Ειδήσεις Φαρμακοποιών

ΠΦΣ : Συνεχίζετε η δωρεάν διάθεση self-test στους μαθητές

ΠΦΣ : Συνεχίζετε η δωρεάν διάθεση self-test στους μαθητές

ΠΦΣ : Ο πανελλήνιος φαρμακευτικός σύλλογος, σε δελτίο τύπου που εξέδωσε ενημερώνει ότι θα συνεχισθεί η δωρεάν διάθεση self-test, για λίγες ακόμα ημέρες στα παιδιά.

Η συμφωνία που υπογράφθηκε με τους αρμόδιους  υπουργούς της Κυβέρνησης προέβλεπε την υλοποίηση του  έργου αυτού μέχρι τις αρχές Ιουνίου. Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΦΣ με αίσθημα ευθύνης και κοινωνικής ευαισθησίας και βάζοντας σε πρώτη προτεραιότητα την προστασία των πολιτών  και ιδιαίτερα των μαθητών, με ισχυρή πλειοψηφία αποφάσισε την ολιγοήμερη συνέχιση της διάθεση των δωρεάν Self test μέχρι τις 19 Ιουνίου 2021.

Την απόφαση αυτή του ΔΣ του ΠΦΣ οφείλουμε όλοι να την τηρήσουμε.

Αποφάσεις πανελλήνιου φαρμακευτικού συλλόγου

  •  Με τον τρόπο αυτό καλύπτουμε τις ανάγκες για την διάθεση των δωρεάν self tests μέχρι τις 30 Ιουνίου 2021, ημερομηνία που είχε ορίσει νομοθετικά η Κυβέρνηση για την διάθεση τους .

Η συμφωνία τηρήθηκε στο ακέραιο

  •   Σε σχέση με την Κυβέρνηση θα πρέπει να τονίσουμε ότι εμείς από την πλευρά μας τηρήσαμε στο ακέραιο την μεταξύ μας συμφωνία.

 

Τι ζητάει ο πανελλήνιος σύλλογος από την κυβέρνηση

  • Έτσι και η Κυβέρνηση έχει την υποχρέωση από την πλευρά της να τηρήσει τις δεσμεύσεις της επίσης στο ακέραιο.
Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Διαβάστε Eπίσης:

Χιλιάδες ζωντανά είδη πωλούνταν στην Ουχάν, όχι όμως παγκολίνοι και νυχτερίδες

Το υποαλλεργικό μακιγιάζ είναι συνήθως πιο απαλό στο δέρμα, συχνά μπορεί να είναι χωρίς άρωμα (όπως το άρωμα μπορεί να είναι ερεθιστικόΑξιόπιστη πηγήγια πολλούς ανθρώπους), και μερικές φορές προέρχεται από ορυκτά.

Ο πνευματικός διαλογισμός χρησιμοποιείται σε όλο τον κόσμο σε αμέτρητες θρησκείες και πολιτισμούς.

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

ΠΦΣ: Την αξιοπιστία των self tests μπορούν να κρίνουν μόνο αναγνωρισμένοι οργανισμοί

ΠΦΣ: Την επιδημιολογική αξιοπιστία των self tests μπορούν να κρίνουν μόνο οι αναγνωρισμένοι θεσμικοί, διεθνείς και εγχώριοι οργανισμοί (ΠΟΥ, EMA, ECDC και ΕΟΦ), ξεκαθαρίζει ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος.

Πανελλήνιος φαρμακευτικός σύλλογος : Οι ομάδες που μπορούν να προμηθευτούν self-test

Πανελλήνιος φαρμακευτικός σύλλογος : Ο πανελλήνιος φαρμακευτκός σύλλογος εξέδωσε δελτίο τύπου για να ενημερώσει τους πολίτες με ποιον τρόπο αλλά και σε ποιες κατηγορίες θα διατίθενται τα self-test από 05/05/21-08/05/21.

Πιστοποιητικό εμβολιασμού φαρμακεία : Το ΙΔΕΕΑΦ αναβαθμίζετε

Πιστοποιητικό εμβολιασμού Φαρμακεία :Η δημιουργία πιστοποίησης διαδικτυακού εμβολιασμού αποτέλεσε σημαντική επίτευξη εξέλιξης και αναβάθμισης της εκπαιδευτικής δραστηριότητας, επειδή έδωσε το έναυσμα στα φαρμακεία να εισχωρήσουν περισσότερο στην διαδικτυακή διαδικασία.