Search Icon
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ & ΑΜΕΑ

Webinar γυναίκες: Βελτίωση ποιότητας ζωής μετά τη διάγνωση Καρκίνου

Webinar γυναίκες: Βελτίωση ποιότητας ζωής μετά τη διάγνωση Καρκίνου

Webinar γυναίκες: Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού, γνωστός και ως «Άλμα Ζωής», φιλοξενεί ένα ακόμα σημαντικό webinar την Τετάρτη 15 Μαΐου 2024, από τις 5μμ έως τις 7μμ.

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού, γνωστός και ως «Άλμα Ζωής», φιλοξενεί ένα ακόμα σημαντικό webinar την Τετάρτη 15 Μαΐου 2024, από τις 5μμ έως τις 7μμ. Το θέμα του webinar είναι «Αποφασίζω γιατί Γνωρίζω» και εστιάζει στη βελτίωση της επιβίωσης και της ποιότητας ζωής μετά τη διάγνωση του καρκίνου του μαστού.

Αυτή η εκδήλωση απευθύνεται σε κάθε γυναίκα που έχει βιώσει τον αγώνα με τον καρκίνο του μαστού, προσφέροντας ένα πολύτιμο φόρουμ για την ανταλλαγή εμπειριών και την αμοιβαία στήριξη. Η συμμετοχή στο webinar είναι εντελώς δωρεάν και ανοικτή σε όλες τις ενδιαφερόμενες.

Η ομιλήτρια του webinar είναι η Σταυρούλα Ντρουφάκου, παθολόγος ογκολόγος στη Γενική Κλινική ΙΑΣΩ. Με την εμπειρία και την ειδίκευσή της, αναμένεται να μοιραστεί σημαντικές πληροφορίες και να απαντήσει σε ερωτήσεις που αφορούν τη θεραπεία, την αντιμετώπιση των παρενεργειών, και τον τρόπο βελτίωσης της ποιότητας ζωής μετά την διάγνωση του καρκίνου του μαστού.

Για περισσότερες πληροφορίες και για την εγγραφή σας στο webinar, μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του Πανελλήνιου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού ή να επικοινωνήσετε μαζί τους μέσω email ή τηλεφώνου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Πες ΜΑΣ ΤΟ: Νέο επεισόδιο αφιερωμένο στη διακοπή καπνίσματος

Έρευνα σε σχέση με το ταξίδι των ασθενών με καρκίνο του μαστού στην Ελλάδα,10 χρόνια μετά

Αποφασίζω γιατί Γνωρίζω 2024: Δωρεάν εκπαιδευτικά webinars για γυναίκες με καρκίνο μαστού

Απολογισμός 2ου Συνεδρίου για τον καρκίνο μαστού από το Άλμα Ζωής

Πρόσκληση της Αρχαιρεσιακής Τακτικής Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου «Άλμα Ζωής»

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

ΦΣΘ: Εθελοντική αιμοδοσία 29/5 σε συνεργασία με το νοσοκομείο "Άγιος Παύλος"

ΦΣΘ: Πρόκειται για την 20ή εθελοντική αιμοδοσία του ΦΣΘ η οποία είναι ανοιχτή για τα μέλη του Συλλόγου, τις οικογένειές τους, τους υπαλλήλους των φαρμακείων και του Συνεταιρισμού Φαρμακοποιών (ΣΥ.ΦΑ.) Θεσσαλονίκης, αλλά και για φίλους και γνωστούς.

ΕΣΑμεΑ: Ζητείται άμεση λύση στα προβλήματα των Κ.Δ.Α.Π.Α.μεΑ. όλης της χώρας

ΕΣΑμεΑ: Η Ε.Σ.Α.μεΑ. έχει αγωνιστεί σκληρά για τη δημιουργία του θεσμού των Κ.Δ.Α.Π.Α.μεΑ. και για την απρόσκοπτη συνέχιση της λειτουργίας του, ακόμη και κατά τη διάρκεια της δύσκολης περιόδου των μνημονίων.

ΕΣΑμεΑ: Πρόσκληση ενδιαφέροντος για τηναίτηση για την παροχή υπηρεσιών ημερήσιας φροντίδαε στο ίδυμα ''Η ΘΕΟΤΟΚΟΣ''

Άτομα με νοητική υστέρηση και άλλες αναπτυξιακές διαταραχές να υποβάλλουν αίτηση για την παροχή υπηρεσιών ημερήσιας φροντίδας και παραμονής στο ίδρυμα "Η ΘΕΟΤΟΚΟΣ".

ΚΕΦΙ: Ημερίδα "Δεν καπνίζω .. επιλέγω την ζωή" στις 30 Μαΐου

ΚΕΦΙ: Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών, Εθελοντών, Φίλων, Ιατρών, «Κ.Ε.Φ.Ι.» για 19η συνεχή χρονιά παρουσιάζει το πρόγραμμα τακτικής ενημέρωσης κοινού, φροντιστών, ασθενών σε θέματα πρόληψης και διαχείρισης του καρκίνου.

12.500 αιμοκαθαιρόμενοι και θαλασσαιμικοί μέχρι στιγμής εισπράττουν υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα και αδιαφορία

Έχουν αποσταλεί σχετικές επιστολές από τον Ιούνιο του 2022 στον Ε.Ο.Π.Υ.Υ., στο υπουργείο Υγείας και στο υπουργείο Οικονομικών, αλλά παρά τις διαβεβαιώσεις των αρμόδιων Αρχών ότι θα επιλυθεί άμεσα το ζήτημα, δεν έχει γίνει τίποτα μέχρι σήμερα.

Close Icon