Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ & ΑΜΕΑ

Άλμα Ζωής: Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Νέων Εθελοντριών 2022

Άλμα Ζωής: Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Νέων Εθελοντριών 2022

Άλμα Ζωής: Το εθελοντικό πρόγραμμα του Συλλόγου βασίζεται στις αρχές του Διεθνούς εθελοντικού προγράμματος Reach to Recovery και απευθύνεται αποκλειστικά σε γυναίκες με εμπειρία καρκίνου του μαστού που έχουν ολοκληρώσει τις θεραπείες τους.

“Στο «Άλμα Ζωής» γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι για μια γυναίκα με διάγνωση καρκίνου του μαστού να έρθει σε επαφή με μια άλλη γυναίκα που πέρασε την ίδια εμπειρία πριν από χρόνια”, αναφέρει ο Σύλλογος και σας προσκαλεί να συμμετέχετε στο εθελοντικό του πρόγραμμα.

Αν έχεις βιώσει και εσύ καρκίνο μαστού, μπορείς να γίνεις εκπαιδευμένη εθελόντρια του Συλλόγου «Άλμα Ζωής».

Με την εθελοντική σου δράση μπορείς:

  • να δώσεις συναισθηματική στήριξη και ελπίδα στις γυναίκες με την ίδια εμπειρία
  • να υποστηρίξεις τα προγράμματα που υλοποιούμε
  • να ζήσεις μοναδικές στιγμές ουσιαστικής ικανοποίησης

Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Νέων Εθελοντριών

Το εθελοντικό πρόγραμμα του Συλλόγου βασίζεται στις αρχές του Διεθνούς εθελοντικού προγράμματος Reach to Recovery και απευθύνεται αποκλειστικά σε γυναίκες με εμπειρία καρκίνου του μαστού που έχουν ολοκληρώσει τις θεραπείες τους εδώ και τουλάχιστον δύο χρόνια και επιθυμούν να αφιερώσουν τον χρόνο τους για εθελοντική προσφορά σε άλλες γυναίκες με την ίδια εμπειρία.

Για να γίνει κάποια εθελόντρια στο «Άλμα Ζωής» απαιτείται 3μηνο εκπαιδευτικό σεμινάριο με την κοινωνική λειτουργό του Συλλόγου. Για το 2022 η εκπαίδευση των εθελοντριών θα ξεκινήσει τον Μάιο και θα διεξάγεται κάθε Τρίτη 4μμ-6μμ στα γραφεία του Συλλόγου, Ηπείρου 11, Αθήνα.

Δηλώσεις συμμετοχής ως 30 Απριλίου210 88 15 444 (κα. Σούλα Λίβα, Υπεύθυνη κοινωνικής υπηρεσίας

Δείτε αναλυτικές πληροφορίες για το πρόγραμμα και προϋποθέσεις συμμετοχής: https://almazois.gr/gine-ethelontria-alma-zois/

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Άλμα Ζωής: Kύκλος Εκπαιδευτικών Σεμιναρίων "Living with and beyond breast cancer"

Ο Σύλλογος «Άλμα Ζωής» στο 2ο Πανελλήνιο Συμπόσιο Λεμφοιδήματος

Άλμα Ζωής: Δωρεάν Γενετική Συμβουλευτική και Ανάλυση για καρκίνο του μαστού

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Έκθεση χειροτεχνίας από άτομα με αναπηρία

Στην έκθεση χειροτεχνίας από άτομα με αναπηρία που διοργανώνει το Κέντρο Εργασίας ΑΜΕΑ Α. Λιοσίων στο Μετρό Συντάγματος, βρέθηκε ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης

ΕΣΑμεΑ: Η έλλειψη αίματος και οι υπομεταγγίσεις κοστίζουν ζωές!

ΕΣΑμεΑ: "Η Αιμοδοσία θα πρέπει να ληφθεί υπόψη στον Εθνικό Σχεδιασμό για την αντιμετώπιση της κρίσης ώστε να μην διακινδυνεύσουν ζωές ή να υπάρξουν παράπλευρες απώλειες λόγω κορωνοϊού", αναφέρει μεταξύ άλλων, σε ανακοίνωσή της η Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία.

ΕΣΑμεΑ: Επιτέλους η ΕΡΤ να μεταδώσει ειδήσεις για ΟΛΟΥΣ τους πολίτες!

ΕΣΑμεΑ: Επιστολή στη διοίκηση της ΕΡΤ και στο αρμόδιο υπουργείο απέστειλε η ΕΣΑμεΑ, διαμαρτυρόμενη για πολλοστή φορά για την αιφνίδια διακοπή της μετάδοσης του κεντρικού δελτίου ειδήσεων της ΕΡΤ στην ελληνική νοηματική γλώσσα το 2019.

Greece Race for the Cure® 2022: Οι εγγραφές άνοιξαν

Greece Race for the Cure® 2022: Την Κυριακή 2 Οκτωβρίου είμαστε και πάλι ΜΑΖΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ από τον καρκίνο του μαστού. Για σένα, για μένα, για όλους και όλες μας!