Search Icon
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ & ΑΜΕΑ

4ο RUN BIKE CARE – Τρέχουμε πιο γρήγορα από τον καρκίνο

4ο RUN BIKE CARE – Τρέχουμε πιο γρήγορα από τον καρκίνο

4ο RUN BIKE CARE - Η πρώτη Κυριακή του Ιουνίου, Παγκόσμια Ημέρα Επιζώντων του Καρκίνου, είναι μια ημέρα μνήμης όσων νικήθηκαν και γιορτής για όλους τους επιζώντες.

Στις 2 Ιουνίου ο Σύλλογος Καρκινοπαθών, Εθελοντών, Φίλων Ιατρών Κ.Ε.Φ.Ι. Αθηνών θα διοργανώσει το «RUN – BIKE – CARE» για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά. Σκοπός της συγκεκριμένης δράσης είναι να ενισχυθεί το πρωτοποριακό πρόγραμμα «ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ» με το οποίο υποστηρίζονται ψυχοκοινωνικά ανήμποροι ογκολογικοί ασθενείς. Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή 2 Ιουνίου 2024, με ώρα έναρξης στις 09.00 π.μ. και τερματισμό των συμμετεχόντων στις 11.00 π.μ. Η αφετηρία και ο τερματισμός μας και φέτος, θα είναι η Αίγλη του Ζαππείου και θα περιλαμβάνει τη διαδρομή των 10km με το ποδήλατο, 5km τρέχοντας ή 2km περπατώντας.

Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Φίλων Ιατρών Κ.Ε.Φ.Ι. σας προσκαλεί στο 4ο RUN BIKE CARE, την Κυριακή 02 Ιουνίου 2024 με αφετηρία το Ζάππειο! Το 4ο RUN BIKE CARE διοργανώνεται από τον Σύλλογο «Κ.Ε.Φ.Ι.» σε συνδιοργάνωση με τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ). Με σύνθημα «Τρέχουμε πιο γρήγορα από τον καρκίνο!», γυναίκες, άνδρες και παιδιά θα ενώσουν τις δυνάμεις τους σε μία μεγάλη γιορτή, μία ημέρα ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο και προαγωγής της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης, με συγκίνηση, δυναμισμό και μοναδική ατμόσφαιρα.

Η πρώτη Κυριακή του Ιουνίου, Παγκόσμια Ημέρα Επιζώντων του Καρκίνου, είναι μια ημέρα μνήμης όσων νικήθηκαν και γιορτής για όλους τους επιζώντες. Σας καλούμε να φορέσετε τις μπλούζες σας, να ανέβετε στα ποδήλατά σας, στο σπίτι ή σε εξωτερικό χώρο, μεμονωμένα ή με παρέα, και να ανεβάσετε τις φωτογραφίες σας ως μηνύματα ενσυναίσθησης, αισιοδοξίας για τη συνολική αντιμετώπιση της ασθένειας κι ενδυνάμωσης όλων των μικρών και μεγάλων μαχητών.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

ΚΕΦΙ: Έρευνα για την ανακουφιστική φροντίδα σε ογκολογικούς ασθενείς

ΚΕΦΙ: Διεξήχθη το Run – Bike – Care με μεγάλη επιτυχία

Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών καλεί κόσμο να συμμετάσχει στα Run Bike Care σε Σύρο και σε Γύθειο

ΚΕΦΙ: Ξεκίνησαν οι εγγραφές για το Run Bike Care της 11ης Ιουνίου

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Τακτική ενημέρωση κοινού για την παγκόσμια ημέρα διακοπής καπνίσματος

ΚΕΦΙ: Ο Σύλλογος, Καρκινοπαθών, Εθελοντών, Φίλων, Ιατρών, «Κ.Ε.Φ.Ι.» για 19η συνεχή χρονιά παρουσιάζει το πρόγραμμα τακτικής ενημέρωσης κοινού, φροντιστών, ασθενών σε θέματα πρόληψης και διαχείρισης του καρκίνου.

ΕΣΑμεΑ: Προσβλητικός με ρατσιστικά χαρακτηριστικά όρος σε απόφαση του υπ. Εθν. Άμυνας «κόβει» ευεργετικά μέτρα από άτομα με αναπηρία

ΕΣΑμεΑ: Ο όρος της «ανικανότητας για κάθε βιοποριστικό επάγγελμα ή εργασία» είναι προσβλητικός, εμπεριέχει καταφανή ρατσιστικά χαρακτηριστικά και έρχεται σε πλήρη αντίθεση με το Σύνταγμα της χώρας.

Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός: 147 έτη προσφοράς και εθελοντισμού

Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός: Μεγάλη εκδήλωση-έκθεση στον Πολυχώρο Εκδηλώσεων του Μετρό Συντάγματος με ενημέρωση για το έργο και τις δράσεις του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, 31 Μαΐου και 1 Ιουνίου 2024.

ΦΣΘ: Εθελοντική αιμοδοσία 29/5 σε συνεργασία με το νοσοκομείο "Άγιος Παύλος"

ΦΣΘ: Πρόκειται για την 20ή εθελοντική αιμοδοσία του ΦΣΘ η οποία είναι ανοιχτή για τα μέλη του Συλλόγου, τις οικογένειές τους, τους υπαλλήλους των φαρμακείων και του Συνεταιρισμού Φαρμακοποιών (ΣΥ.ΦΑ.) Θεσσαλονίκης, αλλά και για φίλους και γνωστούς.

ΕΣΑμεΑ: Ζητείται άμεση λύση στα προβλήματα των Κ.Δ.Α.Π.Α.μεΑ. όλης της χώρας

ΕΣΑμεΑ: Η Ε.Σ.Α.μεΑ. έχει αγωνιστεί σκληρά για τη δημιουργία του θεσμού των Κ.Δ.Α.Π.Α.μεΑ. και για την απρόσκοπτη συνέχιση της λειτουργίας του, ακόμη και κατά τη διάρκεια της δύσκολης περιόδου των μνημονίων.

Close Icon