Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ & ΑΜΕΑ

Πέθανε ο Μιχάλης Χατζηβασιλείου, μέλος ΓΣ της ΕΣΑμεΑ και πρόεδρος Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία Πιερίας

Πέθανε ο Μιχάλης Χατζηβασιλείου, μέλος ΓΣ της ΕΣΑμεΑ και πρόεδρος Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία Πιερίας

Ο ξαφνικός χαμός του Μιχάλη Χατζηβασιλείου στερεί από την τοπική κοινωνία και από το αναπηρικό κίνημα όχι μόνο της Πιερίας αλλά του συνόλου της χώρας, έναν γνήσιο κοινωνικό αγωνιστή.

Με μεγάλη συγκίνηση και βαθιά θλίψη η ΕΣΑμεΑ ανακοινώνει τον ξαφνικό χαμό του μέλους του Γενικού Συμβουλίου της και προέδρου του Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία Πιερίας Μιχάλη Χατζηβασιλείου. Ο Μιχάλης Χατζηβασιλείου υπήρξε ένα σημαντικό μέλος της τοπικής κοινωνίας με μεγάλη δράση και ως πρόεδρος του Σωματείου Ατόμων με Αναπηρία, και ως μέλος του ΓΣ της ΕΣΑμεΑ και ως ενεργός πολίτης.

Ο ξαφνικός χαμός του Μιχάλη Χατζηβασιλείου στερεί από την τοπική κοινωνία και από το αναπηρικό κίνημα όχι μόνο της Πιερίας αλλά του συνόλου της χώρας, έναν γνήσιο κοινωνικό αγωνιστή. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στο Σωματείο Ατόμων με Αναπηρία Πιερίας.

Ο πρόεδρος της ΕΣΑμεΑ Ι. Βαρδακαστάνης είπε για τον Μιχάλη Χατζηβασιλείου:

«Ο Μιχάλης Χατζηβασιλείου υπήρξε προσωπικός μου φίλος και ακάματος αγωνιστής του αναπηρικού κινήματος. Θα τον θυμόμαστε πάντα, όχι μόνο για την σημαντική του προσφορά στο αναπηρικό κίνημα αλλά και γιατί ήταν ένας άνθρωπος, που με την εκπληκτική του δεινότητα στο τραγούδι πάντοτε πρόσφερε απλόχερα το ταλέντο του και κομμάτι της ψυχής του. Θυμάμαι πάντα όταν συναντιόμαστε, τραγούδαγε, είτε α καπέλα είτε με συνοδεία μουσικών οργάνων, το τραγούδι του Στέλιου Καζαντζίδη

 

“Εγώ με την αξία μου με το φιλότιμό μου, κρατάω πάντα στη ζωή ψηλά το μέτωπό μου’. Αγαπημένε Μιχάλη καλό ταξίδι. Μεγάλη απώλεια για την οικογένειά σου και για όλους μας το ξαφνικό φευγιό σου». Η εξόδιος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 30 Οκτωβρίου στις 4.00μμ στην Αγ. Αικατερίνη της Κατερίνης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

ΕΣΑμεΑ: Να αυξηθεί το εξωιδρυματικό σε όλα τα άτομα με αναπηρία χωρίς διακρίσεις!

Παράταση χρόνου αιτήσεων για τα επιμορφωτικά εργαστήρια στην Πελοπόννησο

Συναντήσεις Στελεχών της Ε.Σ.Α.μεΑ. σε Ευρώτα, Αν. Μάνη, Σπάρτη, 9-12 /10

Παρεμβάσεις Ι. Βαρδακαστάνη για βιώσιμη ανάπτυξη και προϋπολογισμό

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Ομάδα ψυχολογικής υποστήριξης φροντιστών ανθρώπων με καρκίνο

ΚΕΦΙ: Η Ομάδα υποστήριξης Φροντιστών σκοπό έχει την ψυχολογική υποστήριξη των στενών συγγενών των ασθενών του Συλλόγου µας, προκειμένου να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν τις αλλαγές της καθημερινότητάς τους

Αιμοδοσία: Δώσε αίμα δώσε ζωή

Εκτός από τον σωτήριο αντίκτυπό της, η αιμοδοσία έχει επίσης ορισμένα οφέλη για την υγεία του δότη. Είναι επίσης ένας τρόπος να ελέγξει κανείς τους δικούς του δείκτες υγείας και να προλάβει άσχημες εξελίξεις στην υγεία του.

Πρόσκληση για προσφορά για την απευθείας ανάθεση σε ανάδοχο του έργου «ΕX POST εξωτερική αξιολόγηση του Έργου»

ΕΣΑμεΑ: Αντικείμενο του έργου του αναδόχου είναι η εξωτερική αξιολόγηση των Υποέργων και επιμέρους δράσεων της Πράξης «Ειδικές Δράσεις Ένταξης στην Απασχόληση για Νέους/Νέες με Αναπηρία»

ΚΕΦΙ: Ομάδα "Ψηφιακός κόσμος και ευκολίες"

ΚΕΦΙ: Μέσα από τα δωρεάν μαθήματα, μαθαίνουμε πώς να χρησιμοποιούμε tablets και smartphones,πλοήγηση στο Διαδίκτυο (internet/web) και άλλες χρήσιμες εφαρμογές (π.χ. πληρωμές μέσω web banking, σημειώσεις, email, χάρτες Google, κ.α.).