Search Icon
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ & ΑΜΕΑ

Εθελοντική αιμοδοσία: Την Τετάρτη 26/6 στον Δήμο Αμπελοκήπων – Μενεμένης

Εθελοντική αιμοδοσία: Την Τετάρτη 26/6 στον Δήμο Αμπελοκήπων – Μενεμένης

Εθελοντική αιμοδοσία: Η ανάγκη για αίμα είναι διαρκής και η συμβολή όλων μας είναι καθοριστική για την κάλυψη των αναγκών των νοσοκομείων. Δίνουμε αίμα, σώζουμε ζωές.

Οι ανάγκες για αίμα ιδιαίτερα κατά τους καλοκαιρινούς μήνες είναι αυξημένες. Γι’ αυτό και ο Δήμος Αμπελοκήπων- Μενεμένης σε συνεργασία με το Νοσοκομείο “Άγιος Παύλος” διοργανώνουν εθελοντική αιμοδοσία την Τετάρτη 26/6 από τις 9 π.μ. έως τη 1 μ.μ. στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου, το οποίο βρίσκεται στην οδό Πατρ. Γρηγορίου Ε’ 12, στον 2ο όροφο.

Τι ανακοίνωσε σχετικά με την επερχόμενη αιμοδοαία ο Δήμος;

“Η εθελοντική αιμοδοσία είναι μια πράξη αλληλεγγύης και προσφοράς προς τον συνάνθρωπο. Καλούμε όλους τους δημότες να συμμετάσχουν και να προσφέρουν το πολύτιμο δώρο της ζωής. Η ανάγκη για αίμα είναι διαρκής και η συμβολή όλων μας είναι καθοριστική για την κάλυψη των αναγκών των νοσοκομείων. Δίνουμε αίμα, σώζουμε ζωές”, σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση του δήμου.

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο κανάλι μας στο YouTube

Διαβάστε Eπίσης:

Κομοτηνή: Έκκληση για αίμα τύπου Ο θετικό - τεράστιες ανάγκες

Τα νευρολογικά προνόμια της αιμοδοσίας

Παγκόσμια Ημέρα Αιμοδοσίας 2024: Γιορτάζοντας 20 χρόνια προσφοράς

ΠΕΤΙΕ: Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη - 14 Ιουνίου

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Eθελοντική αιμοδοσία: 22 με 25 Ιουλίου στο Σύνταγμα

Eθελοντική αιμοδοσία: Κρίσιμη είναι η καλοκαιρινή περίοδος για τις υπηρεσίες αιμοδοσίας καθώς πολλοί αιμοδότες λείπουν για διακοπές, αλλά οι ανάγκες παραμένουν και συχνά είναι αυξημένες. 

ΕΣΑμεΑ: Το ευρωπαϊκό αναπηρικό κίνημα διαμαρτύρεται για την έλλειψη αναφοράς στα άτομα με αναπηρία από την Von Der Leyen

ΕΣΑμεΑ: Πώς η Ευρωπαϊκή Επιτροπή θα διασφαλίσει ότι τα δικαιώματα των ατόμων με αναπηρία θα παραμείνουν πολιτική προτεραιότητα τα επόμενα χρόνια;

Κείμενο ενάντια στην μεταρρύθμιση στην ψυχική υγεία από τους αποφοίτους ΚΕΘΕΑ

ΚΕΘΕΑ: Η θεραπεία από την οποιαδήποτε εξάρτηση απαιτεί μια ολιστική προσέγγιση με βασικούς πυλώνες τις θεραπευτικές κοινότητες, τα επιμορφωτικά και πολιτιστικά προγράμματα, τον αθλητισμό, την τέχνη, την ψυχοθεραπεία, τους συλλόγους οικογένειας, τις ομάδες συντρόφων και γονέων.

Πρώτος κύκλος της καμπάνιας «Φρόντισε ότι σε στηρίζει!» από την Πεταλούδα

Ένωση Ασθενών: Ο Σύλλογος Πεταλούδα ολοκλήρωσε την πρώτη φάση της καμπάνιας «Φρόντισε ότι σε στηρίζει», που είχε στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού σχετικά με τη χρόνια φλεβική νόσο και τις συνυπάρχουσες παθήσεις των κάτω άκρων.

Θέσεις εργασίας κοινωνικών φροντιστών/στριων στη στέγη του συλλόγου συνδρόμου down Ελλάδος

O Σύλλογος Συνδρόμου DOWN Ελλάδος, λειτουργώντας ως δικαιούχος της Πράξης «Συνέχιση της δράσης Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης Συλλόγου Συνδρόμου Down Ελλάδος» προκηρύσσει 2 θέσεις

Έγκριση του Υπ. Υγείας για την αποζημίωση CGM για ινσουλινοθεραπευόμενα άτομα με ΣΔ τύπου 2

ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ: Θετική έκβαση είχε η συνάντηση με θέμα την αποζημίωση των συστημάτων καταγραφής γλυκόζης (CGM) για τα ινσουλινοθεραπευόμενα άτομα με Σακχαρώδη Διαβήτη τύπου 2.

Έκκληση για αίμα μέσω του συλλόγου καρκινοπαθών

ΚΕΦΙ: Οι εθελοντές αίματος είναι ζωτικής σημασίας για το σύστημα υγειονομικής περίθαλψης, διαδραματίζοντας ζωτικό ρόλο στη διάσωση ζωών και στη βελτίωση των αποτελεσμάτων υγείας.

Close Icon