Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ & ΑΜΕΑ

FairLife L.C.C: Webinar αφιερωμένο στη νέα καμπάνια “Κάνε τη σωστή ερώτηση”

FairLife L.C.C: Webinar αφιερωμένο στη νέα καμπάνια “Κάνε τη σωστή ερώτηση”

FairLife L.C.C: Η καμπάνια είναι βασισμένη σε διεθνή πρότυπα και στόχος της είναι να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο, θέτοντας τα “σωστά” ερωτήματα για την αντιμετώπιση του καρκίνου του πνεύμονα.

Η FairLife Φροντίδα και Πρόληψη για τον Καρκίνο του Πνεύμονα διοργανώνει την Τρίτη 13 Ιουνίου 2023, 18:00 – 20:00 μ.μ., webinar, αφιερωμένο στη νέα καμπάνια “Κάνε τη σωστή ερώτηση”.
Στόχος της καμπάνιας και του webinar, αποτελεί η καταπολέμηση του στίγματος γύρω από τον καρκίνο του πνεύμονα, που σχετίζεται με το κάπνισμα, έχοντας σε πρώτο πλάνο ασθενείς και φροντιστές που μοιράζονται τις βιωματικές εμπειρίες τους, τις σκέψεις και τα συναισθήματά τους.

Η καμπάνια είναι βασισμένη σε διεθνή πρότυπα και στόχος της είναι να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο, αποφεύγοντας την επανάληψη της κλασικής ερώτησης “Καπνίζατε;” στους ασθενείς και θέτοντας τα “σωστά” ερωτήματα για την αντιμετώπιση του καρκίνου του πνεύμονα. Στο κάδρο μπαίνουν σημαντικά ζητήματα, όπως ο προσυμπτωματικός έλεγχος, η έγκαιρη διάγνωση, η ισότιμη πρόσβαση στην καινοτομία και στις κλινικές μελέτες. Παρουσιάζει η δημοσιογράφος Χριστίνα Βίδου.

Πραγματοποιήστε την εγγραφή σας: https://kanetisostierotisi.gr/webinar/

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Πνευμονικός Όζος: Τι είναι και πώς αντιμετωπίζεται;

ΚΕΦΙ: Αντικαπνιστική Εκστρατεία και Καρκίνος του Πνεύμονα

Η δύσπνοια μπορεί να είναι ένα σημαντικό σημάδι καρδιακής προσβολής

Πώς μπορείτε να μειώσετε τον κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου;

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Μετέφεραν τρόφιμα και φάρμακα στον Δήμο Μουζακίου στην Καρδίτσα με drone

Drone φάρμακα: H δημοτική αρχή, σε συνεργασία με την Πολιτική Προστασία και την εταιρεία Probotek που παρείχε αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες της, οργάνωσε μεγάλη επιχείρηση μεταφοράς τροφίμων και φαρμάκων με drone

Ποιες αλλαγές θα φέρει η ενιαία ηλεκτρονική λίστα Χειρουργείων;

Χειρουργεία αναμονή: Όλοι περιμένουν την λειτουργία μιας νέας ηλεκτρονικής πλατφόρμας μέσω της ΗΔΙΚΑ που έχει ως μοναδικό της σκοπό να μειώση τους τεράστιους χρόνους αναμονής που υπάρχουν ήδη για χειρουργεία.

Νόσος Gaucher: Μια σπάνια γενετική διαταραχή

Νόσος Gaucher: Τα άτομα που πάσχουν από τη συγκεκριμένη διαταραχή παρουσιάζουν έλλειψη επαρκών δραστικών ποσοτήτων ενός ενζύμου που ονομάζεται γλυκοσερεβροσιδάση.

Αξίζω να Γνωρίζω Plus: Δωρεάν ελαστογραφία ήπατος σε ηλικιωμένους ασθενείς ακριτικών περιοχών

Αξίζω να Γνωρίζω Plus: Ο Σύλλογός μας έχει παράσχει από το 2016 δωρεάν εξετάσεις ελαστογραφίας ήπατος σε 15.000 ωφελούμενους, έχοντας επισκεφθεί 25 πόλεις και νησιά.

Ακυρώνονται τακτικά χειρουργεία στη Ρόδο από την έλλειψη αναισθησιολόγων

Ρόδος χειρουργεία: Τεράστιο είναι το πρόβλημα που δημιουργείται και πάλι, από την έλλειψη αναισθησιολόγων στο νοσοκομείο της Ρόδου, καθώς το τελευταίο χρονικό διάστημα αναβάλλονται και πάλι κατά δεκάδες, τα προγραμματισμένα τακτικά χειρουργεία.