Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ & ΑΜΕΑ

ΚΕΦΙ: Παρουσίαση ενότητας καρκίνου μαστού στο “Δικαίωμά μου”

ΚΕΦΙ: Παρουσίαση ενότητας καρκίνου μαστού στο “Δικαίωμά μου”

ΚΕΦΙ: Η παρουσίαση της ενότητας γίνεται την Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου σε Συνέντευξη Τύπου στο ξενοδοχείο "Ella Ermou Athens Hotel" στην οδό Ερμου 15-17.

Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών ΚΕΦΙ με αφορμή την ένταξη στην ιστοσελίδα της δράσης του Συλλόγου “ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΟΥ” μιας επιπλέον ενότητας για τον Καρκίνο του Μαστού, διοργανώνει συνέντευξη τύπου τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου στο ξενοδοχείο «Elia Ermou Athens Hotel». Χαιρετισμό θα απευθύνουν η κυρία Ζωή Γραμμάτογλου, Πρόεδρος Δ.Σ. Συλλόγου Κ.Ε.Φ.Ι. και ο κύριος Στέλιος Κυμπουρόπουλος, Ευρωβουλευτής.

Θα ακολουθήσουν έγκριτοι ομιλητές που θα αναπτύξουν με τη σειρά τους το αντικείμενο της ομιλίας τους. Συγκεκριμένα, η Δρ Ελένη Γαλάνη, Παθολόγος Ογκολόγος, Διευθύντρια Β’ Ογκολογικής Κλινικής Metropolitan Hospital και μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής των Γυναίκες στην Ογκολογία – W4O Hellas θα αναφερθεί στον Καρκίνο του μαστού ΧΘΕΣ-ΣΗΜΕΡΑ-ΑΥΡΙΟ. Ο Δημήτρης Τριπερίνας , Δικηγόρος Εργατολόγος, θα αναφερθεί στις συντάξεις για τους ασθενείς με καρκίνο.

Η Christodoulou Fotini,B.Sc, M.Sc Δημόσιας Υγείας, Κοινωνική Λειτουργός Συλλόγου ΚΕΦΙ θα αvαφερθεί στη δράση ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΟΥ – Νέα δεδομένα και ανάγκες των ασθενών καθώς και στη νέα ενότητα που αφορά τον καρκίνο του μαστού. Τέλος οι κ.κ. Ανδριάνα και Άρης Χοντάι, θα αναφερθούν στον τρόπο με τον οποίο βίωσαν τον καρκίνο στην οικογένεια τους. Τη Συνέντευξη Τύπου θα συντονίσει η δημοσιογράφος, Nelly Kapsi

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Γίνε κι εσύ εθελοντής στο ΚΕΦΙ

ΚΕΦΙ: "Τα δικαιώματα ασθενών - Καρκίνος Μαστού" Συνέντευξη Τύπου

ΚΕΦΙ: Ομάδα ψυχολογικής υποστήριξης ασθενών υπό θεραπεία

ΚΕΦΙ Επιστημονική Ημερίδα «Αναζητώντας το φαινομενικά αδύνατο»

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Η ΕΣΑμεΑ στηρίζει την 24ωρη απεργία στις 28 Φεβρουαρίου

Η Ε.Σ.Α.μεΑ. καλεί τις οργανώσεις και τα σωματεία των ατόμων με αναπηρία, των μέλη - φορείς αυτών αλλά και όλα τα άτομα με αναπηρία, χρόνιες παθήσεις και τις οικογένειές τους να λάβουν μέρος, καθώς και τις συνδικαλιστικές οργανώσεις να προβάλλουν τα πάγια και δίκαια αιτήματα του αναπηρικού κινήματος.

Κάλυψη δύο κενών θέσεων σε «Κέντρο Ειδικής Αγωγής»

ΕΣΑμεΑ: Το Κέντρο Ειδικής Αγωγής, Κέντρο Διημέρευσης-Ημερήσιας Φροντίδας για άτομα με νοητική αναπηρία ΚΔΗΦ προσκαλεί τα άτομα με νοητική υστέρηση να υποβάλλουν αίτηση για την παροχή υπηρεσιών ημερήσιας φροντίδας

Πανικάρια Επιτροπή Εθελοντών Αιμοδοτών - Μάρτιος 2024

Ας συμβάλουμε όλοι μαζί στην εθελοντική αιμοδοσία είτε συμμετέχοντας άμεσα σ’ αυτήν είτε ευαισθητοποιώντας και ενημερώνοντας τους συνανθρώπους μας για το πιο υψηλό έργο ανθρώπινης αλληλεγγύης.

Βράβευσε τους αθλητές που κατέκτησαν μετάλλιο σε μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις

ΕΟΑΚ: Μετά από δύο αναβολές πέρυσι (λόγω του εθνικού πένθους για το δυστύχημα στα Τέμπη και τις σφοδρές χιονοπτώσεις στην Αττική) η Ελληνική Ομοσπονδία Αθλητισμού Κωφών, βράβευσε τη Δευτέρα (19/2) τους αθλητές και τις αθλήτριες της Ομοσπονδίας

ΕΣΑμεΑ: Παραβίαση του συστήματος προσλήψεων ατόμων με αναπηρία και χρόνιες παθήσεις στους ΟΤΑ

Η ΕΣΑμεΑ διαμαρτύρεται για την παραβίαση του συστήματος προσλήψεων των ατόμων με αναπηρία ή/και με χρόνιες παθήσεις και των μελών των οικογενειών τους σε προκηρύξεις για θέσεις των Ο.Τ.Α.