Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ & ΑΜΕΑ

Άλμα Ζωής: Επίτιμη Πρόεδρος η Κλεοπάτρα Γαβριηλίδου

Άλμα Ζωής: Επίτιμη Πρόεδρος η Κλεοπάτρα Γαβριηλίδου

Mε απόφαση της ΓΣ του Συλλόγου, την Τρίτη 5 Απριλίου 2022, η κυρία Κλεοπάτρα Γαβριηλίδου είναι η Επίτιμη Πρόεδρος. Στη Γενική Συνέλευση παρουσιάστηκε και εγκρίθηκε, επίσης, ο ετήσιος οικονομικός και διοικητικός απολογισμός του Συλλόγου του παρελθόντος έτους, ενώ επίσης εγκρίθηκε το σχέδιο δράσης και ο προϋπολογισμός του 2022.

Η κυρία Κλεοπάτρα Γαβριηλίδου, πρώην Πρόεδρος του Πανελληνίου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» επί 15 χρόνια, είναι πλέον Επίτιμη Πρόεδρος μετά από απόφαση της Τακτικής Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου. Η κυρία Γαβριηλίδου υπήρξε επί σειρά ετών ενεργό μέλος του Συλλόγου «Άλμα Ζωής» και του Διοικητικού Συμβουλίου.

Το 2006  πήρε τη σκυτάλη της Προεδρίας και για 15 συναπτά έτη αφοσιώθηκε με όλες  τις δυνάμεις της στον Σύλλογο, συμβάλλοντας  σημαντικά στην «απογείωσή»  του σε όλα τα επίπεδα: Στην αύξηση του αριθμού των υποστηρικτών του, στην αύξηση του αριθμού των επαγγελματιών, στην αύξηση και ανάπτυξη του συνόλου των προγραμμάτων του, στην αύξηση της αναγνωρισιμότητας του Συλλόγου από την ιατρική κοινότητα, τον επιχειρηματικό κόσμο,  τον κόσμο των ΜΜΕ, των εκπροσώπων και παραγόντων του δημόσιου βίου μας.

Σήμερα, μέσα από έναν διαφορετικό πλέον ρόλο, βρίσκεται ακόμα δίπλα στον Σύλλογο, στηρίζοντας κάθε νέο του βήμα.

Τη Γενική συνέλευση ακολούθησε ένα αφιέρωμα με μια σύντομη αναδρομή στην τεράστια προσφορά της, στην αγάπη της για το Σύλλογο, στην προσωπικότητά της. Η οικογένεια «Άλμα Ζωής» θυμήθηκε, μοιράστηκε στιγμές και συναισθήματα, συγκινήθηκε,  αλλά πάνω από όλα προσπάθησε να μεταφέρει την αγάπη, την εκτίμηση και το σεβασμό της στη Γυναίκα που αφοσιώθηκε στους σκοπούς και το όραμα του Συλλόγου προσφέροντας εθελοντικά σε κάθε Γυναίκα με Καρκίνο του Μαστού.

*Η Ετήσια Γενική Συνέλευση του Συλλόγου πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 5 Απριλίου 2022. Κατά τη Γενική Συνέλευση παρουσιάστηκε και εγκρίθηκε ο ετήσιος οικονομικός και διοικητικός απολογισμός του Συλλόγου του παρελθόντος έτους, ενώ επίσης εγκρίθηκε το σχέδιο δράσης και ο προϋπολογισμός του 2022.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Άλμα Ζωής: Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Νέων Εθελοντριών 2022

Άλμα Ζωής: Kύκλος Εκπαιδευτικών Σεμιναρίων "Living with and beyond breast cancer"

Ο Σύλλογος «Άλμα Ζωής» στο 2ο Πανελλήνιο Συμπόσιο Λεμφοιδήματος

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Έκθεση χειροτεχνίας από άτομα με αναπηρία

Στην έκθεση χειροτεχνίας από άτομα με αναπηρία που διοργανώνει το Κέντρο Εργασίας ΑΜΕΑ Α. Λιοσίων στο Μετρό Συντάγματος, βρέθηκε ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης

ΕΣΑμεΑ: Η έλλειψη αίματος και οι υπομεταγγίσεις κοστίζουν ζωές!

ΕΣΑμεΑ: "Η Αιμοδοσία θα πρέπει να ληφθεί υπόψη στον Εθνικό Σχεδιασμό για την αντιμετώπιση της κρίσης ώστε να μην διακινδυνεύσουν ζωές ή να υπάρξουν παράπλευρες απώλειες λόγω κορωνοϊού", αναφέρει μεταξύ άλλων, σε ανακοίνωσή της η Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία.

ΕΣΑμεΑ: Επιτέλους η ΕΡΤ να μεταδώσει ειδήσεις για ΟΛΟΥΣ τους πολίτες!

ΕΣΑμεΑ: Επιστολή στη διοίκηση της ΕΡΤ και στο αρμόδιο υπουργείο απέστειλε η ΕΣΑμεΑ, διαμαρτυρόμενη για πολλοστή φορά για την αιφνίδια διακοπή της μετάδοσης του κεντρικού δελτίου ειδήσεων της ΕΡΤ στην ελληνική νοηματική γλώσσα το 2019.

Greece Race for the Cure® 2022: Οι εγγραφές άνοιξαν

Greece Race for the Cure® 2022: Την Κυριακή 2 Οκτωβρίου είμαστε και πάλι ΜΑΖΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ από τον καρκίνο του μαστού. Για σένα, για μένα, για όλους και όλες μας!