Επιχειρηματικά

Αύξηση Κρούσματα: Εστιατόρια γρήγορου φαγητού στις ΗΠΑ σκέφτονται να κλείσουν το φαγητό σε εσωτερικούς χώρους

Αύξηση Κρούσματα: Εστιατόρια γρήγορου φαγητού στις ΗΠΑ σκέφτονται να κλείσουν το φαγητό σε εσωτερικούς χώρους

Σύμφωνα με τον Bill Byrd, πρόεδρο των εστιατορίων PMTD, τα εστιατόρια PMTD χρειάστηκε να μειώσουν τις ώρες σε μερικά από τα σχεδόν 40 εστιατόρια KFC και Taco Bell στην Αλαμπάμα και τη Γεωργία, επειδή ήταν στελεχωμένα όταν αρκετοί εργαζόμενοι μολύνθηκαν με τον COVID-19.

Αύξηση Κρούσματα: Ορισμένα εστιατόρια γρήγορου φαγητού σκέφτονται να κλείσουν το φαγητό σε εσωτερικούς χώρους εν μέσω της αύξησης της COVID-19 στις ΗΠΑ Ορισμένα εστιατόρια φαστ φουντ των ΗΠΑ κλείνουν εσωτερικούς χώρους καθιστικού ή περιορίζουν τις ώρες λειτουργίας λόγω της εξάπλωσης της παραλλαγής Delta της COVID-19, σύμφωνα με τους δικαιοδόχους. Η McDonald’s Corp είχε κλείσει προσωρινά τα εστιατόρια σε εσωτερικούς χώρους σχεδόν σε όλες τις τοποθεσίες των ΗΠΑ στις αρχές του 2020, αλλά άνοιξε ξανά κοντά στο 70 % τον περασμένο μήνα, λέγοντας ότι στις 28 Ιουλίου ήταν έτοιμοι να ανοίξουν 100 % μέχρι την Ημέρα της Εργασίας, αποκλείοντας κάθε αναζωπύρωση του ιού. 

Ωστόσο, σύμφωνα με τα εσωτερικά υλικά της εταιρείας που είδε το Reuters, η McDonald’s την περασμένη εβδομάδα έδωσε οδηγίες στους δικαιοδόχους τους για τα βήματα που πρέπει να κάνουν για να κλείσουν ξανά τις τραπεζαρίες τους σε περιοχές όπου η παραλλαγή Delta εξαπλώνεται γρήγορα. «Έχουμε πολύ βαθύτερη αίσθηση του τι ενέργειες κάνουν τη διαφορά για την ασφάλεια των ομάδων εστιατορίων και του πληρώματός μας», δήλωσε ο Πρόεδρος των McDonald’s USA Joe Erlinger κατά τη διάρκεια συνάντησης της Τετάρτης, σύμφωνα με τα υλικά.

Το Texas News Today αναφέρει ότι κατά τη διάρκεια της συνάντησης, τα στελέχη των McDonald’s συνέστησαν στους δικαιοδόχους να εξετάσουν το ενδεχόμενο να κλείσουν εσωτερικά καθίσματα σε κομητείες όπου τα κρούσματα COVID κατά μέσο όρο ξεπερνούν τα 250 ανά 100.000 άτομα σε διάστημα τριών εβδομάδων.

Ένας δικαιοδόχος των McDonald’s που διαχειρίζεται πολλές τοποθεσίες είπε στο Reuters ότι έπρεπε να αποκλείσει εσωτερικά καθίσματα σε πολλά εστιατόρια.

Σύμφωνα με τον Bill Byrd, πρόεδρο των εστιατορίων PMTD, τα εστιατόρια PMTD χρειάστηκε να μειώσουν τις ώρες σε μερικά από τα σχεδόν 40 εστιατόρια KFC και Taco Bell στην Αλαμπάμα και τη Γεωργία, επειδή ήταν στελεχωμένα όταν αρκετοί εργαζόμενοι μολύνθηκαν με τον COVID-19.

