Επιχειρηματικά

1989-2019 ταξίδι 30 χρόνων για την Menarini Hellas με Ποιότητα & Αριστεία

1989-2019 ταξίδι 30 χρόνων για την Menarini Hellas με Ποιότητα & Αριστεία

Με το μήνυμα «1989-2019, 30 Χρόνια Menarini Hellas: H Ποιότητα είναι το Πάθος μας. – Η Αριστεία είναι Παράδοσή μας» , η Διοίκηση και το Ανθρώπινο Δυναμικό της φαρμακευτικής εταιρίας γιόρτασαν την συμπλήρωση των 30 χρόνων .

Σε κλίμα συγκίνησης, ικανοποίησης αλλά και αισιοδοξίας για το Μέλλον, Διοίκηση και το Ανθρώπινο Δυναμικό της Menarini Hellas, γιόρτασαν τη συμπλήρωση των 30 χρόνων πορείας της εταιρείας.

Η εκδήλωση άνοιξε με την προβολή εταιρικού video με τις σημαντικότερες ημερομηνίες σταθμούς στην πορεία της Menarini Hellas. Ξεχωριστή στιγμή της βραδιάς, η απονομή 17 βραβείων και τιμητικών διακρίσεων στους επικεφαλής τμημάτων και σε στελέχη που διακρίθηκαν για την απόδοση και την αποτελεσματικότητα τους αλλά και σε εργαζόμενους που συνέβαλαν με το ήθος, την παρουσία τους στην αναπτυξιακή πορεία της εταιρείας και σήμερα δεν βρίσκονται στη ζωή. Το συντονισμό και την παρουσίαση των βραβεύσεων και των τιμητικών διακρίσεων είχε η δημοσιογράφος, παρουσιάστρια, Μαρία Σαράφογλου. Οι εργαζόμενοι τίμησαν τον Πρόεδρο και Δ/νοντα Σύμβουλο της Menarini Hellas κ. Γεώργιο Συκιανάκη για την εξαιρετική συμβολή του, επί 30 συναπτά έτη στο τιμόνι της Menarini Hellas, στην ανάδειξη της σε ηγέτιδα εταιρεία.

sykianakis

 

H Μenarini Hellas στα 30 χρόνια παρουσίας της, έχει καθιερωθεί ανάμεσα στις 10 μεγαλύτερες φαρμακευτικές εταιρείες στην Ελλάδα. Απασχολεί περισσότερους από 260 εργαζόμενους και κατέχει την 1η θέση σε σημαντικές θεραπευτικές κατηγορίες.

Ο Πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος της Menarini Hellas κ. Γ. Συκιανάκης ευχαρίστησε κατά την ομιλία του, όλους τους εργαζόμενους, για τη συμβολή τους στην αναπτυξιακή πορεία της εταιρείας στο διάστημα των 30 χρόνων. «Ξεκινήσαμε αυτό το ταξίδι λίγοι.. αλλά αποφασισμένοι και συνεχώς γινόμαστε περισσότεροι, έχοντας ως πυξίδα την Ποιότητα και την Αριστεία. Η Ποιότητα εξελίχθηκε σε Πάθος μας και η Αριστεία στοιχείο της κουλτούρας μας άρρηκτα συνδεδεμένο με την επωνυμία της εταιρείας μας. Η επιτυχία μας προέρχεται από τα αξιόπιστα προϊόντα που διαθέτουμε και καλύπτουν σύγχρονες θεραπευτικές ανάγκες και οφείλεται στην οργάνωση μας και σε όλους εσάς, το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας. Σας ευχαριστώ όλους θερμά για αυτό το υπέροχο ταξίδι… Το ταξίδι όμως συνεχίζεται το ίδιο δυναμικά, με σταθερή πορεία την Καινοτομία και τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής των ασθενών».

sykianakis2

 

Η εκδήλωση έκλεισε, με ένα μουσικό ταξίδι ειδικά διαμορφωμένο για την επέτειο των 30 χρόνων της Menarini Hellas. Διοίκηση και εργαζόμενοι ταξίδεψαν μέσα από μία σειρά διαχρονικών τραγουδιών ερμηνευμένα μοναδικά από τον διεθνούς φήμης τενόρο Μάριο Φραγκούλη.  

