Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ & ΑΜΕΑ

Ένωση Ασθενών: Εκδήλωση με θέμα “Δημόσιο Σύστημα Υγείας & Περιφέρεια”

Ένωση Ασθενών: Εκδήλωση με θέμα “Δημόσιο Σύστημα Υγείας & Περιφέρεια”

Ένωση Ασθενών: Στην εκδήλωση θα παραβρεθούν η Αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας κα. Μίνα Γκάγκα και ο πρώην Υπουργός Υγείας, Τομεάρχης Υγείας ΣΥΡΙΖΑ κ. Ανδρέας Ξανθός.

Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών & Σπάνιων Παθήσεων Ν. Έβρου «Μαζί για Ζωή», η Ένωση Ασθενών Ελλάδας και η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης συνδιοργανώνουν εκδήλωση με θέμα “Δημόσιο Σύστημα Υγείας και Περιφέρεια” την Παρασκευή 22 Ιουλίου 2022 και ώρα 19:00 στο Οίκημα Περιφέρειας (παλιό Δασαρχείο) στα Πεύκα Ορεστιάδας.

Την εκδήλωση θα τιμήσουν με την παρουσία τους η Αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας κα. Μίνα Γκάγκα και ο πρώην Υπουργός Υγείας, Τομεάρχης Υγείας ΣΥΡΙΖΑ κ. Ανδρέας Ξανθός.

Επίσης, θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή συζήτηση όπου το κοινό θα μπορεί να θέσει τα ερωτήματά του.

Την ίδια ημέρα, ο Ιατρός, κ. Χρήστος Λεβέντης και Αν. Γραμματέας Ποιότητας Ζωής και Εθελοντισμού ΝΔ θα παρευρίσκεται στο χώρο, ώστε να πραγματοποιηθεί λήψη δείγματος, για όσους το επιθυμούν, για την Δωρεά Μυελού των Οστών.

Δείτε την εκδήλωση εδώ

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Ένωση Ασθενών: Συμμετοχή στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων για την επάρκεια & διαχείριση αίματος

Συμμετοχή της Ένωσης Ασθενών στo 13th Pharma & Health Conference

Ένωση Ασθενών: Βράβευση της γραμμής 11132 στα Patient Partnerships Awards 2022

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

ΦΕΚ: Νέος κώδικας δεοντολογίας για τους Φυσιοθεραπευτές

ΦΕΚ: Ο Κώδικας Δεοντολογίας Φυσικοθεραπευτών είναι το σύνολο αρχών, αξιών και κανόνων που διέπουν τη σχέση φυσικοθεραπευτή και λήπτη υπηρεσιών υγείας, κατά την άσκηση του φυσικοθεραπευτικού επαγγέλματος.

ΕΣΑμεΑ: Πρέπει να είμαστε άτεγκτοι στην καταπολέμηση των διακρίσεων

ΕΣΑμεΑ: Με τον Επίτροπο της ΕΕ για την Εργασία και τα Κοινωνικά Δικαιώματα Nicolas Schmit συναντήθηκε αντιπροσωπεία του EDF, με επικεφαλής τον πρόεδρό του και πρόεδρο της ΕΣΑμεΑ Ιωάννη Βαρδακαστάνη.

Το Χαμόγελο του Παιδιού έρχεται με το μήνυμα "Μία Λαμπάδα...ένα Χαμόγελο"

Το Χαμόγελο του Παιδιού: Με το μήνυμα «Μία λαμπάδα … ένα Χαμόγελο», και αυτό το Πάσχα, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ζητά την υποστήριξη όλων για να συνεχίσει να καλύπτει τις ανάγκες κάθε παιδιού στη χώρα.

Αρνητική ήταν η απάντηση του Υπουργού Εσωτερικών στο αίτημα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων – Συλλόγων Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη

ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ: Ο Υπουργός, όπως διαφαίνεται από την απάντησή του, εστιάζει στους αριθμούς και όχι στην ουσία του αιτήματος της ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ.

Συνεχίζεται το εκπαιδευτικό πρόγραμμα για άτομα με Σακχαρώδη Διαβήτη τύπου 1 στην Καλαμάτα

ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ: Συνέχιση του εκπαιδευτικού προγράμματος στην Περιφέρεια Πελοποννήσου Διήμερο εκπαιδευτικό σεμινάριο για άτομα με Σακχαρώδη Διαβήτη τύπου 1 και τους φροντιστές τους στην Καλαμάτα.

ΕΣΑμεΑ: Ο υπ. Υγείας ολοκλήρωσε με τον ΕΟΠΥΥ την αποσύνδεσή του από τους κοινωνικούς φορείς

ΕΣΑμεΑ: Η ΕΣΑμεΑ καταδικάζει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την απόφαση του υπουργού Υγείας Αθ. Πλεύρη να αφήσει εκτός σύνθεσης του νέου ΔΣ του ΕΟΠΠΥ την Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία