Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ & ΑΜΕΑ

Ξενώνας: Τα παιδιά του Ξενώνα της Ελπίδας τίμησαν την 25η Μαρτίου

Ξενώνας: Τα παιδιά του Ξενώνα της Ελπίδας τίμησαν την 25η Μαρτίου

Ξενώνας: Ντυμένα με παραδοσιακές φορεσιές και κρατώντας πρωτότυπες χειροτεχνίες, τα παιδιά υποδέχτηκαν την Πρόεδρο του Σωματείου κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη.

Μια συγκινητική γιορτή, με μεράκι και πολλή φαντασία, διοργάνωσαν τα παιδιά του Ξενώνα της ΕΛΠΙΔΑΣ για να τιμήσουν την εθνική επέτειο της 25 ης Μαρτίου. Η γιορτή πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 22 Μαρτίου 2023, στο φιλόξενο χώρο του Ξενώνα. Ντυμένα με παραδοσιακές φορεσιές και κρατώντας πρωτότυπες χειροτεχνίες, τα παιδιά υποδέχτηκαν την Πρόεδρο του Σωματείου κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, η οποία βρέθηκε στο πλευρό τους
αυτή την τόσο ξεχωριστή ημέρα, φέρνοντας τους δώρα που φώτισαν με χαμόγελο τα πρόσωπά τους.

Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν και η χειρονομία των μητέρων του Ξενώνα να προσφέρουν στην κυρία Βαρδινογιάννη ένα πολύχρωμο χειροποίητο κέντημα με την λέξη «ΕΛΠΙΔΑ», θέλοντας να εκφράσουν την ευγνωμοσύνη τους για το έργο και την προσφορά του Σωματείου. Η γιορτή ξεκίνησε με εμβατήρια από την Μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού και μια μικρή παρέλαση των παιδιών στον εξωτερικό χώρο του Ξενώνα. Στη συνέχεια τα παιδιά απήγγειλαν ποιήματα για την ημέρα,
τραγούδησαν και χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς μέσα σε μια πολύ συγκινητική ατμόσφαιρα.

Με τον γενικό συντονισμό της Διευθύντριας του Ξενώνα κυρίας Άννας Παναγοπούλου και του υπεύθυνου της Ψυχοκοινωνικής Υπηρεσίας κυρίου Δημήτρη Νάνη, την επιμέλεια της γιορτής είχαν αναλάβει οι εκπαιδευτικοί του Σχολείου του Ξενώνα: κυρίες Δήμητρα Τρισπαγώνα και Αθανασία Παπασταματίου και η μουσικός κυρία Έμμη Χάλαρη.
Παρούσα στην όμορφη γιορτή ήταν και η Γενική Γραμματέας του Σωματείου κυρία Τζωρτζίνα Έλληνα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Απονομή του βραβείου «Δίπλα στη Γυναίκα» στη doValue Greece

Αλλαγή του "Ελπίδα" ογκολογικού κέντρου σε κέντρο ιδιωτικού δικαίου

Φλόγα: Εισήγηση Προέδρου ενώπιον της Διαρκούς Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων

Σύσταση ΝΠΙΔ με την επωνυμία Ογκολογικό Κέντρο Παίδων

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

ΠΟΑμΣΚΠ: 30 Μαΐου - Παγκόσμια Ημέρα Πολλαπλής Σκλήρυνσης

ΠΟΑμΣΚΠ: Η παγκόσμια εκστρατεία MS Connections, με μότο “I connect – We connect” , έχει στόχο να ενδυναμώσει τα άτομα που πάσχουν μέσα από την σύνδεσή τους με τον εαυτό τους, το στενό περιβάλλον τους, την ευρύτερη Κοινωνία , την Ερευνητική και Ιατρική Κοινότητα και την Πολιτεία.

ΕΣΑμεΑ: Παράταση για τα μηχανογραφικά υποψηφίων με σοβαρές παθήσεις

ΕΣΑμεΑ: Μετά την παρέμβαση της ΕΣΑμεΑ, παράταση πήρε η υποβολής ηλεκτρονικού Μηχανογραφικού Δελτίου υποψηφίων που πάσχουν από σοβαρές παθήσεις για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση ακαδημαϊκού έτους 2023 - 2024 σε ποσοστό 5% επιπλέον των θέσεων εισακτέων. 

Συνέδριο Ψυχοκοινωνικής Υποστήριξης στην Ογκολογία: Κατανοώντας την Ανάγκη - Διερευνώντας το Κενό στην Πάτρα

Συνέδριο Ψυχοκοινωνικής Υποστήριξης στην Ογκολογία: Το πρόγραμμα «φιλοξενεί» ως ομιλητές, κορυφαίους και έγκριτους επιστήμονες αλλά και εμπλεκόμενους με το θέμα του καρκίνου από μια ευρεία γκάμα προσώπων.

ΔΟΘ: Δυναμικό παρών στο Ευρωκοινοβούλιο για το μέλλον της επάρκειας & ασφάλειας του αίματος

ΔΟΘ: Η Διεθνής Ομοσπονδία Θαλασσαιμίας (ΔΟΘ) έδωσε δυναμικό «παρών» σε δυο σημαντικές συναντήσεις που διεξήχθησαν την Τρίτη, 23 Μαΐου 2023, στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στις Βρυξέλλες.