Search Icon
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ & ΑΜΕΑ

Συνάντηση Νοσηλευτών: 17 και 18 Ιουνίου 1η Παμπελοποννησιακή Επιστημονική Συνάντηση Νοσηλευτών

Συνάντηση Νοσηλευτών: 17 και 18 Ιουνίου 1η Παμπελοποννησιακή Επιστημονική Συνάντηση Νοσηλευτών

Συνάντηση Νοσηλευτών: Ο στόχος της συνάντησης είναι η κατάληξη σε βέλτιστες πρακτικές που θα ανταποκρίνονται στις διαρκείς προκλήσεις του συστήματος υγείας της χώρας μας

Η 1η Παμπελοποννησιακή Επιστημονική Συνάντηση Νοσηλευτών θα λάβει χώρα στην Τρίπολη Αρκαδίας από τις 17 έως τις 18 Ιουνίου 2024, στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. Το Τμήμα Νοσηλευτικής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου σε συνεργασία με το Τμήμα Νοσηλευτικής του Πανεπιστημίου Πατρών, τον Εθνικό Σύνδεσμο Νοσηλευτών Ελλάδος και τα Νοσοκομεία της Περιφέρειας Πελοποννήσου και Πατρών, ενώνουν τις δυνάμεις τους για αυτήν τη συνδιοργάνωση, η οποία φιλοδοξούν να καθιερωθεί ως θεσμός.

Επιπλέον, η διοργάνωση θα φιλοξενήσει το 4ο Forum των Προέδρων Νοσηλευτικής, παρέχοντας μια εξαιρετική ευκαιρία για την προαγωγή της νοσηλευτικής εκπαίδευσης και την ενίσχυση της διασύνδεσής της με τον επαγγελματικό χώρο και την κλινική πρακτική. Νοσηλεύτριες και νοσηλευτές, ακαδημαϊκοί, φοιτήτριες και φοιτητές, καθώς και επαγγελματίες υγείας από διάφορους κλάδους θα συναντηθούν για να συζητήσουν, να συνεργαστούν, να ανταλλάξουν ιδέες και απόψεις, και να μοιραστούν τις εμπειρίες τους. Ο στόχος είναι η κατάληξη σε βέλτιστες πρακτικές που θα ανταποκρίνονται στις διαρκείς προκλήσεις του συστήματος υγείας της χώρας μας, αλλά και στις διεθνείς εξελίξεις.

Ο Σύλλογος Κ.Ε.Φ.Ι. θα συμμετάσχει στο συνέδριο με εκπροσώπους την Πρόεδρό του, κα Ζωή Γραμματόγλου, και την κα Φωτεινή Χριστοδούλου, Κοινωνική Λειτουργό, οι οποίες θα συνεισφέρουν στις συζητήσεις και τις δραστηριότητες της συνάντησης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο κανάλι μας στο YouTube

Διαβάστε Eπίσης:

Τακτική ενημέρωση κοινού για την παγκόσμια ημέρα διακοπής καπνίσματος

ΚΕΦΙ: Ημερίδα "Δεν καπνίζω .. επιλέγω την ζωή" στις 30 Μαΐου

Run Bike Care 2 Ιουνίου 2024 στο Ζάππειο με σύνθημα τρέχουμε πιο γρήγορα από τον Καρκίνο!

ΚΕΦΙ: Συμμετέχει στο Φεστιβάλ Εθελοντισμού Voluntary Action 2024 - ΚΟΣΜΟΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Θέσεις εργασίας κοινωνικών φροντιστών/στριων στη στέγη του συλλόγου συνδρόμου down Ελλάδος

O Σύλλογος Συνδρόμου DOWN Ελλάδος, λειτουργώντας ως δικαιούχος της Πράξης «Συνέχιση της δράσης Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης Συλλόγου Συνδρόμου Down Ελλάδος» προκηρύσσει 2 θέσεις

Έγκριση του Υπ. Υγείας για την αποζημίωση CGM για ινσουλινοθεραπευόμενα άτομα με ΣΔ τύπου 2

ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ: Θετική έκβαση είχε η συνάντηση με θέμα την αποζημίωση των συστημάτων καταγραφής γλυκόζης (CGM) για τα ινσουλινοθεραπευόμενα άτομα με Σακχαρώδη Διαβήτη τύπου 2.

Έκκληση για αίμα μέσω του συλλόγου καρκινοπαθών

ΚΕΦΙ: Οι εθελοντές αίματος είναι ζωτικής σημασίας για το σύστημα υγειονομικής περίθαλψης, διαδραματίζοντας ζωτικό ρόλο στη διάσωση ζωών και στη βελτίωση των αποτελεσμάτων υγείας.

Αιματοκρήτης: Παγκρήτιος σύνδεσμος εθελοντών αιμοδοτών & δωρητών οργάνων

Αιματοκρήτης: Σκοπός, όχι απλά να συγκεντρωθούν μονάδες αίματος, αλλά να γίνουν πρότυπες παρεμβάσεις ώστε οι αιμοδότες να αποκτήσουν τις γνώσεις, την αυτοπεποίθηση και την ικανοποίηση να παραμείνουν αιμοδότες για μια ζωή!

Βαρδακαστάνης ΕΣΑμεΑ: «Κανείς να μην μείνει στο περιθώριο!» ψήφισμα στην ΕΟΚΕ

Βαρδακαστάνης ΕΣΑμεΑ: Το ψήφισμα «Κανείς δεν πρέπει να μείνει στο περιθώριο! Για μια συμμετοχική πολιτική συνοχής χωρίς αποκλεισμούς για τη στήριξη της κοινωνικής, οικονομικής και εδαφικής συνοχής», παρουσίασε ο πρόεδρος της ΕΣΑμεΑ.

ΕΛΛΟΚ: Από την έρευνα στην πράξη, ακολουθώντας τις Ευρωπαϊκές κατευθύνσεις

ΕΛΛΟΚ: Ο Υπουργός Υγείας τόνισε ότι η Ελλάδα σέβεται πλήρως και ακολουθεί τις κατευθύνσεις που έχει θέσει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή και ότι το Εθνικό Σχέδιο Δράσης θα αποτελέσει ένα συντονισμένο σχέδιο, βασισμένο σε αυτές.

Close Icon