Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ & ΑΜΕΑ

Συλλόγος Ρευματοπαθών Κρήτης: Διήμερες εκδηλώσεις με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αρθρίτιδας [pics]

Συλλόγος Ρευματοπαθών Κρήτης: Διήμερες εκδηλώσεις με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αρθρίτιδας [pics]

Συλλόγος Ρευματοπαθών Κρήτης: Ευχαριστίες του Συλλόγου προς όσους στήριξαν τις διήμερες εκδηλώσεις που διοργάνωσε με την αφορμή της Παγκόσμιας Ημέρας Αρθρίτιδας.

Οι διήμερες εκδηλώσεις του Συλλόγου Ρευματοπαθών Κρήτης, με την αφορμή της Παγκόσμιας Ημέρας Αρθρίτιδας, στέφθηκαν με απόλυτη επιτυχία!

Ευχαριστούμε θερμά την Ελληνική Ρευματολογική Εταιρία και την πρόεδρο κα Καταξάκη για τη συνεργασία, όλους τους γιατρούς που συνέβαλαν στην ολοκλήρωση της δράσης μας, τους ρευματολόγους κκ. Αυγουστίδη Νέστορα, Εσκιτζή Αναστάσιο, Κτενιαδάκη Ελένη, Λιναρδάκη Χαράλαμπο, Μαμουλάκη Μαριλένα, και τον κο Πρόδρομο Σιδηρόπουλο, Διευθυντή της Ρευματολογικής Κλινικής ΠαΓΝΗ, που είναι πάντα αρωγός μας. Την κυρία Μηλάκη Γεωργία, παθολόγο-ογκολόγο και τον κο Ψυχαράκη Στυλιανό, γενικό ιατρό, υπεύθυνο αιμοδοσίας ΠαΓΝΗ, που στήριξαν τη δράση με την παρουσία τους.

Ευχαριστούμε θερμά τον Δήμο Ηρακλείου για τη στήριξη της δράσης και τη διάθεση του χώρου. Ευχαριστούμε τους Διοικητές των νοσοκομείων Ρεθύμνου και Χανίων. Από τον πολιτικό κόσμο ευχαριστούμε τον πρόεδρο του Σύριζα, κο Αλέξη Τσίπρα, που παρευρέθηκε στο περίπτερο του Σ.Ρ.Κ. και συζητήσαμε για τα προβλήματα των ρευματοπαθών, τον κο Νίκο Ηγουμενίδη, βουλευτή Σύριζα, τον Περιφερειάρχη Κρήτης, κο Σταύρο Αρναουτάκη και τον βουλευτή Σύριζα, κο Χάρη Μαμουλάκη.

Πάνω απ’ όλα ευχαριστούμε τους εθελοντές του Συλλόγου Ρευματοπαθών Κρήτης, χωρίς τους οποίους δεν θα μπορούσαμε να πραγματοποιήσουμε τις δράσεις μας!

Λίγα λόγια για τον Σύλλογο Ρευματοπαθών Κρήτης

Ο Σύλλογος Ρευματοπαθών Κρήτης είναι ένας Σύλλογος μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα (Αριθμ.Αποφ. Πρωτοδικείου Ηρακλείου 1870/8.5. 2003/254/760/196/2003) που ιδρύθηκε το 2003 και καλύπτει όλους τους Νομούς της Κρήτης. Με την υπ αρθμ Γ.Π:Π2γ/26737/26735/26739/16.3.2012 που δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ836/Τ.Β΄/19.3.2012 ο Σύλλογος πιστοποιήθηκε απο το Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης ως φορέας παροχής κοινωνικής φροντίδας μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα. Μέλη του Συλλόγου είναι οι ασθενείς, το οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον ασθενών, αλλά και εθελοντές που επιθυμούν να συνδράμουν στο έργο του.

Οι στόχοι του Συλλόγου:

  • Ενημέρωση των μελών και του κοινωνικού συνόλου σε θέματα πρόληψης , νέων μεθόδων θεραπείας και αποκατάστασης που αφορούν τους ρευματοπαθείς.
  • Διεκδίκηση καλύτερης ποιότητας υπηρεσιών υγείας, οργάνωση των απαραίτητων υποδομών και επάνδρωση τους με κατάλληλα εκπαιδευμένους παροχούς εξειδικευμένων υπηρεσιών.
  • Στήριξη και αλληλοβοήθεια των μελών μας και του οικογενειακού τους περιβάλλοντος.
  • Προαγωγή της έρευνας για την αιτιοπαθογένεια και θεραπεία των ρευματικών νοσημάτων.
Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

H ΡευΜΑζήν συμμετείχε στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης 

Παγκόσμια ημέρα αρθρίτιδας: Ενημέρωση σε όλη την Κρήτη

Εσπερίδα απο τον Σύλλογο Ρευματοπαθών Κρήτης

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Γίνε κι εσύ εθελοντής στο ΚΕΦΙ

ΚΕΦΙ: Η ικανοποίηση και η πληρότητα που συνοδεύουν την εθελοντική προσφορά είναι το κοινό δώρο, που προσφέρουμε μεταξύ μας, ασθενείς και εθελοντές.

Ετήσιο συνέδριο για την χρόνια μυελογενή λευχαιμία

Βερολίνο λευχαιμία:  Η Ημέρα 1 του CML AN Horizons 2023 ξεκίνησε, με ένα θερμό καλωσόρισμα από τον Jan Geissler και ένα ειδικό μήνυμα βίντεο από την κα Bettina Stark-Watzinger - Ομοσπονδιακή Υπουργό Έρευνας και Παιδείας, και ακολούθησε η επίσημη έναρξη του συνεδρίου από τους Rod Padua και Giora Sharf.

Η ελληνική κοινωνία αντιμετωπίζει τον HIV με αντιλήψεις των δεκαετιών ‘80 και ’90

Την άγνοια του ελληνικού κοινού σχετικά με τον HIV αναδεικνύει η καμπάνια που δημιούργησε ο  Σύλλογος  Οροθετικών Ελλάδος - Θετική Φωνή με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα AIDS (1η Δεκεμβρίου).

Μητσοτάκης: «Δικαιώματα των Ατόμων με Αναπηρία: Εθνική Στρατηγική 2024-2030»

ΕΣΑμεΑ: Ο κ. Μητσοτάκης έκανε μια συγκινητική αναφορά στην μητέρα του, την αείμνηστη Μαρίκα Μητσοτάκη, που είχε μιλήσει για το στίγμα των ατόμων με αναπηρία εκείνη την εποχή των έντονων προκαταλήψεων.