Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ & ΑΜΕΑ

ΕΣΑμεΑ: Συνάντηση Ι. Βαρδακαστάνη με την ηγεσία της Παραολυμπιακής Επιτροπής

ΕΣΑμεΑ: Συνάντηση Ι. Βαρδακαστάνη με την ηγεσία της Παραολυμπιακής Επιτροπής

ΕΣΑμεΑ: Συζητήθηκαν η κατάρτιση και η προώθηση κοινών δράσεων και πολιτικών, στο πλαίσιο της συνεργασίας Αναπηρικού- Παραολυμπιακού κινήματος και τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα άτομα με αναπηρία, χρόνιες παθήσεις και οι οικογένειές τους στη χώρα μας όλο το τελευταίο διάστημα, ενώ αποφασίστηκε η προετοιμασία υπογραφής πρωτοκόλλου συνεργασίας.

Σε πολύ καλό κλίμα ήταν η συνάντηση εργασίας που διεξήχθη μεταξύ αντιπροσωπείας της ΕΣΑμεΑ, αποτελούμενης από τον πρόεδρό της Ιωάννη Βαρδακαστάνη και την αναπληρώτρια διευθύντρια του Ινστιτούτου της ΕΣΑμεΑ Εβελίνα Καλλιμάνη, με την ηγεσία της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής – τον πρόεδρό της Γιώργο Καπελλάκη και τον γεν. γραμματέα Χρήστο Τζαμούζη, στην έδρα της ΕΣΑμεΑ στην Ηλιούπολη, την Πέμπτη 15 Απριλίου.

Συζητήθηκαν η κατάρτιση και η προώθηση κοινών δράσεων και πολιτικών, στο πλαίσιο της συνεργασίας Αναπηρικού- Παραολυμπιακού κινήματος, καθώς και τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα άτομα με αναπηρία, χρόνιες παθήσεις και οι οικογένειές τους στη χώρα μας όλο το τελευταίο διάστημα. Αποφασίστηκε δε η συνέχιση της πολύ καλής κοινής πορείας καθώς και η προετοιμασία υπογραφής πρωτοκόλλου συνεργασίας.

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

ΕΣΑμεΑ: "Παραλογισμός" - Κόβεται το επίδομα με το θάνατο του γονέα ατόμου με βαριά αναπηρία

ΕΣΑμεΑ: Μεγάλα προβλήματα αντιμετωπίζουν ΑμεΑ και χρόνια πάσχοντες με τον ΕΟΠΠΥ

H Ε.Σ.Α.μεΑ. ζητά αυξήσεις επιδομάτων από το βήμα της Βουλής

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Η ΕΣΑμεΑ στηρίζει την 24ωρη απεργία στις 28 Φεβρουαρίου

Η Ε.Σ.Α.μεΑ. καλεί τις οργανώσεις και τα σωματεία των ατόμων με αναπηρία, των μέλη - φορείς αυτών αλλά και όλα τα άτομα με αναπηρία, χρόνιες παθήσεις και τις οικογένειές τους να λάβουν μέρος, καθώς και τις συνδικαλιστικές οργανώσεις να προβάλλουν τα πάγια και δίκαια αιτήματα του αναπηρικού κινήματος.

Κάλυψη δύο κενών θέσεων σε «Κέντρο Ειδικής Αγωγής»

ΕΣΑμεΑ: Το Κέντρο Ειδικής Αγωγής, Κέντρο Διημέρευσης-Ημερήσιας Φροντίδας για άτομα με νοητική αναπηρία ΚΔΗΦ προσκαλεί τα άτομα με νοητική υστέρηση να υποβάλλουν αίτηση για την παροχή υπηρεσιών ημερήσιας φροντίδας

Πανικάρια Επιτροπή Εθελοντών Αιμοδοτών - Μάρτιος 2024

Ας συμβάλουμε όλοι μαζί στην εθελοντική αιμοδοσία είτε συμμετέχοντας άμεσα σ’ αυτήν είτε ευαισθητοποιώντας και ενημερώνοντας τους συνανθρώπους μας για το πιο υψηλό έργο ανθρώπινης αλληλεγγύης.

Βράβευσε τους αθλητές που κατέκτησαν μετάλλιο σε μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις

ΕΟΑΚ: Μετά από δύο αναβολές πέρυσι (λόγω του εθνικού πένθους για το δυστύχημα στα Τέμπη και τις σφοδρές χιονοπτώσεις στην Αττική) η Ελληνική Ομοσπονδία Αθλητισμού Κωφών, βράβευσε τη Δευτέρα (19/2) τους αθλητές και τις αθλήτριες της Ομοσπονδίας

ΕΣΑμεΑ: Παραβίαση του συστήματος προσλήψεων ατόμων με αναπηρία και χρόνιες παθήσεις στους ΟΤΑ

Η ΕΣΑμεΑ διαμαρτύρεται για την παραβίαση του συστήματος προσλήψεων των ατόμων με αναπηρία ή/και με χρόνιες παθήσεις και των μελών των οικογενειών τους σε προκηρύξεις για θέσεις των Ο.Τ.Α.