασιο παραγωγής

Η Sandoz υπέγραψε μνημόνιο συνεργασίας για τη δημιουργία νέου εργοστασίου παραγωγής βιολογικών φαρμάκων στη Σλοβενία, για να υποστηρίξει την αυξανόμενη παγκόσμια ζήτηση για βιοομοειδή φάρμακα.Η επένδυση της Sandoz αναμένεται να ανέλθει σε τουλάχιστον 400 εκ. δολάρια.

Ένας χρόνος HealthCare Accelerator από την Bayer Ελλάς Δράσεις και επιτεύγματα

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της Bayer Ελλάς για τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, όπου παρουσιάστηκαν τα πεπραγμένα του πρώτου χρόνου της μεγάλης πρωτοβουλίας της εταιρείας, HealthCare Accelerator.

Ελληνική Φαρμακοβιομηχανία: Κομβική η σημασία ενίσχυσης της παραγωγής και επάρκειας των φαρμάκων στην Ευρώπη

Ελληνική Φαρμακοβιομηχανία: Η ανάδειξη της φαρμακοβιομηχανίας ως πυλώνας σταθερότητας, ανάπτυξης και εξασφάλισης της επάρκειας φαρμάκων στην Ευρώπη, ήταν το κεντρικό μήνυμα των συναντήσεων που είχε ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοβιομηχανίας (ΠΕΦ), κ. Θεόδωρος Τρύφων στις Βρυξέλλες με αξιωματούχους της Ευρωπαϊκής Ένωσης και εταίρους της Ευρωπαϊκής φαρμακοβιομηχανίας.