Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ & ΑΜΕΑ

Πανικάρια Επιτροπή Εθελοντών Αιμοδοτών – Μάρτιος 2024

Πανικάρια Επιτροπή Εθελοντών Αιμοδοτών – Μάρτιος 2024

Ας συμβάλουμε όλοι μαζί στην εθελοντική αιμοδοσία είτε συμμετέχοντας άμεσα σ’ αυτήν είτε ευαισθητοποιώντας και ενημερώνοντας τους συνανθρώπους μας για το πιο υψηλό έργο ανθρώπινης αλληλεγγύης.

Το Νοσοκομείο Παίδων “Αγία Σοφία” αποτελεί το μοναδικό Νοσοκομείο μέσω της Πανικάριας Τράπεζας Αίματος το οποίο καλύπτει τις ανάγκες των αιμοδοτών του Νησιού μας και των συγγενών αυτών όπου και αν αυτοί βρεθούν και ταυτόχρονα όλων των περιστατικών του Νοσοκομείου Ικαρίας. Η συμβολή της τράπεζας αίματος του Νησιού μας και του Νοσοκομείου Παίδων “Αγία Σοφία” είναι σπουδαία και οφείλουμε να συνδράμουμε όλοι ούτως ώστε η προσφορά σε φιάλες αίματος να αυξηθεί ώστε να καλύπτονται τόσο οι ανάγκες των αιμοδοτών, όσο και του Νοσοκομείου μας.

Από τις 5 έως και τις 9 Μαρτίου έχει προγραμματιστεί δράση εθελοντικής αιμοδοσίας από το Νοσοκομείο Παίδων “Αγία Σοφία” στο νησί της Ικαρίας. Η προσέλευση των εθελοντών αιμοδοτών θα συμβάλει στο μέγιστο βαθμό στην επιτυχία της εθελοντικής αυτής δράσης ούτως ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες μας σε αίμα.

Το πρόγραμμα της αιμοδοσίας αποτυπώνεται ως εξής:

  • Τρίτη 5/3/2024 ΚΑΡΑΒΟΣΤΑΜΟ ΑΠΟ 16:30 – 21:00
  • Τετάρτη 6/3/2024 ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΑΠΟ 10:00- 13:00
  • Πέμπτη 7/3/2024 ΑΓΙΟΣ ΚΗΡΥΚΟΣ – ΠΑΛΑΙΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΠΟ 9:30– 14:00
  • Παρασκευή 8/03/2024 ΑΓΙΟΣ ΚΗΡΥΚΟΣ – ΠΑΛΑΙΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ – ΑΠΟ 16:00- 21:00
  • Σάββατο 9/3/2024 ΑΓΙΟΣ ΚΗΡΥΚΟΣ – ΠΑΛΑΙΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ – ΑΠΟ 10:00- 13:00 & 17:00-20:30

Οφείλουμε όλοι να συνεχίσουμε να δυναμώνουμε αυτή την τόσο σπουδαία εθελοντική δράση. Ας συμβάλουμε όλοι μαζί στην εθελοντική αιμοδοσία είτε συμμετέχοντας άμεσα σ’ αυτήν είτε ευαισθητοποιώντας και ενημερώνοντας τους συνανθρώπους μας για το πιο υψηλό έργο ανθρώπινης αλληλεγγύης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Η ομάδα αίματός σας επηρεάζει την υγεία της καρδιάς σας;

Ερευνητές εντοπίζουν νέο βιοδείκτη στην ποιότητα της αιμοδοσίας

Ποια είναι τα οφέλη για την υγεία από την αιμοδοσία;

Τι είναι το Εθνικό Μητρώο Αιμοδοτών;

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Κατανόηση και διαχείριση χρόνιων ασθενειών

Μια βασική πτυχή της διαχείρισης χρόνιων ασθενειών είναι η κατανόηση της φύσης της πάθησης. Αυτό περιλαμβάνει την εκπαίδευση του εαυτού του σχετικά με τη νόσο, τα συμπτώματά της, τους παράγοντες που προκαλούν και τις πιθανές επιπλοκές.