Επιχειρηματικά

CFD World: Η AstraZeneca ξεπερνάει τις δυσκολίες

CFD World: Η AstraZeneca ξεπερνάει τις δυσκολίες

Ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων (EMA) διαβεβαίωσε για την ασφάλεια του εμβολίου της AstraZeneca. Ο EMA δήλωσε την Πέμπτη 18 Μαρτίου 2021 ότι το εμβόλιο της AstraZeneca (η οποία εφεξής θα αναφέρεται ως «Εταιρεία») δεν σχετίζεται με αύξηση του συνολικού κινδύνου θρομβώσεων στο αίμα. Τα συνολικά οφέλη του υπερτερούν των κινδύνων.

Οι μετοχές της Εταιρείας διαπραγματεύονται σε μια ελαφρώς φθίνουσα γραμμική τάση, παραμένοντας κοντά στο εύρος τιμών του προηγούμενου έτους, δηλαδή περίπου στα 50,00 δολάρια ανά μετοχή*.Η AstraZeneca αντιμετώπισε την αναστολή της χρήσης των εμβολίων της σε πολλές χώρες. Είναι απαραίτητο να συνειδητοποιήσουμε ότι η AstraZeneca δεν πουλά το εμβόλιο για λόγους κέρδους. Για αυτόν τον λόγο, οποιαδήποτε αναστολή της χρήσης του εμβολίου δεν θα έχει αντίκτυπο στα φετινά κέρδη της εταιρείας. Η AstraZeneca διαθέτει τις απαραίτητες υποδομές για να γίνει ο ηγέτης της αγοράς.

Εάν επιλυθούν τα προβλήματα με τα εμβόλια της AstraZeneca, το προϊόν ενδέχεται να αποφέρει έσοδα δισεκατομμυρίων**. Η Εταιρεία δεν επικεντρώνεται μόνο στην πώληση εμβολίων κατά του κορωνοϊού. Η AstraZeneca πουλά ένα ευρύ φάσμα προϊόντων και η πώληση των προϊόντων της αυξήθηκε κατά 10%, δηλαδή σε περισσότερα από 25 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ ετησίως το 2020. Αυτό σημαίνει ότι τα τελευταία νέα σχετικά με το εμβόλιο της AstraZeneca είναι απίθανο να σταθούν υπαίτια για να κρούσει o κώδωνας του κινδύνου*.

  • Τους επόμενους 12 μήνες, 23 αναλυτές προβλέπουν διαφορετική εξέλιξη της τιμής της Εταιρείας. Η διάμεση τιμή είναι 65,85 δολάρια ανά μετοχή, η υψηλότερη εκτιμώμενη τιμή είναι 78,92 δολάρια ανά μετοχή και η χαμηλότερη 47,54 δολάρια ανά μετοχή τους επόμενους 12 μήνες. Η μέση τιμή των προβλεπόμενων τιμών αντιπροσωπεύει αύξηση +31,51% έναντι της τελευταίας τιμής των 50,07 δολαρίων ανά μετοχή *.

Σχετικά με το C.W. CFD World (CFD World)

Το C.W. CFD World (CFD World) αποτελεί καταχωρημένο εμπορικό σήμα της Goldenburg Group Limited, μια κυπριακή επενδυτική εταιρία (CIF) η οποία εποπτεύεται και ελέγχεται από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Κύπρου (CySEC), με Αρ. Αδείας CIF 242/14 και διεύθυνση έδρας την Σιάφη 1, Κτήριο Porto Bello, 3ος όροφος, διαμέρισμα/γραφείο 303, 3042 Λεμεσός, Κύπρος.

