Επιχειρηματικά

ΕLPEN: Yπέγραψε τη Χάρτα Διαφορετικότητας

ΕLPEN: Yπέγραψε τη Χάρτα Διαφορετικότητας

Η ELPEN προχώρησε στην υπογραφή της Χάρτας Διαφορετικότητας την Πέμπτη, 3 Φεβρουαρίου 2022, υποστηρίζοντας μια δράση που προωθεί την αποδοχή της διαφορετικότητας και την πολιτική των ίσων ευκαιριών στον εργασιακό χώρο.

Η Χάρτα Διαφορετικότητας αποτελεί μια πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, που υλοποιείται από το ΚΕΑΝ (Κύτταρο Εναλλακτικών Αναζητήσεων Νέων) και το Diversity Charter Greece για την προώθηση της διαφορετικότητας στις Ελληνικές επιχειρήσεις. Στόχος της είναι να λειτουργήσει ως μέσο δέσμευσης για την αποτροπή των διακρίσεων στον χώρο των επιχειρήσεων και την εφαρμογή της ισότητας, των ίσων ευκαιριών και της διαφορετικότητας σε κάθε εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα. Προωθείται σε κάθε χώρα-μέλος της Ε.Ε. από το 2004, ενώ αρκετές είναι οι χώρες που έχουν ήδη προχωρήσει στην υλοποίηση και τη συνεχή ενίσχυση του Ευρωπαϊκού έργου διάδοσης της Χάρτας.

Με αφορμή την υπογραφή της Χάρτας Διαφορετικότητας, η κα. Ελένη Πενταφράγκα,  Μέλος του Δ.Σ. της ELPEN δήλωσε «Είμαστε περήφανοι που γινόμαστε μέλη ενός δικτύου επιχειρήσεων που τοποθετούν τη διαφορετικότητα στο επίκεντρο της επιχειρησιακής τους δράσης.  Ο σεβασμός της διαφορετικότητας ανήκει στις θεμελιώδεις αξίες που φέρει η ELPEN από την ίδρυσή της. Ακολουθώντας ανθρωποκεντρικό τρόπο λειτουργίας, η εταιρεία μας αποδίδει πρωταρχική σημασία στον σεβασμό της μοναδικότητας κάθε ατόμου εντός του εργασιακού της περιβάλλοντος».

Αναφερόμενος στην υπογραφή της Χάρτας Διαφορετικότητας από την ELPEN ο κ. Σταύρος Μηλιώνης, Πρόεδρος του, τόνισε «Είναι μεγάλη η χαρά μας όταν υποδεχόμαστε στη Χάρτα Διαφορετικότητας επιχειρήσεις που τοποθετούν τη διαφορετικότητα και την υγιή ένταξη στελεχών με μοναδικά χαρακτηριστικά στο επίκεντρο της φιλοσοφίας και λειτουργίας τους. Είμαστε σίγουροι ότι η ELPEN θα ενισχύσει σημαντικά τους στόχους της Χάρτας και τους καλωσορίζουμε με χαρά».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Το Ερευνητικό Κέντρο της ELPEN ανανεώνει την πιστοποίησή

Μελέτη για μηχανισμό συγκέντρωσης και διάθεσης δεδομένων στη χρήση των φαρμάκων

Ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Επισκέφθηκε το εργοστάσιο της ELPEN

Ισχυρό ανοσοποιητικό με τη δύναμη του Κίστου

Δίψασες; Άκου το σώμα σου!

Ενυδάτωση του οργανισμού και ενίσχυση του ανοσοποιητικού

Ο Θεόδωρος Τρύφων στο healthweb: Τα χρήματα του Ταμείου Ανάκαμψης να δοθούν σε επενδύσεις με ανταποδοτικότητα

Την ELPEN επισκέφθηκε ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Χρίστος Δήμας

Διάκριση ELPEN για την ενεργό συμβολή της στην απασχόληση

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Η Ελλάδα υποδέχεται από το Ισραήλ τα πρώτα φυτά Φαρμακευτικής Κάνναβης

Η TIKUN Europe, η μεγαλύτερη φαρμακοβιομηχανία της Ευρώπης στον κλάδο της φαρμακευτικής κάνναβης, πρωτοπόρος στην έρευνα, ανάπτυξη και παραγωγή προϊόντων φαρμακευτικής κάνναβης παγκοσμίως, υποδέχτηκε τα πρώτα μητρικά φυτά από το Ισραήλ με στόχο την έναρξη της καλλιέργειας στο εργοστάσιο της Κορίνθου.

Ένας χρόνος λειτουργίας για το παγκόσμιο Κέντρο Επιχειρησιακών Λειτουργιών & Υπηρεσιών της Pfizer

Pfizer Θεσσαλονίκη: Ένας χρόνος λειτουργίας για το παγκόσμιο Κέντρο Επιχειρησιακών Λειτουργιών & Υπηρεσιών της Pfizer στη Θεσσαλονίκη .Πάνω από 300 εργαζόμενοι, με υψηλή εξειδίκευση και εκπαίδευση, απασχολούνται ήδη στο Κέντρο και θα φτάσουν τους 360 μέχρι το τέλος του 2022 (+30% έναντι του αρχικού σχεδιασμού) .€221 εκατ. η σωρευτική συνεισφορά του Κέντρου στο ΑΕΠ μέχρι το 2030, σύμφωνα με μελέτη του ΙΟΒΕ.

Η ELPEN ανακαινίζει τις αίθουσες διδασκαλίας στη Φαρμακευτική του ΕΚΠΑ

Τη διαχρονική στήριξή της στην επιστημονική κοινότητα της χώρας μας επιβεβαιώνει η ELPEN, χορηγώντας την ανακαίνιση πέντε αιθουσών διδασκαλίας του Τμήματος Φαρμακευτικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ).

DEMO : Νέο Κέντρο Έρευνας και Ανάπτυξης της DEMO στη Θεσσαλονίκη

DEMO : Νέο Κέντρο Έρευνας και Ανάπτυξης της DEMO στη Θεσσαλονίκη: Επενδύουμε στην Ελλάδα, θωρακίζουμε την Ευρώπη.Επίσκεψη Αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κ. Μαργαρίτη Σχοινά στο Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογίας της DEMO ΑΒΕΕ στη Θεσσαλονίκη.

Νέα συμφωνία της Gilead Sciences με την Ε.Ε για την ρεμδεσιβίρη

Η Gilead Sciences και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή υπέγραψαν σήμερα νέα «Συμφωνία Κοινής Προμήθειας» (Joint Procurement Agreement) που θα διασφαλίσει την ταχεία και ισότιμη πρόσβαση στο remdesivir, στις χώρες της ΕΕ και του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (ΕΟΧ).