Search Icon
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ & ΑΜΕΑ

Στο “Σύλλογο ΑμεΑ ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΑ” αφιερωμένη η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του ΣΕΑΝ

Στο “Σύλλογο ΑμεΑ ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΑ” αφιερωμένη η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του ΣΕΑΝ

Τα ‘‘ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΑ’’ δεν είναι κερδοσκοπική επιχείρηση πάρα μόνο ένας Σύλλογος δημιουργικής απασχόλησης όπου δραστηριοποιούνται άτομα με αναπηρίες και με σκοπό την ενεργοποίηση και την οικονομική ενίσχυσή τους.

Ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Μαγνησίας, σε συνδιοργάνωση με τον Πολιτιστικό κι Αθλητικό Σύλλογο Αγίου Γεωργίου Βόλου αφιερώνει τη Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωσή του: «με την Ελλάδα καραβοκύρη…» Αφιέρωμα στο Μάνο Χατζιδάκη για τα 30 χρόνια απο το θάνατό του στο Σύλλογο ΑμεΑ ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΑ  προσπαθώντας έτσι να συμβάλει στην αποκατάσταση των ζημιών που υπέστησαν στις πλημμύρες. ΤΕΤΑΡΤΗ 27 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2023 και ώρα 6:30 μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο Νέας Ιωνίας.

Τα ‘‘ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΑ’’ δεν είναι κερδοσκοπική επιχείρηση πάρα μόνο ένας Σύλλογος δημιουργικής απασχόλησης όπου δραστηριοποιούνται άτομα με αναπηρίες και με σκοπό την ενεργοποίηση και την οικονομική ενίσχυσή τους. Η απασχόληση τους αφορά τη παραγωγή αρωματικών φυτών και τις χειροποίητες κατασκευές. Τα ‘‘ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΑ’’ θα τα συναντήσουμε καθημερινά στο γνωστό ‘βαγονάκι’ στη πλατεία Ελευθερίας, αλλά και στις εγκαταστάσεις τους στα ΚΗΠΙΑ Ανακασιάς.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Χορήγηση κάρτας στάθμευσης χωρίς περιορισμό στον κυβισμό των αναπηρικών αυτοκινήτων

Επιστολή στη Νίκη Κεραμέως για τις μετακινήσεις υπαλλήλων με αναπηρία ή χρόνιες παθήσεις

ΕΣΑμεΑ: Στρατηγική για την Αναπηρία, καθημερινότητα και εμπόδια για τα άτομα με αναπηρία

ΕΣΑμεΑ: «Εξυπηρέτηση - Συναλλαγή με άτομα με αναπηρία και χρόνιες παθήσεις» στην Πάτρα

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

ΕΣΑμεΑ: Ζητείται άμεση λύση στα προβλήματα των Κ.Δ.Α.Π.Α.μεΑ. όλης της χώρας

ΕΣΑμεΑ: Η Ε.Σ.Α.μεΑ. έχει αγωνιστεί σκληρά για τη δημιουργία του θεσμού των Κ.Δ.Α.Π.Α.μεΑ. και για την απρόσκοπτη συνέχιση της λειτουργίας του, ακόμη και κατά τη διάρκεια της δύσκολης περιόδου των μνημονίων.

ΕΣΑμεΑ: Πρόσκληση ενδιαφέροντος για τηναίτηση για την παροχή υπηρεσιών ημερήσιας φροντίδαε στο ίδυμα ''Η ΘΕΟΤΟΚΟΣ''

Άτομα με νοητική υστέρηση και άλλες αναπτυξιακές διαταραχές να υποβάλλουν αίτηση για την παροχή υπηρεσιών ημερήσιας φροντίδας και παραμονής στο ίδρυμα "Η ΘΕΟΤΟΚΟΣ".

ΚΕΦΙ: Ημερίδα "Δεν καπνίζω .. επιλέγω την ζωή" στις 30 Μαΐου

ΚΕΦΙ: Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών, Εθελοντών, Φίλων, Ιατρών, «Κ.Ε.Φ.Ι.» για 19η συνεχή χρονιά παρουσιάζει το πρόγραμμα τακτικής ενημέρωσης κοινού, φροντιστών, ασθενών σε θέματα πρόληψης και διαχείρισης του καρκίνου.

12.500 αιμοκαθαιρόμενοι και θαλασσαιμικοί μέχρι στιγμής εισπράττουν υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα και αδιαφορία

Έχουν αποσταλεί σχετικές επιστολές από τον Ιούνιο του 2022 στον Ε.Ο.Π.Υ.Υ., στο υπουργείο Υγείας και στο υπουργείο Οικονομικών, αλλά παρά τις διαβεβαιώσεις των αρμόδιων Αρχών ότι θα επιλυθεί άμεσα το ζήτημα, δεν έχει γίνει τίποτα μέχρι σήμερα.

19 Μαΐου - 13ο Συμπόσιο της Ελληνικής Εταιρείας Κοιλιοκάκης

Η ΕΕΚ παρέχει αξιόπιστες πληροφορίες και υποστήριξη σε ασθενείς με κοιλιοκάκη και στο ευρύτερο κοινό. Με αυτές τις εκδηλώσεις, η ΕΕΚ επιδιώκει να ενισχύσει την ευαισθητοποίηση και την πρόληψη της νόσου.

Πανελλαδικές εξετάσεις υποψηφίων με αναπηρία και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες Ημερησίων και Εσπερινών ΕΠΑ.Λ.

ΕΣΑμεΑ: Με εγκύκλιο που εκδόθηκε θεωρείται σκόπιμο να περιγραφούν με σύντομο τρόπο οι βασικές πτυχές της διαδικασίας της προφορικής εξέτασης των εξεταζόμενων υποψηφίων

Close Icon