Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ & ΑΜΕΑ

Εθελοντική αιμοδοσία στο Ηράκλειο Αττικής στις 15 Ιανουαρίου

Εθελοντική αιμοδοσία στο Ηράκλειο Αττικής στις 15 Ιανουαρίου

Την Δευτέρα 15 Ιανουαρίου από τις 8.30 το πρωί έως τις 14.00 το μεσημέρι οι άνθρωποι της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής και το κινητό συνεργείο αιμοληψίας του Νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία» θα περιμένουν στον χώρο του Πολιτιστικού Πολύκεντρου «Ηλέκτρα Αποστόλου»

Τα δώρα δεν σταματούν την περίοδο των Χριστουγέννων. Ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής οργανώνει την εποχιακή Εθελοντική του Αιμοδοσία και καλεί όσες και όσους θέλουν να προσφέρουν δώρα ζωής στους συνανθρώπους τους να συμμετέχουν.

Την Δευτέρα 15 Ιανουαρίου από τις 8.30 το πρωί έως τις 14.00 το μεσημέρι οι άνθρωποι της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής και το κινητό συνεργείο αιμοληψίας του Νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία» θα περιμένουν στον χώρο του Πολιτιστικού Πολύκεντρου «Ηλέκτρα Αποστόλου» (Κουντουριώτου και Νεότητος) τους εθελοντές αιμοδότες. Όπως πάντα, πρώτοι στο κάλεσμα οι εργαζόμενοι του Δήμου, καθώς η Αιμοδοσία γίνεται σε συνεργασία με τον Σύλλογο Εργαζομένων σε αυτόν.

«Δεν θα κουραστούμε να το λέμε: το καλύτερο δώρο δεν χρειάζεται χρήματα, δεν χρειάζεται κόπο. Μόνο αγάπη και δέκα λεπτά από τον χρόνο μας. Τόσο κρατάει μια αιμοληψία που, όμως, μπορεί να σημαίνει μια ολόκληρη ζωή για κάποιον συνάνθρωπό μας. Σας καλώ λοιπόν όλες και όλους να δώσουμε το παρόν, να σώσουμε εκείνους που χρειάζονται αίμα», το μήνυμα του δημάρχου Ηρακλείου Αττικής, Νίκου Μπάμπαλου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Πρόγραμμα 8 - 14 Ιανουαρίου για εθελοντική αιμοδοσία

Σύλλογος Εστίασης Μεσσηνίας - Εθελοντική αιμοδοσία 29/12 στην Καλαμάτα

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η εθελοντική αιμοδοσία στον Δήμο Διονύσου

Εθελοντική αιμοδοσία στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας Τρίτη 19 Δεκεμβρίου

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

ΚΕΦΙ: Συμμετέχει στο Φεστιβάλ Εθελοντισμού Voluntary Action 2024 - ΚΟΣΜΟΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ

ΚΕΦΙ: Είναι μια γιορτή προσφοράς, συνεργασίας και ευγνωμοσύνης και ένας χώρος συνάντησης για Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις, εθελοντές και πολίτες. Ελάτε να γνωρίσετε το έργο του ΚΕΦΙ από κοντά!