Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ & ΑΜΕΑ

ΕΣΑμεΑ: Η συμβολή του Παρατηρητηρίου Θεμάτων Αναπηρίας στα δικαιώματα των ατόμων με αναπηρία

ΕΣΑμεΑ: Η συμβολή του Παρατηρητηρίου Θεμάτων Αναπηρίας στα δικαιώματα των ατόμων με αναπηρία

ΕΣΑμεΑ: Η Ημερίδα πραγματοποιείται στο πλαίσιο της Πράξης «ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΘΕΜΑΤΩΝ ΑΝΑΠΗΡΙΑΣ», συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο - ΕΚΤ) και από εθνικούς πόρους.

Στην υβριδική Ημερίδα με τίτλο «Η συμβολή του Παρατηρητηρίου Θεμάτων Αναπηρίας στην προώθηση και προστασία των δικαιωμάτων των ατόμων με αναπηρία» που διοργανώνει η Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία (ΕΣΑμεΑ), τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2023 μεταξύ 09:30 – 16:00 στο ξενοδοχείο «Τιτάνια», θα μιλήσει ο πρόεδρος της ΕΣΑμεΑ Ιωάννης Βαρδακαστάνης. Η Ημερίδα πραγματοποιείται στο πλαίσιο της Πράξης «ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΘΕΜΑΤΩΝ ΑΝΑΠΗΡΙΑΣ» με κωδικό ΟΠΣ (MIS) 5000817 στο ΕΠ «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση». Η Πράξη συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο – ΕΚΤ) και από εθνικούς πόρους.

Την Ημερίδα μπορείτε να την παρακολουθήσετε διαδικτυακά από την ιστοσελίδα και τα κοινωνικά δίκτυα της ΕΣΑμεΑ:

Για να παρακολουθήσετε την ημερίδα δια ζώσης παρακαλούμε όπως συμπληρώσετε και αποστείλετε τη σχετική επισυναπτόμενη φόρμα το αργότερο μέχρι την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2023 στο [email protected] . Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Θα μιλήσουν υπουργοί, μέλη της Κυβέρνησης, εκπρόσωποι της Ειδικής Γραμματείας Διαχείρισης Προγραμμάτων Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου, της Ειδικής Υπηρεσίας Συντονισμού του Σχεδιασμού, της Αξιολόγησης και της Εφαρμογής, μέλη της Εθνικής Αρχής Προσβασιμότητας, εκπρόσωπος από το Εθνικό Κέντρο Κοινωνικών Ερευνών, στελέχη του Παρατηρητηρίου Θεμάτων Αναπηρίας, εξειδικευμένοι επιστήμονες κλπ.

Το τελικό πρόγραμμα θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα και στα κοινωνικά δίκτυα της ΕΣΑμεΑ την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου. Κατά τη διάρκεια της Ημερίδας θα παρουσιαστεί το έργο του Παρατηρητηρίου Θεμάτων Αναπηρίας, η επιστημονική/ερευνητική του δραστηριότητα, η συμβολή του στην παρακολούθηση της Σύμβασης των ΗΕ για τα Δικαιώματα των Ατόμων με Αναπηρίες, καθώς και ο αντίκτυπος του έργου στη Δημόσια Διοίκηση. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στην ΕΣΑμεΑ στο email [email protected]

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Συνεχίζονται οι διακρίσεις προς τα άτομα με αναπηρία για την Κάρτα Αναπηρίας!

1ο Διεθνές Τακτικό Συνέδριο για την καλλιτεχνική εκπαίδευση ΑμεΑ

ΕΣΑμεΑ: Συνάντηση Ι. Βαρδακαστάνη- Κ. Μητσοτάκη στο Μαξίμου

Συναντήσεις Βαρδακαστάνη με τους υπουργούς Γεωργιάδη, Ζαχαράκη, Αλεξοπούλου

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Βγες από το κάδρο: Εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης

Βγες από το κάδρο: Στόχος της εκστρατείας είναι η ενημέρωση του κοινού για τη τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ατόμων με αναπηρίες, την ευαισθητοποίηση των πολιτών και την προώθηση της κατανόησης σε θέματα αναπηρίας.

Ίδρυμα Μποδοσάκη: Επιχορήγηση €2.200.903 εκ. για τη στήριξη Οργανώσεων της Κοινωνίας των Πολιτών

Ίδρυμα Μποδοσάκη: Το Πρόγραμμα BUILD συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή ‘Ένωση μέσω του προγράμματος Citizens, Equality, Rights and Values (CERV), το Ίδρυμα Μποδοσάκη και το Κέντρο Στήριξης ΜΚΟ.