 

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Διαβάστε Eπίσης:

Εμβόλια astrazeneca: Οξφόρδη: Η διαμάχη των εταιριών για τα δοκιμαστικά

Πλησιάζουν το 1,5 εκατ. οι εμβολιασμοί στη χώρα μας - Πόσα εμβόλια και ποιων εταιρειών θα έρθουν

Η Ευρώπη ξεκινά και πάλι τους εμβολιασμούς με AstraZeneca

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Στρατηγική συνεργασία : Viatris με GENESIS Pharma

Η VIATRIS Inc. και η GENESIS Pharma ανακοινώνουν τη νέα στρατηγική τους συνεργασία στην Ελλάδα στον τομέα της ογκολογίας-αιματολογίας, με την κυκλοφορία και εμπορική διάθεση νέου βιοομοειδούς σκευάσματος.

Πλήρη «χάρτη» του γονιδιώματος του κορωνοϊού δημιούργησαν ερευνητές του ΜΙΤ

Ομάδα ερευνητών του Πανεπιστημίου ΜΙΤ των ΗΠΑ, με επικεφαλής τον ελληνικής καταγωγής καθηγητή Μανώλη Κέλλη, παρουσίασαν τον πιο πλήρη μέχρι σήμερα «χάρτη» του γονιδιώματος του κορωνοϊού SARS-CoV-2 που προκαλεί τη νόσο Covid-19.

Δημιουργία μιας κοινωνία χωρίς καπνό στην Ιαπωνία εντός 10 ετών από την Philip Morris

Τα τσιγάρα κοστίζουν μόνο περίπου 450 ($ 4) έως 570 γιεν το πακέτο και φέρουν μέτριες ετικέτες προειδοποίησης για την υγεία. Παρόλα αυτά, η χρήση καπνού στην Ιαπωνία μειώθηκε, σύμφωνα με μια ευρύτερη παγκόσμια τάση.

Η Lilly και η Incyte ανακοινώνουν τα αποτελέσματα της κλινικής δοκιμής Φάσης 3 COV-BARRIER

Lilly - Incyte: H δοκιμή COV-BARRIER είχε σχεδιαστεί για να συμπληρώσει την Adaptive COVID-19 Treatment Trial (ACTT-2) που χρηματοδοτήθηκε από το National Institute of Allergy and Infectious Disease. Τα αποτελέσματα της ACTT-2 που δημοσιεύτηκαν τον Μάιο του 2020, είχαν δείξει ότι οι ασθενείς που έλαβαν baricitinib σε συνδυασμό με remdesivir είχαν μικρότερο διάμεσο χρόνο μέχρι την ανάρρωση σε σύγκριση με τους ασθενείς που έλαβαν remdesivir μόνο. Στην ίδια μελέτη, σημειώθηκε σημαντική μείωση στο ποσοστό ασθενών που επιδεινώθηκαν ώστε να χρειάζεται να λάβουν μη επεμβατικό αερισμό, επεμβατικό μηχανικό αερισμό ή να καταλήξουν, για το βραχίονα συγχορήγησης baricitinib με remdesivir σε σύγκριση με τους ασθενείς υπό remdesivir.

Όλες οι θέσεις πληροφορικής διπλασιάζονται ως θέσεις ασφάλειας στον κυβερνοχώρο

Αυτό που μπορούν να κάνουν όλες οι επιχειρήσεις είναι η αξιολόγηση κινδύνου. Το να γνωρίζουμε ποιοι είναι οι κίνδυνοι και ο κίνδυνος που ενέχουν είναι το μισό της μάχης. Από αυτό, μπορούν να γίνουν προσπάθειες για την τοποθέτηση μιας βάσης ελέγχων για την προσπάθεια και τον μετριασμό των εντοπισμένων κινδύνων.

Η ELPEN στηρίζει την κλινική έρευνα για το ισραηλινό φάρμακο κατά της COVID-19

Η ELPEN χρηματοδοτεί κλινική μελέτη, φάσης ΙΙ, που βρίσκεται σε στάδιο αξιολόγησης από τις ρυθμιστικές αρχές και έχει στόχο τη διερεύνηση της αποτελεσματικότητας και της ασφάλειας φαρμάκου που αναπτύχθηκε στο Ισραήλ για την θεραπεία έναντι του κορωνοϊού..