Αυτό ήταν ιδιαίτερα τραχύ για τις πωλήσεις στην Taco Bell επειδή έκλεισε στις 8 μ.μ. αντί για τα μεσάνυχτα ή αργότερα και σημαίνει ότι τα εστιατόρια χάνουν πελάτες αργά το βράδυ, οι οποίοι μπορούν να αποτελούν το 20 % των επιχειρήσεων, είπε ο Byrd.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Περισσότεροι ιδιωτικοί χώροι, χώροι εργασίας και κυβερνήσεις απαιτούν απόδειξη εμβολιασμού

Τα εμβολιασμένα άτομα πρέπει να καλύπτονται με μάσκα σε αυτές τις τοποθεσίες, λένε τα Κέντρα Ελέγχου και πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ 

Οι επικριτές ξέσπασαν εναντίον του Fauci όταν είπε ότι απαγορεύεται να τρώνε σε εσωτερικούς χώρους, ακόμη και μετά τη λήψη εμβολίου

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

C-ity Connect: Πρωτοβουλία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για την έγκαιρη διάγνωση της ηπατίτιδας

Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για την ηπατίτιδα –  C-ity Connect –  πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα οδοιπορικό σε 3 πόλεις της βορείου Ελλάδας.Νέο οδοιπορικό σε Καβάλα, Κομοτηνή, Αλεξανδρούπολη.

Pfizer: Με 400 εργαζόμενους και ισχυρή στήριξη του ΑΕΠ, το Center for Digital Innovation (CDI)

Έχοντας κατακτήσει το ορόσημο των 400 εργαζομένων στις εγκαταστάσεις του στη Θεσσαλονίκη, το οποίο αποτελούσε έναν από τους βασικούς στόχους που είχε θέσει η διοίκησή του, και συνεισφέροντας σημαντικά τόσο στην τοπική όσο και στην εθνική οικονομία, το Κέντρο Ψηφιακής Καινοτομίας (CDI) της Pfizer επιβεβαιώνει ότι ήρθε για να αλλάξει τα δεδομένα στην ελληνική αγορά εργασίας και στο πεδίο της ψηφιακής καινοτομίας, έχοντας πλέον εισέλθει στον τρίτο χρόνο λειτουργίας του στην Ελλάδα. 

Οδηγός για την ασφαλή χρήση των φαρμάκων

Ένας ψηφιακός χώρος ενημέρωσης για την κατανόηση των θεμάτων που μπορεί να προβληματίζουν και να απασχολούν έναν ασθενή.H Bayer Ελλάς πιστή στην αποστολή της, Επιστήμη για μια καλύτερη ζωή, τοποθετεί τον ασθενή στο επίκεντρο παρουσιάζοντας έναν πρωτοποριακό Ενημερωτικό Οδηγό με στόχο την καλύτερη ενημέρωσή των ασθενών σχετικά με την ασφαλή χρήση των φαρμάκων.

Παιδική και εφηβική παχυσαρκία: #PameNaXasoume την αρνητική πρωτιά στην Ευρώπη

Η Novo Nordisk Hellas, στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής υπευθυνότητας καθώς και της συνεισφοράς της, στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του γενικού πληθυσμού της Ελλάδος για τη σημασία της πρόληψης της παιδικής και εφηβικής παχυσαρκίας, προχώρησε σήμερα στην υλοποίηση της 1ης ενέργειας του μνημονίου συνεργασίας με την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (Ε.Ο.Κ.).

Οι δράσεις της Μenarini Hellas για την εκπαίδευση επαγγελματιών Υγείας και ενημέρωση ασθενών για την Αρτηριακή Υπέρταση

1 στους 3 Έλληνες τα τελευταία χρόνια πάσχουν από αρτηριακή υπέρταση και πολλές φορές χωρίς να το γνωρίζουν . Οι δράσεις της Μenarini Hellas για την εκπαίδευση επαγγελματιών Υγείας και ενημέρωση ασθενών για την Αρτηριακή Υπέρταση .