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Η Novartis Hellas έλαβε για 3η συνεχή χρονιά Πλατινένια Διάκριση

H Takeda Hellas αναδείχθηκε στα φετινά βραβεία Best Workplaces 2022

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

C-ity Connect: Πρωτοβουλία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για την έγκαιρη διάγνωση της ηπατίτιδας

Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για την ηπατίτιδα –  C-ity Connect –  πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα οδοιπορικό σε 3 πόλεις της βορείου Ελλάδας.Νέο οδοιπορικό σε Καβάλα, Κομοτηνή, Αλεξανδρούπολη.

Pfizer: Με 400 εργαζόμενους και ισχυρή στήριξη του ΑΕΠ, το Center for Digital Innovation (CDI)

Έχοντας κατακτήσει το ορόσημο των 400 εργαζομένων στις εγκαταστάσεις του στη Θεσσαλονίκη, το οποίο αποτελούσε έναν από τους βασικούς στόχους που είχε θέσει η διοίκησή του, και συνεισφέροντας σημαντικά τόσο στην τοπική όσο και στην εθνική οικονομία, το Κέντρο Ψηφιακής Καινοτομίας (CDI) της Pfizer επιβεβαιώνει ότι ήρθε για να αλλάξει τα δεδομένα στην ελληνική αγορά εργασίας και στο πεδίο της ψηφιακής καινοτομίας, έχοντας πλέον εισέλθει στον τρίτο χρόνο λειτουργίας του στην Ελλάδα. 

Παιδική και εφηβική παχυσαρκία: #PameNaXasoume την αρνητική πρωτιά στην Ευρώπη

Η Novo Nordisk Hellas, στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής υπευθυνότητας καθώς και της συνεισφοράς της, στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του γενικού πληθυσμού της Ελλάδος για τη σημασία της πρόληψης της παιδικής και εφηβικής παχυσαρκίας, προχώρησε σήμερα στην υλοποίηση της 1ης ενέργειας του μνημονίου συνεργασίας με την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (Ε.Ο.Κ.).

Οι δράσεις της Μenarini Hellas για την εκπαίδευση επαγγελματιών Υγείας και ενημέρωση ασθενών για την Αρτηριακή Υπέρταση

1 στους 3 Έλληνες τα τελευταία χρόνια πάσχουν από αρτηριακή υπέρταση και πολλές φορές χωρίς να το γνωρίζουν . Οι δράσεις της Μenarini Hellas για την εκπαίδευση επαγγελματιών Υγείας και ενημέρωση ασθενών για την Αρτηριακή Υπέρταση .

Περιβαλλοντική δράση με πρωτοβουλία των φαρμακευτικών συλλόγων

«Μόνο μια Γη» είναι το κεντρικό  σύνθημα της φετινής Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος Είναι ζωτικής σημασίας να διαφυλάξουμε την υγεία της ατμόσφαιράς της, τον πλούτο και την ποικιλομορφία της ζωής στη Γη, τα οικοσυστήματά της και τους πεπερασμένους πόρους της.

H Allergan Aesthetics δημιουργεί το μέλλον στην Αισθητική Ιατρική ενισχύοντας το χαρτοφυλάκιο των προϊόντων της  

Allergan Aesthetics: Κορυφαία brands συνθέτουν το χαρτοφυλάκιο της εταιρείας με ενέσιμες θεραπείες προσώπου1 και θεραπείες body contouring.Η υβριδική ενέσιμη θεραπεία διπλής δράσης HArmonyCa™ 3με λιδοκαΐνη αποτελεί τη νέα, καινοτόμα προσθήκη στο χαρτοφυλάκιο.

Η κακοκαιρία και οι ελλείψεις εργαζομένων μετά την πανδημία τσακίζουν τα σχέδια αεροπορικών ταξιδιών για διακοπές

Ο Μάρεϊ είπε ότι οι αεροπορικές εταιρείες εξακολουθούν να προσπαθούν να αντικαταστήσουν πιλότους και άλλους εργαζόμενους που δεν έχουν επιστρέψει από την έναρξη της πανδημίας COVID.