Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ & ΑΜΕΑ

Δήμος Μαρωνείας-Σαπών: Προσυμπτωματικός γυναικολογικός έλεγχος

Δήμος Μαρωνείας-Σαπών: Προσυμπτωματικός γυναικολογικός έλεγχος

Δήμος Μαρωνείας-Σαπών: Στόχος της δράσης είναι η σφαιρική ενημέρωση για το ζήτημα του προσυμπτωματικού γυναικολογικού ελέγχου και ειδικότερα σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

Ο Δήμος Μαρωνείας-Σαπών, με το Κέντρο Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά, σε συνεργασία με το Σύλλογο Καρκινοπαθών και Φίλων Νομού Ροδόπης «Δύναμη Ψυχής» και με τη συνδρομή της Περιφερειακής Ομάδας Δράσης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης για την «Υποστήριξη της Κοινωνικής Ένταξης και Ενδυνάμωσης των Ρομά» ΟΠΣ ΕΟΧ: PDP1 (MIS) 5075006 οργανώνουν ομιλία με θέμα: «Προσυμπτωματικό γυναικολογικό έλεγχο σε γυναίκες Ρομά».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2024, και ώρα 3:00 μ.μ. στο χώρο του Κέντρου Κοινότητας, που στεγάζεται επί της οδού Γ. Γεννηματά 8, στις Σάπες. Ομιλήτριες της εκδήλωσης είναι η κ. Παπαδοπούλου Μαρία μαιευτήρας-γυναικολόγος και η κ. Μερβέ Αλατζά, ειδικευόμενη χειρουργικής. Στόχος της δράσης είναι η σφαιρική ενημέρωση για το ζήτημα του προσυμπτωματικού γυναικολογικού ελέγχου και ειδικότερα σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Οι γνώσεις των ειδικών για την καταπολέμηση του γυναικολογικού καρκίνου

Πώς μπορούμε να διαγνώσουμε την ενδομητρίωση από μόνες μας στο σπίτι;

Ινομυώματα: Ποια είναι τα συμπτώματα που πρέπει να μας ανησυχήσουν;

Εξετάσεις για την ανίχνευση των πρώιμων συμπτωμάτων του γυναικολογικού καρκίνου

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Κατανόηση και διαχείριση χρόνιων ασθενειών

Μια βασική πτυχή της διαχείρισης χρόνιων ασθενειών είναι η κατανόηση της φύσης της πάθησης. Αυτό περιλαμβάνει την εκπαίδευση του εαυτού του σχετικά με τη νόσο, τα συμπτώματά της, τους παράγοντες που προκαλούν και τις πιθανές επιπλοκές.