Search Icon
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Top News

Δικαίωση του healthWeb: Μετά την παρέμβαση της αποκάλυψης μας βελτιώθηκε ο νέος ΕΚΠΥ

Δικαίωση του healthWeb: Μετά την παρέμβαση της αποκάλυψης μας βελτιώθηκε ο νέος ΕΚΠΥ

Της Νικολέτας Ντάμπου

Δικαιώθηκε πλήρως το ρεπορτάζ  του healthweb.gr για τον νέο Ενιαίο Κανονισμό Παροχών Υγείας (ΕΚΠΥ) ο οποίος βελτιώθηκε μετά την παρέμβαση της αποκάλυψης μας  η οποία έφερε τους υπευθύνους απέναντι στις ευθύνες τους  και έτσι πιέστηκαν ώστε να κάνουν απαραίτητες  αλλαγές  σε άρθρα  που έθιγαν τους ασθενείς καθώς είχε πολλές περικοπές και νέες επιβαρύνσεις  και οι οποίοι είχαν αντιδράσει έντονα.  Διαβάστε εδώ :   Ξεσηκωθήκαν όλοι οι ασθενείς για την αιφνιδιαστική ψήφιση του ΕΚΠΥ. 

Δημοσιεύθηκε σε ΦΕΚ ο νέος ΕΚΠΥ – Διαβάστε εδώ

Να σημειώσουμε ότι συμβάλλαμε και στην βελτίωση των βασικών άρθρων  καθώς μελετήσαμε και αναδείξαμε τα  άρθρα του Ενιαίου Κανονισμού Παροχών Υγείας (ΕΚΠΥ) τα οποία  χρειαζόντουσαν τροποποίηση  για να βοηθήσουμε το υπουργείο υγείας να κάνει τις τροποποιήσεις – Διαβάστε εδώ: Αποκλειστικό: Ιδού τα άρθρα με τις στρεβλώσεις του νέου κανονισμού παροχών του ΕΟΠΥΥ!

Στον αγώνα αυτό που έδωσε το healthweb, για να δικαιωθεί τελικά με τις διορθώσεις που έγιναν στον ΕΚΠΥ , συγκρούστηκε με τον  Αντιπρόεδρο του ΕΟΠΥΥ ο οποίος επιχείρησε να μας διαψεύσει .  Διαβάστε εδώ : Πλήρης δικαίωση του  healthweb.gr για την κρυφή ψήφιση του ΕΚΠΥ. Η απάντηση του Γεωργακόπουλου στην αποκάλυψη μας:

http://www.healthweb.gr/2018/06/reportaz-ygeias-eopyy-pliris-dikaiosi-toy-healthweb-gr-gia-tin-kryfi-psifisi-toy-ekpy-i-apantisi-toy-georgakopoyloystin-apokalypsi-mas/

Αλλά τα καταφέραμε τελικά βγήκαμε αληθινοί και βοηθήσαμε τους ασθενείς καθώς εμείς δίνουμε καθημερινό αγώνα μόνο γι’ αυτούς .

Βέβαια η στρέβλωση επί  της διαδικασίας δεν αλλάζει αφού ο νέος ΕΚΠΥ, πήγε άρον άρον προς ψήφιση στο ΔΣ του ΕΟΠΥΥ χωρίς να βγει σε διαβούλευση και ενώ απουσίαζε ο πρόεδρος του ΕΟΠΥΥ .Διαβάστε εδώ  Αποκάλυψη : Περνάει κρυφά αύριο ο νέος ΕΚΠΥ από το ΔΣ του ΕΟΠΥΥ

Αναρωτιέμαι γιατί θα ισχύει ο νέος κανονισμός από 1 Οκτωβρίου και όχι μετά την έκδοση του ΦΕΚ , τουλάχιστον  από την 1 Ιουλίου;  Δεν αισθάνεται η ηγεσία του Υπουργείου Υγείας ασφάλεια για αυτόν τον ΕΚΠΥ που δημιούργησε ώστε να το θέσει σε ισχύ ή απλά το είδε ως προαπαιτούμενο  και το αντιμετώπισε ως tick the box; 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Το μαχαίρι του Σαλμάν Ρούσντι έρχεται 33 χρόνια μετά τον φετφά που εξέδωσε το Ιράν για τη ζωή του

Στον Ινδικό Ωκεανό έπεσε ο κινεζικός πύραυλος που ήταν εκτός ελέγχου στην ατμόσφαιρα και σε φθίνουσα τροχιά

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Οι ρωσικές δυνάμεις κατέλαβαν τον έλεγχο της εγκατάστασης του σταθμού ηλεκτροπαραγωγής του Τσερνομπίλ, εγείροντας ανησυχίες για ραδιενεργές επιπτώσεις στην Ευρώπη.

«Το θερμικό φορτίο της δεξαμενής αποθήκευσης αναλωμένου καυσίμου και ο όγκος του νερού ψύξης στον πυρηνικό σταθμό του Τσερνομπίλ επαρκούν για την αποτελεσματική απομάκρυνση της θερμότητας χωρίς την ανάγκη παροχής ηλεκτρικού ρεύματος», ανέφερε ο Διεθνής Οργανισμός Ατομικής Ενέργειας σε δήλωση.

"Έφυγα για να μην γίνει αιματοχυσία στην Καμπούλ" λέει ο Πρόεδρος του Αφγανιστάν Ασράφ Γάνι

“Υπάρχουν αναφορές ότι το αεροδρόμιο δέχεται πυρά ως εκ τούτου δίνουμε οδηγίες στους Αμερικανούς πολίτες να βρουν καταφύγιο εκεί όπου βρίσκονται”, λόγω της κατάστασης έκτακτης ανάγκης, ανακοίνωσε η πρεσβεία.

Ανακαλύφθηκε το “αντίδοτο” στο χρόνιο πόνο

Μια τροποποιημένη μορφή τοξίνης αλλαντίασης παρέχει μακροχρόνια ανακούφιση πόνου στα ποντίκια χωρίς ανεπιθύμητες ενέργειες και, με το χρόνο, θα μπορούσε να αντικαταστήσει τα οπιοειδή φάρμακα ως ασφαλή και αποτελεσματικό τρόπο αντιμετώπισης του χρόνιου πόνου, σύμφωνα με έρευνα της UCL, του Πανεπιστημίου του Σέφιλντ και του νοσοκομείου για τα αρρώστια παιδιά, το Τορόντο. Για τη μελέτη, […]

Close Icon